Εμείς είμαστε γνωστοί αναξιόπιτσοι γκιόζηδες, οπότε το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ ή ΊΣΩΣ ή θέλω να διακόψουμε για λίγο, δεν έχει σημασία τελικά. Για τους Άγγλους δεν είναι έτσι τα πράγματα, αν το γυρίσουν θα αποδειχθούν μεγάλοι μλκς.
Εμείς είμαστε γνωστοί αναξιόπιτσοι γκιόζηδες, οπότε το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ ή ΊΣΩΣ ή θέλω να διακόψουμε για λίγο, δεν έχει σημασία τελικά. Για τους Άγγλους δεν είναι έτσι τα πράγματα, αν το γυρίσουν θα αποδειχθούν μεγάλοι μλκς.
Aγγλία - Ελλάδα βίοι παράλληλοι
Κάναμε και οι δυο ολυμπιακούς αγώνες
Αντιμετωπίζουμε προβλήματα με την ΕΕ
Το πίνουμε αμφότεροι στην μπάλα από ψαράδες της βόρειας θάλασσας..
να εισαι αγγλος ιουνιο του 2016.... κλαμα![]()
Δεν το ειχα δει το quote!
Και γω γουσταρω αυτο που λες και μακαρι να ειναι ολα μελι γαλα για εμας. ΑΝ φυσικα φτιαχτει και σιδηροδρομικη γραμμη για την Ευρωπη ωστε να πηγαινουν τα "κουτια" πιο ευκολα "πανω" τοτε μιλαμε για θριαμβο! Αλλα δε το βλεπω να προχωραει αυτο το "εργακι" το οποιο υποψην συζητιεται εντονα....
Πρωτον ο λογος που γελαω ειναι γιατι θεωρουμε δεδομενο κατι που ΔΕΝ ειναι και δευτερον γελαω γιατι ξερω τι χαμος γινεται στο λιμανι του Πειραια αυτη τη στιγμη απο τελώνη γιατι ειμαστε γαμω το περασμα μου μεσα!
Αν κοιταξουμε ομως το χαρτη θα δουμε οτι το πραγματικο περασμα γεωγραφικα Ανατολης-Ευρωπης δεν ειναι η Ελλαδα αλλα δυστηχως η Τουρκια! ΑΝ η τουρκια αποφασισει να στησει λιμανι σωστο στα νοτια π.χ. και σωστες γραμμες τρενων τοτε θα μας παρει τη δουλεια. Λεω ΑΝ..... Οι καιροι αλλαζουν και τιποτα δεν ειναι δεδομενο οπως και τιποτα δεν αποκλειεται
Δε τα βγαζω απο το μυαλο μου. Μιλαω με διαφορους οι οποιοι ειναι μεσα στα πραγματα και αυτα εχω συμπερανει εγω απο της συζητησεις.
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Γραμμη υπάρχει, ειτε μεσω Ειδομενης (που ανοιξε επιτελους), ειτε μεσω Προμαχώνα.
Η Cosco εχει λιμανι στην Τουρκια, το Kumport και στέλνει τρενα απο Εντιρνε προς Βουλγαρια (για ενα διαστημα μαλιστα, λογω εργων περνουσαν απο ελληνικο εδαφος στον Εβρο.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais