νόμιζα πως μόνο ο θείος δεν μπορεί να τον περάσει λόγω ξορκιών(; ). ούτε στο σταρκοκορακάκι επίτρέπεται;
νόμιζα πως μόνο ο θείος δεν μπορεί να τον περάσει λόγω ξορκιών(; ). ούτε στο σταρκοκορακάκι επίτρέπεται;
επιτρέπεται αλλά χαλάει τα μάγια, όπως τα χάλασε στην σπηλιά του κορακιού και θανάτωσε τα παιδιά του δάσους, το κοράκι και τον Χόντορ.
Οι νεκροί δε μπορούν να τον περάσουν. Τι "επιτρέπεται"; Λολ. Δεν ισχύει ο ΚΟΚ στο GoT.
Life begins at 45°.
α μόνο οι νεκροί ΟΚ. και τότες πως οι ασπροπεριπατητές θα απειλήσουν τους ανθρώπους;
Ε θα βρουν τρόπο. Θα σπάσουν τα spells κάπως. Ή θα βρουν κάποια άλλη "τρύπα". Ό,τι γίνεται, ξεγίνεται.
Αυτό που λέει ο αμυρού, δε νομίζω ότι ισχύει. Στη σπηλιά, το χάλασε επειδή έκανε μαλακία, όχι επειδή άλλαξε κάτι με την παρουσία του.
Life begins at 45°.
Στη σπηλιά απ'ότι θυμάμαι το σταρκάκι το παρακανε με τη μηχανή του χρόνου τον εντόπισε ο βασιλιάς των νεκρών και τον ακούμπησε.
έτσι έμαθαν που βρίσκονται και κάνανε ντου
Απο την στιγμή που ο Night King ακούμπησε τον Bran (στο όραμα) τον έχει κάνει tag και μπορεί να καταλάβει που βρίσκετε (έτσι τους βρήκαν και στην σπηλιά) Επίσης πλεον αν περάσει το τοίχος, το οποίο δημιουργήθηκε και με πολύ μαγεία, τα spells θα σπάσουν και το τοίχος μπορεί να πέσει. Επίσης υπάρχουν πάντα κ οι θεωρίες για horn of Joramun.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Και από την στιγμή που τον ακούμπησε, σπάει τα spells όπου περάσει και βρίσκεται. Αλλιώς θα ήταν αδύνατον να πάνε οι WW στην σπηλιά και να γίνει ότι έγινε.
Αν περάσει τον τοίχο... Let the invasion begin.
*πρόλαβε ο rhyme of the ancient
Μμ ναι, έτσι ακριβώς συνέβη εκεί, αλλά αμφιβάλλω ότι το τείχος έχει προστασίες ίδιου επιπέδου με το περίπτερο του κυρ-Κοράκη. Βέβαια, όλα αυτά είναι υποθέσεις και ό,τι γουστάρουν κάνουν, μπορούν κάλλιστα να το δικαιολογήσουν και έτσι. Το Horn δεν έχει αναφερθεί στη σειρά, ράιτ;
Life begins at 45°.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το μαμήσατε και ψόφησε
Πω πω μλκες για το Game of thrones ειναι όλα αυτα που λετε?
Δράκοι, μηχανές του χρόνου, ζόμπι, κατι walkers, κατι αιμομιξίες, tag, spells, κοράκια, κερατα.
Τα διαβάζω και νομίζω οτι μου ρίξανε LSD στον καφέ
ΥΓ. Για το penny dreadful που ειδα οτι αναφέρθηκε νωρίτερα, όντως (πιθανότατα, ποτέ δεν ξέρεις) τελείωσε και πολυ καλα έκανε.
Ήρθε, γ@μησε, και τελος. Ούτε να το τραβήξουν απο τα μαλλιά ούτε τιποτα.
Όσο επρεπε.
Οχι σαν κατι αλλα (πχ walking dead) που θα επρεπε να το εχουν λήξει απο την 3η-4η σαιζόν, και του εχουν γ@μησει τα ματια, κι αντί να το βλέπω γιατι μου αρεσει, πλέον το βλέπω μόνο για το γαμωτο κι απο περιέργεια να δω τί θα γίνει.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε