Προσοχή: Ακολουθούν σκόρπιες σκέψεις από τις οποίες μπορεί και να μην βγάλετε άκρη. Κατανοήστε την κατάσταση μου και δικαιολογήστε με.
Το λοιπόν, μου την έχει βαρέσει να πάρω 1000άρα. Τόσο απλά.
Η λαλακία είναι ότι πήρα κούτα 600άρα πριν 2 χρόνια η οποία έχει ακόμη τετραψήφιο αριθμό χιλιομέτρων και λυπάμαι να το δώσω μεν…αλλά πλέον δεν με συγκινεί το γκάζι του δε...
Άρχισα να γαργαλιέμαι και οχι Aκράποβιτς έβαλα για ήχο, όχι λάστιχα D211 GP Racer, τα τερμάτισα και αυτά, πάλι κάτι μου ελείπε...βαριόμουν.
Πήρα προχθές το 1000 ενός φίλου για βόλτα και μόλις γέμισα Πρώτη-Δευτέρα-Τρίτη είπα εδώ είμαστε. Ως εδώ ήταν, τζάμπα τυραννιέμαι τόσο καιρό. Αρκουδόγκαζο θέλω.
Θα μου πείς: «γιατί ρε αδερφέ δεν πηρες 1000 από την αρχή;»,
Πρώτον γιατί χρησιμοποιούσα την μηχανή καθημερινά στην πόλη, και για πολεμικές βόλτες και για ταξιδάκια. Τώρα την χρησιμοποιώ μόνο για τα δυο τελευταία με πιο μεγάλη έμφαση στις πολεμικές.
Δεύτερον, γιατί πριν δυο χρόνια δεν ένιωθα αυτό το πράγμα με το γκάζι και είχα κολλήσει να πάρω με ABS και καινούριο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από όλες τις πλευρές. Είδα αυτό, μου άρεσε και το πήρα.
Τρίτον, είχα φάει και μια νίλα από ένα R6 με ραγισμένο πλαίσιο που αγόρασα από έναν βλάκα και έκανα αμάν μέχρι να του το γυρίσω…οπότε το καινούριο ήταν λύτρωση για εμένα.
Τώρα τι συμβαίνει;
Μπαίνω στο car και βλέπω Fireblade, CB1000R, R1 (μόνο αυτά τα τρία μ’αρέσουν) και ψήνομαι άγρια.
Μετά σκέφτομαι αυτά που τράβηξα με το R6 και κλείνω κατευθείαν τον Browser αηδιασμένος. Λέω, καινούρια μηχανή έχεις ρε μλκ τι ψάχνεις να μπλέξεις με πιθανώς βιασμένα μοτέρ, ταλαιπωρημένες αναρτήσεις, απορρυθμισμένες βαλβίδες, φαγωμένα λάστιχα και αμφίβολα σέρβις;Σε ποιόν θα δώσεις την κούκλα σου που είναι τόσο όμορφη και περιποιημένη, χωρίς πτώσεις, χωρίς προβλήματα, χωρίς χωρίς χωρίς...
Μετά πάλι σκέφτομαι τριανταφεύγα είμαι, αν δεν πάρω τώρα τέτοια μηχανή πότε θα την πάρω; Μετα θα αρχίσουν μέσες, γκρίνιες, πιασίματα κτλ.
Έχω μπλέξει λοιπόν σε αυτήν την λούπα και δεν μπορώ να ξεφύγω και να δώσω λύση.
Να θυσιάσω τα πάντα για χάρη του γκαζιού ή να υποχωρήσω και να μείνω στα αυγά μου;
Παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις και όπως πάντα...μόνο για γνώστες![]()