Το R1 που είχα μου λείπει στα ταξίδια. Πήγαινα διαρκώς πάνω από 220-230 και το μηχανάκι γουργούριζε. Μου λείπει όταν μου κολλάνε υπερ-αμάξια (στις ευθείες).
Μόνο εκεί!
Στις γρήγορες στριφτερές βόλτες δεν έχει τόσο μεγάλες διαφορές από το 600αράκι μου.
Δεν αναφέρω την πίστα γιατί δεν σε ενδιαφέρει όπως έγραψες.
Αν δεν ταξιδεύεις με ρυθμούς για αυτόφωρο και το θέλεις για να το ανοίγεις που και που σε καμιά ευθεία, ΜΗ κάνεις την ανταλλαγή. Θα το μετανιώσεις όταν αρχίσουν τα πρώτα προβλήματα,
Think faster than you ride
οχι, απλα ηθελα να διαπιστωσω τι εννοουσε με την φραση "Εγώ θέλω να πάρω 1000 για να το σκίσω όχι για να το παρκάρω στην καφετέρια."...
μετα θα του προτεινα αναλογως, οπως και εκανα...
τεσπα, δεν εχει νοημα, το παλικαρι απαντησε τι θελει...εχει γινει κατανοητο...ο καθενας του προτεινει οτι γουσταρει...
Εννοείται.
Δεν τα βάζω με τα μηχανάκια.
Ό,τι λέω το λέω κρίνοντας από αυτά που κατάλαβα ότι θέλει ο Vice.
Ναι ρε σεις.
No harm done.
Κουβέντα κάνουμε.
Κι εγώ θα συμφωνήσω ότι με αυτά που περιγράφει ίσως καλύτερη λύση να είναι ένα μπούσα.
Αλλά μπορεί να μην του αρέσει για χ,ψ λόγους. Μπορεί και να του αρέσει και να βρει το μηχανάκι των ονείρων του.
Κάνε αυτό που σκέφτεσαι. Το πρέπει δεν καταλαβαίνω πού κολλάει.
ΥΓ. Κρατάω μόνο μια πισινή για αυτό που είπε ο blade. Δεν ξέρω τί μπορεί να εννοεί με τα προβλήματα κλπ.
Αν είναι δίνοντας το 600 σου να πάρεις 1000άρι που θα αρχίσει να ζητάει τη μάνα του και τον πατέρα του από ζημιές, τότε αλλάζει το πράμα.
Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό.
καυσιμα μην το λες, στα ίδια είναι πάνω κάτω. CBR600 CBR1000 ταξιδάκια με ταχύτητες 150-170 στο περίπου, 2 λιτρα διαφορά στο γεμισμα