ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Βρε ,ναι… μαζί σου σε αυτό… το παιχνίδι είναι ίδιο… άλλωστε , δεν μπορεί κάποιος να πει το αντίθετο μιας και η ιστορία έχει γραφτεί.
Όμως , δεν μπορούμε, έτσι ελαφρά την καρδιά, να υποτιμούμε ανιδιοτελείς θυσίες ανθρώπων.
Μπορεί να είχαν σαν σκοπό τους να αλλάξουν το παιχνίδι ,και δεν τα κατάφεραν, αλλά τουλάχιστον βοήθησαν να ανακατευτεί λίγο η τράπουλα και να αλλάξουν οι κανόνες όπως λες .
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι , αν θέλουμε να αλλάξουμε το παιχνίδι , τους κανόνες ,την τράπουλα ,μην περιμένουμε να γίνει από μόνο του ή να το κάνει οποιαδήποτε «κυβέρνηση».
Και , φυσικά, ΔΕΝ είναι εύκολο.
Σου θυμίζω πως η κουβέντα ξεκίνησε από την "ατελή φύση" του ανθρώπου και την αδυναμία λόγω αυτών των ατελιών να προσαρμοστεί (!) στα tres jolie συστήματα.
Για τις ατομικές προσπάθειες συγκεκριμένων ανθρώπων, τα ιδιοτελή ή ανιοδιοτελή κίνητρα τους, πράξεις αυτοθυσίας, μεγαλείου κλπ, ας τα πούμε στο thread του 1821 ή σε αυτό που θα ανοίξει ο Αριστείδης.![]()
Αν καταλάβεις (γιατί εγώ δεν...) http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2770074 πες μου και εμένα.