Ακόμα νομίζω μόνο unofficial/nightly releases. Προτιμώ κάτι πιο σίγουρο. Θα κάνω λίγη υπομονή.
Ακόμα νομίζω μόνο unofficial/nightly releases. Προτιμώ κάτι πιο σίγουρο. Θα κάνω λίγη υπομονή.
Life begins at 45°.
Έχω δοκιμάσει και τις nightly και ΑΟSP και ΑΟΚP και ότι θέλετε, σε όλα τα κινητά που είχα, έχω και θα....έχω, το κακό είναι ότι δεν μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου εμφανισιακά, ότι είναι πανγρήγορες και πανάλαφρες δεν το αμφισβητεί κανείς,νομίζω...
Προσωπικά προτιμώ τις sammy based customιες απαλλαγμένες από KNOX και λοιπό bloatware και με nova launcher, απλά πετάνε.....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Vaska, ποιόν SSD να προτιμήσω? Έχω εναν 128 και έχει αρχίσει να τερματίζει απο χωρητικότητα.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Ευχαριστώ!!
Ο δίσκος πετάει, μαζί με τον υπολογιστή!!
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Λεω να βαλω ubuntu σε ενα αρχαιο λαπιτοπι 2Ghz centrino, να το δωκω στα πιτσιρικια.
Ποια εκδοση προτεινουν οι σοφοι του φορουμ...
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Mariner
Dr
Ohm
ευχαριστω για τις απαντησεις...[βαριεμαι να ψαχνω τα παντα απο το μηδεν]
μιας και το μηχανακι ειναι αρχαιο, και εχω εναν μικρο ssd να καθεται....θα του βαλω Λινουξ Μεητ [ή τα Lubuntu ή Xubuntu]
για internet browsing θα παει, youtubη κλπ....
![]()
Το λοιπόνε για να μην ανοίγω θέμα.Samsung note 4,huawei p8,htc one,samsung galxy note edge.Επιδότηση.Για πείτε.
Φίου φίου φι φι φίου