ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ενα end post πως το λετε:
Αν δεν υπαρχουν αποδειξεις απο σημαδια στο αυτοκινητο σου δεν υφισταται το σεναριο του. Απλα πραγματα.
Υπαρχουν εταιρειες οπως η Ιντεραμερικαν και η Ευρωπαικη πιστη που μετρανε τις ζημιες και δεν παιρνεις εκπτωση αν την τελευταια 5ετια εχεις κανει ατυχημα και εισαι υπαιτιος.
Μην κανεις τιποτα. Οι πονηριδηδες ειναι παντου. Σε ειδε μαλλον καλο παιδακι και θελει να σου φορτωσει τη μλκια του.
Δε διαβασα ολο το τοπικ αλλα μολις ειδα τα πρωτα ποστ καταλαβα. Τετοια συμβαινουν κατα καιρους.
Αν παλι θελεις να φανεις ευγενικος πες του να σου αποδειξει πως ΕΣΥ τον χτυπησες και βλεπεις πως προχωρας. Οχι να σου φερει εναν φιλο του αλλα να σου παρουσιασει στοιχεια απτα!
end of story.
Τελευταία τροποποίηση από WiSe; 07/07/2016 στις 13:47.
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Απάτη δεν θέλω να γίνει σε καμία περίπτωση! Εάν το έκανα εγώ θέλω να ξέρω τι θα πληρώσω και πώς θα κινηθώ αλλιώς με τους γείτονες θα τα κανονίσω εγώ σε περίπτωση που πάνε να κάνουν μ@..ία!
Δεν ξέρω τι να πω? Πάντως εγώ θα μιλήσω με την ασφαλιστική για να δω τι παίζει.
Πολυ σωστα!
Επισης μπορει να κανει δηλωση ο αλλος και μετα οταν κανει ερωτημα η ασφαλιστικη και επικοινωνησει ο ασφαλιστης του μαζι του να πει ο Γιωργης οτι δεν εκανα τιποτα στειλτε τους αρμοδιους πραγματογνωμονες για φωτογραφιες κλπ. Οι δικιες του φωτογραφιες δε μετρανε δυστυχως.
Ασφαλιστης ειμαι δε θα σου πει τιποτα παραπανω η ασφαλιστικη αδικα αγχωνεσαι.
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Πάντως σε γενικές περιπτώσεις για πόσο καιρό δικαιούται ο υπαίτιος δήλωση ατυχήματος είτε επειδή άργησε να το καταλάβει είτε στην περίπτωση την δική μου που είναι πιο πολύπλοκη?
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Πάμε.
Τα φίλε κλπ πριν ενα μήνα σουξου μουξου είναι εκ του πονηρού.
Αν ήθελαν θα πήγαιναν στην Τροχαία και θα έκαναν υπεύθυνη δήλωση ατυχήματος αυθημερόν η εντός 3μερου δίνοντας τον αριθμό σου.Αν το είχαν κάνει θα σε είχε πάρει η Τροχαία. Τέλος αυτό.
Αν πάνε τώρα και κάνουν(αααααν τη δεχθουν για 40 μέρες πριν) και σε καλέσουν θα πεις ενα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ και τέλος.
Ακόμα και η ασφαλιστική σου να εμπλακεί θα σε δει σαν πιθανό "κολλητό" των άλλων αν δεχθείς μετά απο 40 μέρες ζημιά.Εχε υπόψιν σου ότι διατηρεί το δικαίωμα η ασφαλιστική σου να σε κυνηγήσει για εξαπάτηση αν απο τις φωτό και την πραγματογνωμοσύνη βγει ότι την δουλέψατε.
40 μέρες που ήταν τα ΛΑΜΟΓΙΑ;;
Να είσαι ευγενικός και με το παραπάνω επιχείρημα(όχι το Λαμόγια) και πλήρη άγνοια να τους αποφύγεις.
Αδερφε αν ήταν σωστοί θα σε έπιαναν αυθημερόν η θα έκαναν τα νόμιμα.
Πες τους να κάνουν τα νόμιμα κι ότι αποφανθούν οι πραγματογνώμονες.
Ειδοποίησε τον ασφαλιστή σου για την αξίωση των άλλων,λέγοντας του ότι ΔΕΝ θυμάσαι το παραμικρό.
Μπορεί να στείλει πραγματογνώμονα για φωτό και των δυο αυτοκινήτων και μετά υποβάλεις αρνητική δήλωση.
Μου τα μασάς πολύ όμως Γιώργη.. και γράφουμε ξανά τα ίδια..
Ναι δίκιο έχεις συγγνώμη!
Τα σωστά θα'ταν καταγραφή από τροχαία και να με έπιαναν σύντομα να μου έλεγαν το και το ή κάνεις δήλωση ή σου κάνω μήνυση για να τα ξαναπούμε στα δικαστήρια?
Ή υπάρχει το σενάριο να μου ερχόταν κάποιο χαρτί ξαφνικά για δικαστήριο χωρίς να έχω ειδοποιηθεί κάπως ασχέτως αν το είχα κάνει εγώ ή αν το είχα καταλάβει ή όχι.
Αν οντως δεν το καταλαβες,απλα δωστου το τηλεφωνο του ασφαλιστη σου να του τα πει και εκεινο.Νομικα α δεν μπορουνε να σου κανουνε τιποτε,εκτος αν τη στιγμη που εγινε η ζημια δηλωσανε το συμβαν στην αστυνομια και το κατεγραψαν στα συμβαντα.
Εγώ δεν έχω πάρει τηλέφωνο στον ασφαλιστή να κάνω κάτι εκείνη τη μέρα. Προφανώς και δεν κατάλαβα αν το έκανα και δεν υπάρχουν και σημάδια στο αυτοκίνητο. Πώς μπορεί ο άλλος να ισχυριστεί ότι αποκλείεται να μην το κατάλαβα? Ε και αν το κατάλαβε ο άλλος πιο μετά ή το ανέφερε στην αστυνομία άλλη μέρα αλλά όχι εκείνη?
Εάν τα αποδείξουν όλα αντίθετα με 100 ψευδομάρτυρες τι μπορούν να μου κάνουν νομικά? Πέρα από την θετική δήλωση?