Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 123

Θέμα: SoS Απορία!!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Κανα και κανα donation, ολο τσαμπα συμβουλες δίνει ο φίλος.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Γιώργος12 Προβολή μηνύματος
    Έστειλα pm πάντως.
    Να του στείλεις και μια paysafe των 5€ μαζί

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Ενα end post πως το λετε:

Καλησπέρα σας! Αυτό είναι το πρώτο θέμα που δημιουργώ ως νέο μέλος.
    Εάν αργήσουμε να αντιληφθούμε ότι κάναμε ζημιά σε παρκαρισμένο όχημα,κατά την διαδικασία του παρκαρίσματος ή ξεπαρκαρίσματος και το ενημερωθούμε από γείτονα : σε φάση έκανες ζημιά στο τάδε αυτοκίνητο την τάδε μέρα τι γίνεται???
    Ας μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει γιατί τα'χασα μόλις το άκουσα!
    Αν δεν υπαρχουν αποδειξεις απο σημαδια στο αυτοκινητο σου δεν υφισταται το σεναριο του. Απλα πραγματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Αν εχεις ασφαλεια, κανε δηλωση υπαιτιοτητας και στ'@ρχιδια σου.
    Τι την πληρωνεις;
    Υπαρχουν εταιρειες οπως η Ιντεραμερικαν και η Ευρωπαικη πιστη που μετρανε τις ζημιες και δεν παιρνεις εκπτωση αν την τελευταια 5ετια εχεις κανει ατυχημα και εισαι υπαιτιος.

Ότι άκυρος γείτονας σε γειτονικό super market μου είπε αν έκανα εγώ την ζημιά σε ένα άλλο αυτοκίνητο!
    Επίσης εγώ δεν είχα καταλάβει κάτι για το γεγονός αυτό. Και όντως το αμάξι μου δεν έχει κάποια ζημιά ή χρώμα του άλλου αυτοκινήτου.
    Παρά μόνο κάτι γρατσουνιές και για αυτό αγχώθηκα. Πολύ μικρές όμως για να έκαναν βαθούλωμα.
    Μην κανεις τιποτα. Οι πονηριδηδες ειναι παντου. Σε ειδε μαλλον καλο παιδακι και θελει να σου φορτωσει τη μλκια του.

Δε διαβασα ολο το τοπικ αλλα μολις ειδα τα πρωτα ποστ καταλαβα. Τετοια συμβαινουν κατα καιρους.

Αν παλι θελεις να φανεις ευγενικος πες του να σου αποδειξει πως ΕΣΥ τον χτυπησες και βλεπεις πως προχωρας. Οχι να σου φερει εναν φιλο του αλλα να σου παρουσιασει στοιχεια απτα!

end of story.
    Τελευταία τροποποίηση από WiSe; 07/07/2016 στις 13:47.
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Νέο μέλος
    Απάτη δεν θέλω να γίνει σε καμία περίπτωση! Εάν το έκανα εγώ θέλω να ξέρω τι θα πληρώσω και πώς θα κινηθώ αλλιώς με τους γείτονες θα τα κανονίσω εγώ σε περίπτωση που πάνε να κάνουν μ@..ία!

Νέο μέλος
    Δεν ξέρω τι να πω? Πάντως εγώ θα μιλήσω με την ασφαλιστική για να δω τι παίζει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sergiosm Προβολή μηνύματος
    Κατόπιν λαϊκής απαίτησης

τα πράγματα έχουν ως εξής:

α. ΑΝ ο φίλος μας προκάλεσε το ατύχημα, τότε πρέπει να τον αποζημιώσει. Αυτό θα γίνει κάνοντας δήλωση στην ασφαλιστική του.
    Προσοχή: ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ προκάλεσε το ατύχημα, γιατί διαφορετικά είναι συνεργός σε απάτη κατά της ασφαλιστικής

β. Αν ΔΕΝ το έχει προκαλέσει τότε υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:

Είτε ο άλλος να είναι απατεώνας, οπότε κανονικά πρέπει να τον καταγγείλει,
    Είτε πράγματι να έχει ζημιά ο άλλος και να νομίζει ότι του την προκάλεσε ο φίλος μας, παρεξήγηση που λογικά λύνεται μιλώντας με τον ιδιοκτητή του άλλου αυτοκινήτου.

Τί κάνει τώρα ο φίλος μας, θεωρώντας δεδομένο ότι ΔΕΝ προκάλεσε το ατύχημα;

ΔΕΝ κάνει δήλωση ατυχήματος.
    Βγάζει φωτογραφίες το αυτοκίνητο του (το δικό του) ώστε να φαίνεται ότι δεν έχει χτυπήματα.
    Προσπαθεί να μάθει, διακριτικά (δεν ξύνουμε πληγές) τί έγινε.
    Μιλά (αν χρειαστεί) μόνο με τον ιδιοκτήτη και κανένα άλλο.
    Πολυ σωστα!

Επισης μπορει να κανει δηλωση ο αλλος και μετα οταν κανει ερωτημα η ασφαλιστικη και επικοινωνησει ο ασφαλιστης του μαζι του να πει ο Γιωργης οτι δεν εκανα τιποτα στειλτε τους αρμοδιους πραγματογνωμονες για φωτογραφιες κλπ. Οι δικιες του φωτογραφιες δε μετρανε δυστυχως.

Δεν ξέρω τι να πω? Πάντως εγώ θα μιλήσω με την ασφαλιστική για να δω τι παίζει.
    Ασφαλιστης ειμαι δε θα σου πει τιποτα παραπανω η ασφαλιστικη αδικα αγχωνεσαι.
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Νέο μέλος
    Πάντως σε γενικές περιπτώσεις για πόσο καιρό δικαιούται ο υπαίτιος δήλωση ατυχήματος είτε επειδή άργησε να το καταλάβει είτε στην περίπτωση την δική μου που είναι πιο πολύπλοκη?

Πάντως σε γενικές περιπτώσεις για πόσο καιρό δικαιούται ο υπαίτιος δήλωση ατυχήματος είτε επειδή άργησε να το καταλάβει είτε στην περίπτωση την δική μου που είναι πιο πολύπλοκη?
    7 μερες.

Αν την κανει περαν των 7 ημερων π.χ. σε ενα μηνα οπως λες την ψηλιαζονται..... και στελνουν ερευνητή ο οποιος θα ψαξει και θα βρει την απολυτη αληθεια.

Δεν ειναι καθολου πολυπλοκη η κατασταση σου.
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Κανένας σωστός;;
    Πάμε.
    Τα φίλε κλπ πριν ενα μήνα σουξου μουξου είναι εκ του πονηρού.

Αν ήθελαν θα πήγαιναν στην Τροχαία και θα έκαναν υπεύθυνη δήλωση ατυχήματος αυθημερόν η εντός 3μερου δίνοντας τον αριθμό σου.Αν το είχαν κάνει θα σε είχε πάρει η Τροχαία. Τέλος αυτό.

Αν πάνε τώρα και κάνουν(αααααν τη δεχθουν για 40 μέρες πριν) και σε καλέσουν θα πεις ενα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ και τέλος.
    Ακόμα και η ασφαλιστική σου να εμπλακεί θα σε δει σαν πιθανό "κολλητό" των άλλων αν δεχθείς μετά απο 40 μέρες ζημιά.Εχε υπόψιν σου ότι διατηρεί το δικαίωμα η ασφαλιστική σου να σε κυνηγήσει για εξαπάτηση αν απο τις φωτό και την πραγματογνωμοσύνη βγει ότι την δουλέψατε.

40 μέρες που ήταν τα ΛΑΜΟΓΙΑ;;

Να είσαι ευγενικός και με το παραπάνω επιχείρημα(όχι το Λαμόγια ) και πλήρη άγνοια να τους αποφύγεις.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από omega Προβολή μηνύματος
    Πάμε.
    Τα φίλε κλπ πριν ενα μήνα σουξου μουξου είναι εκ του πονηρού.

Αν ήθελαν θα πήγαιναν στην Τροχαία και θα έκαναν υπεύθυνη δήλωση ατυχήματος αυθημερόν η εντός 3μερου δίνοντας τον αριθμό σου.Αν το είχαν κάνει θα σε είχε πάρει η Τροχαία. Τέλος αυτό.

Αν πάνε τώρα και κάνουν(αααααν τη δεχθουν για 40 μέρες πριν) και σε καλέσουν θα πεις ενα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ και τέλος.
    Ακόμα και η ασφαλιστική σου να εμπλακεί θα σε δει σαν πιθανό "κολλητό" των άλλων αν δεχθείς μετά απο 40 μέρες ζημιά.Εχε υπόψιν σου ότι διατηρεί το δικαίωμα η ασφαλιστική σου να σε κυνηγήσει για εξαπάτηση αν απο τις φωτό και την πραγματογνωμοσύνη βγει ότι την δουλέψατε.

40 μέρες που ήταν τα ΛΑΜΟΓΙΑ;;

Να είσαι ευγενικός και με το παραπάνω επιχείρημα(όχι το Λαμόγια ) και πλήρη άγνοια να τους αποφύγεις.
    Καλά ναι εννοείται πως θα'μαι ευγενικός. Απλά αν το έκανα και δεν το κατάλαβα θέλω να ξέρω τις επιπτώσεις μου μετά.

Κανένας σωστός;;
    Καλά ναι εννοείται πως θα'μαι ευγενικός. Απλά αν το έκανα και δεν το κατάλαβα θέλω να ξέρω τις επιπτώσεις μου μετά.
    Αδερφε αν ήταν σωστοί θα σε έπιαναν αυθημερόν η θα έκαναν τα νόμιμα.
    Πες τους να κάνουν τα νόμιμα κι ότι αποφανθούν οι πραγματογνώμονες.

Ειδοποίησε τον ασφαλιστή σου για την αξίωση των άλλων,λέγοντας του ότι ΔΕΝ θυμάσαι το παραμικρό.
    Μπορεί να στείλει πραγματογνώμονα για φωτό και των δυο αυτοκινήτων και μετά υποβάλεις αρνητική δήλωση.

Μου τα μασάς πολύ όμως Γιώργη.. και γράφουμε ξανά τα ίδια..

Νέο μέλος
    Ναι δίκιο έχεις συγγνώμη!

Νέο μέλος
    Τα σωστά θα'ταν καταγραφή από τροχαία και να με έπιαναν σύντομα να μου έλεγαν το και το ή κάνεις δήλωση ή σου κάνω μήνυση για να τα ξαναπούμε στα δικαστήρια?
    Ή υπάρχει το σενάριο να μου ερχόταν κάποιο χαρτί ξαφνικά για δικαστήριο χωρίς να έχω ειδοποιηθεί κάπως ασχέτως αν το είχα κάνει εγώ ή αν το είχα καταλάβει ή όχι.

Παλαιό μέλος
    Αν οντως δεν το καταλαβες,απλα δωστου το τηλεφωνο του ασφαλιστη σου να του τα πει και εκεινο.Νομικα α δεν μπορουνε να σου κανουνε τιποτε,εκτος αν τη στιγμη που εγινε η ζημια δηλωσανε το συμβαν στην αστυνομια και το κατεγραψαν στα συμβαντα.

Νέο μέλος
    Εγώ δεν έχω πάρει τηλέφωνο στον ασφαλιστή να κάνω κάτι εκείνη τη μέρα. Προφανώς και δεν κατάλαβα αν το έκανα και δεν υπάρχουν και σημάδια στο αυτοκίνητο. Πώς μπορεί ο άλλος να ισχυριστεί ότι αποκλείεται να μην το κατάλαβα? Ε και αν το κατάλαβε ο άλλος πιο μετά ή το ανέφερε στην αστυνομία άλλη μέρα αλλά όχι εκείνη?
    Εάν τα αποδείξουν όλα αντίθετα με 100 ψευδομάρτυρες τι μπορούν να μου κάνουν νομικά? Πέρα από την θετική δήλωση?

Κανένας σωστός;;
    Ναι δίκιο έχεις συγγνώμη!
    Δεν χρειάζεται συγνώμη και ΔΕΝ χρειάζεται άγχος.Το δεύτερο σε εχει καταβάλει.

Ακόμα και δίκιο να έχουν (ααααν έχουν/ασααν το συνεχίσουν κι αααααν αποδειχθει) δεν έκανες έγκλημα.-

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απορία...
    από DEMINIO στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 21:39
  2. SOS !!! Αίμα
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 16:11
  3. Μια απορία...
    από milaber στο forum Off topic