[QUOTE=Bowleno;2773864]Αυτό "λέει" τίποτα η θα με κράξετε;
Συνημμένο 362455[/QUOTE
σοβαρα τωρα πες οτι μας τρολαρεις![]()
Lost on purpose..again
Οι περισσότεροι έχετε ωραία ρολόγια, μπράβο μάγκες!
Εγώ έχω ένα για κάθε μέρα αλλά και για καλό... τώρα αν είναι καλό ή όχι δε ξέρω, δεν έχω ιδέα, παίζει να είναι και από πανηγύρι...αλλά δύσκολο γιατί ο νονός μου (που μου το έκανε και δώρο δε ξέρει τι έχει από φράγκα γενικά) Εδώ σε φωτογραφία με το καλό μου το κουστούμι σε πρωινή σοβαρή δουλειά με κυρίους επιχειρηματίες και εφοπλιστές.
ps: Εμείς οι μάγκες οι Πειραιώτες δε καταδεχόμαστε ρολόγάκια ... Μόνο κομπολόγια και στιλέτα έχουμε πάνω μας!![]()
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
Μακάρι να ησυχάσεις.
Εγώ έχω τραβηχτεί πολύ με τον συγκεκριμένο μπρασελέ. Μου έχει κοπεί 7-8 φορές.
Σπάνε οι πίροι που συγκρατούν τα πλακίδια μεταξύ τους.
Έχω αλλάξει πίρους τουλάχιστον τρεις τέσσερις φορές στην αντιπροσωπεία (τις περισσότερες δωρεάν) και άλλες τόσες έξω.
Έχω ρυθμίσει τον μπρασελέ σε διαφορετικά μήκη, χωρίς αποτέλεσμα.
Τα σπασίματα συμβαίνουν χωρίς πίεση. Τις περισσότερες φορές οι πίροι ήταν οξειδωμένοι, ενώ υποτίθεται πως είναι ανοξείδωτοι.
Πιθανή εξήγηση : "μήπως ιδρώνετε πολύ;" :a31:
Σκεφτόμουν να αλλάξω σε λουράκι (περίπου 50€, γνήσιο) μπας και γλυτώσω, αλλά μου έλεγαν ότι το λουράκι θα θέλει αλλαγή συχνότερα. Κάτι ήξεραν, προφανώς.
Η μόνη διαφορά που έχει το δικό μου, είναι το χρώμα. Είναι μαύρο, όχι άβαφο inox.
Αποτέλεσμα αυτών, το ρολόι να περνάει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο συρτάρι και να έχει φορεθεί ελάχιστα (φαντάσου να το φορούσα και περισσότερο).
Από το ρολόι, αυτό καθ' αυτό, δεν έχω κανένα παράπονο.