Toν Απριλιο δωθηκαν 1,2 εκατομ. Καρτες Υγειας απο την κυβερνηση
Αρα οσοι τις πηραν εχουν ΔΩΡΕΑΝ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Ποιοι τις πηραν;....
Toν Απριλιο δωθηκαν 1,2 εκατομ. Καρτες Υγειας απο την κυβερνηση
Αρα οσοι τις πηραν εχουν ΔΩΡΕΑΝ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Ποιοι τις πηραν;....
Την ανεβάζω εδώ γιατί μου φάνηκε εντυπωσιακά σουρεαλιστική!
Οι Orangemen σε παραδοσιακή βόλτα στην πλαζ πριν την παρέλαση.
Και ούτε μια ΚΤΜ. Μα τι σόι Orange είναι αυτοί;
+++++
Aμ τι, μόνο οι Μπήτλς;;
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 12/07/2016 στις 12:52.
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
Δύσκολο βράδυ για τους Γάλλους στη Νίκαια. Έγινε και κάτι στο Πύργο του Έηφελ που προς το παρόν δεν φαίνεται να σχετίζεται με το πρώτο.
Αύριο πάλι τα προφίλ στο facebook Γαλλικές σημαίες.
Και κάπου λίγο πιο πέρα ένα ακόμα φρικτό βράδυ στη Λωρίδα της Γάζας.
Φρικτο παντα οταν πεθαινουν ανθρωποι οπου και να ειναι....
Περιεργο το σκηνικο στη Γαλλια εχει γεννησει ουκ ολιγα ερωτηματικα.
Φυσικα οι δημοσιογραφοι εχουν ξεκινησει απο το πρωι και το παιζουνε Αστυνομοι Σαινιδες και Νικολουλιδες..... Γελοιο....
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Μάλλον δε κατάλαβες τι γράφει ο congate όπως και εγώ. Καυτηριάζουμε την επιλεκτική ευαισθησία του δυτικο-ευρωπαικού πολιτισμού ενώ ο υπόλοιπος πλανήτης είναι άξιος της μοίρας του....tough luck κλπ κλπ.
Το οτι καυτηριάζουμε αυτή την επιλεκτική ευαισθησία δε μας κάνει μισάνθρωπους.
Μωρέ κατάλαβα... αυτό που δεν καταλαβαίνετε εσείς είναι ότι δεν πρόκειται για επιλεκτική ευαισθησία (την οποία μάλιστα προσάπτω -εν μέρει- σε εσάς). Ένας νορμάλ άνθρωπος θα στεναχωρηθεί για κάθε άδικο θάνατο. Τσουνάμι στην Ινδονησία; Βομβαρδισμοί στη Γάζα; Σφαγές από ISIS; Όλα. Από εκεί και πέρα όμως κάθε συμβάν θα με επηρεάσει διαφορετικά. Άλλο να σκοτωθεί με παπί ένα παλικάρι που δεν ξέρω στην άλλη άκρη της πόλης, άλλο ο γείτονας, άλλο ο ξάδερφός μου. Είναι υποκρισία αν βάλω μαύρα μόνο στον τελευταίο; Είμαι επιλεκτικός αν με ταράξει περισσότερο;
Αυτό που με πείραξε είναι η αντίδρασή σας αλλά και ο τρόπος έκφρασης. Το βρίσκω απρεπές, ειδικά όταν μετά από κάθε γαμωτρομοκρατική στο Παρίσι πρέπει να ψάχνω τους φίλους μου σε φουμπού/τηλέφωνα για το φόβο των Ιουδαίων (ειρωνεία...)
Αυτό ακριβώς προσπαθώ να σου πω. Οτι στεναχωριέμαι εξίσου για όλες τις περιπτώσεις είτε Γαλλία είτε Γάζα και προφανώς και ο Congate το ίδιο αισθάνεται.
Τα σχόλια μας όμως στοχεύουν στο οτι αν θέλουμε να αλλάξει κάτι σε αυτό το ρημαδοπλανήτη και στο τρόπο που ξυπνά κάθε μέρα είναι να σταματήσει να είναι επιλεκτικά ευαίσθητος. αλλά να είναι ολοκληρωτικά ευαίσθητος και φιλάνθρωπος.
Μη φτάνουμε όμως και στο άλλο άκρο.....οτι η ανάδειξη της ΜΗ επιλεκτικής ευαισθησίας είναι αντίστροφα λειτουργική για όσους το θέλουμε.
Γιατί σκας; Αφού λογικά θα πάνε να βγάλουν σέλφι με το φορτηγό και τα πτώματα με χάσταγκ # αγιοείχαμε # παρατριχα # μαμάμηνανησυχείς # γιόλο και θα δεις τα στάτους άπντέιτς (ειρωνία...)
Αυτό με τον φόβο των Ιουδαίων, είναι συνωμοσιολογικό που λέει ότι πίσω απ' όλα είναι η μεγάλη σιών κλπ;