Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 61

Θέμα: αγορα smr 950

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Σωστο εν μερει,το σκεπτικο σου αλλα επειδη ο καθε σχετικος ειναι σχετικος και σε αλλο βαθμο και αν λαβεις ως δεδομενο οτι καποια πραγματα που θα προσεξεις απο μερακι,ο μαστορας οσο καλος και να ειναι,λογω του οτι ειναι επαγγελματιας και ο χρονος δυστυχως πιεζει,δε θα τα κανει,τοτε τα πραγματα αλλαζουν.

Τωρα στη συγκεκριμενη περιπτωση που προκειται για ενα ειδικο μηχανακι και εναν επιδοξο κατοχο που δεν εχει,αποτι φαινεται,τις ειδικες γνωσεις ωστε να γινουν ολα σωστα,εχεις δικιο.
    το αν εχω τις ειδικες γνωσεις δε το ξερεις..στο xtx μεχρι και ρουλεμαν σταυρου μονος μου αλλαξα δε νομιζω να μη μπορω να κανω ενα σερβις με βαση το manual που θα φροντισω να προμηθευτω

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    to 950sm ειναι μηχανακι βολτας, θα το μετανιωσεις αν το παρεις για παπι...και με τα fcr περισσοτερα προβληματα θα εχεις παρα ουσια
    οταν λες προβληματα?δε λεω οτι θα κανω και ντελιβερι..αλλα θα πηγαινω και εδω μεσα οχι ομως καθε μερα αθηνα κινηση κτλ..δλδ να κυκλοφορω κερατσινι στα στενα χωρις να αγκομαχαω εγω η το μηχανακι..να ευχαριστιεμαι ακομα και τη πιο μικρη βολτα που απο οτι εχω διαβασει και απο αλλους κατοχους ισχυει

Παλαιό μέλος
    τι καρμπυρατετρ φοραει απο μαμα το smr ξερουμε?παντως αυτο ειναι fcr kit εχει κατι σωληνακια αρκετα χοντρα..λεει απο τα μαμα ειναι καμια σχεση..γνκ αυτο το καρμπυρατερ ειναι εμπιστο?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από typhoon Προβολή μηνύματος
    Εντελώς φιλικά κι ας μη σε ξέρω, αστο το μηχανάκι. Δεν είναι αντι-χτχ. Πάρε tdm, πάρε cbf, πάρε κάτι άλλο. Πέραν ότι το συγκεκριμένο που δίνει αυτός κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα είναι μπαφραλι,το καρμπυρατερ fcr κοστίζουν περι τα 1200€.τα καρμπυρατερ όχι το κιτ και καλα ...
    Το 13 μέσα στη πόλη δεν είναι απίθανο αν είσαι πολύ ενθουσιωδης. Στα χαλαρά του θέλει 8. Από κει κ πέρα τα σέρβις για να τα κάνεις μόνος σου πρέπει να έχεις μία ιδέα παραπάνω του τι κάνεις. Δεν είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά δεν είναι κ παπί.
    Επίσης smr 950 δεν υπάρχει. Σκέτο sm το λέγανε τότε.
    οταν λες αντι-χτχ τι εννοεις..υπαρχει το sm 950 Και το smr 950...διαφορετικο look(πιο μαματο για μενα) και πιο μικρο ντεποζιτο

Θα το ερωτευτεις και θα το μισησεις ατ δε σειμ ταιμ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Θα το ερωτευτεις και θα το μισησεις ατ δε σειμ ταιμ.
    το γιατι θα το ερωτευτω το ξερω..!!το γιατι θα το μισησω με ενδιαφερει!!

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Λοιπόν, άκου :
    Αυτό το μηχανάκι δεν είναι για να σε πηγαινει κάθε μέρα στην δουλεία σου, στο περίπτερο,να γράφει χιλιόμετρα έτσι ανούσια.Είναι ενα supermoto 948 κυβικών οπου θα σου βγάλει την ψυχή σε τετοια χρήση, θα καιει τον πάτο του , θα βράζει απο την ζέστη,θα σε ταλαιπωρεί με κάθε πιθανό τρόπο και θα ταλαιπωριέται.Αυτό το μηχανάκι είναι για να το βγάζεις όποτε το βγάζεις για βόλτα και να έχεις ενα παπί για κάθε μέρα.Δεν κάνει για αποκλειστικό μεταφορικό μέσο,δεν είναι τέτοιο.Ειναι τούμπανο , στρίβει απίστευτα όπως θες, με το πλάι,κάνει τρελες σούζες, μπάντες κτλ, έχει φρενάρες που θα τα ευχαριστηθεις οταν βγαίνεις ντυμένος αρματωμένος για μια βόλτα αλλα ειναι παντελώς ακατάλληλο για καθε μέρα σπίτι δουλειά.Δεν έχει καμια σχεση με το xtx το οποιο είναι οτι πρεπει για αυτη την δουλεια,σαν ενα καλό μεγάλο παπι στην πόλη, με αρκετες δυνατότητες για παραέξω και λίγο χαβαλέ με καμια σούζα κτλ.Το μόνο κοινό που εχει με το smr είναι οτι εχουν δυο ρόδες κι ας "μοιαζουν" εμφανισιακά στα μάτια του Κυρ Μπάμπη του περιπτερά.Πάρε κάτι άλλο για μοναδικό μεταφορικό μέσο.Η,αν επιμένεις ακόμα, πάρε και ενα παπί και βρες μάστορα.Το οτι πιάνουν τα χέρια σου είναι καλό, μπορεις να το κρατάς σε καλή κατάσταση στο καθεμέρα μόνος σου και να εντοπίζεις σχετικά θεματα νωρις, αλλα την συντήρηση του κινητηρα κυριως εμπιστευσου την σε εναν ικανό μάστορα που να γνωρίζει τα ΚΤΜ καθως είναι ιδιαίτερη. FCR δεν είχε κανενα 950 απο την μάνα του.
    there's no such thing as impossible

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aνεμος Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν, άκου :
    Αυτό το μηχανάκι δεν είναι για να σε πηγαινει κάθε μέρα στην δουλεία σου, στο περίπτερο,να γράφει χιλιόμετρα έτσι ανούσια.Είναι ενα supermoto 948 κυβικών οπου θα σου βγάλει την ψυχή σε τετοια χρήση, θα καιει τον πάτο του , θα βράζει απο την ζέστη,θα σε ταλαιπωρεί με κάθε πιθανό τρόπο και θα ταλαιπωριέται.Αυτό το μηχανάκι είναι για να το βγάζεις όποτε το βγάζεις για βόλτα και να έχεις ενα παπί για κάθε μέρα.Δεν κάνει για αποκλειστικό μεταφορικό μέσο,δεν είναι τέτοιο.Ειναι τούμπανο , στρίβει απίστευτα όπως θες, με το πλάι,κάνει τρελες σούζες, μπάντες κτλ, έχει φρενάρες που θα τα ευχαριστηθεις οταν βγαίνεις ντυμένος αρματωμένος για μια βόλτα αλλα ειναι παντελώς ακατάλληλο για καθε μέρα σπίτι δουλειά.Δεν έχει καμια σχεση με το xtx το οποιο είναι οτι πρεπει για αυτη την δουλεια,σαν ενα καλό μεγάλο παπι στην πόλη, με αρκετες δυνατότητες για παραέξω και λίγο χαβαλέ με καμια σούζα κτλ.Το μόνο κοινό που εχει με το smr είναι οτι εχουν δυο ρόδες κι ας "μοιαζουν" εμφανισιακά στα μάτια του Κυρ Μπάμπη του περιπτερά.Πάρε κάτι άλλο για μοναδικό μεταφορικό μέσο.Η,αν επιμένεις ακόμα, πάρε και ενα παπί και βρες μάστορα.Το οτι πιάνουν τα χέρια σου είναι καλό, μπορεις να το κρατάς σε καλή κατάσταση στο καθεμέρα μόνος σου και να εντοπίζεις σχετικά θεματα νωρις, αλλα την συντήρηση του κινητηρα κυριως εμπιστευσου την σε εναν ικανό μάστορα που να γνωρίζει τα ΚΤΜ καθως είναι ιδιαίτερη. FCR δεν είχε κανενα 950 απο την μάνα του.
    οκ νομιζω ησουν κατατοπιστικοτατος!απλα ειχα αυτη την απορια διοτι ειδα και αλλους συμφορουμητες οι οποιοι ειχαν παρομοια μηχανακια για μοναδικο μεταφορικο μεσο και το μονο που "παραπονιοντουσαν ηταν πως εκαιγε".κατα τα αλλα γουσταραν να κανουν τα παντα με αυτο το μηχανακι..τι να πω..ευχαριστω παντως!

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johny7 Προβολή μηνύματος
    οκ νομιζω ησουν κατατοπιστικοτατος!απλα ειχα αυτη την απορια διοτι ειδα και αλλους συμφορουμητες οι οποιοι ειχαν παρομοια μηχανακια για μοναδικο μεταφορικο μεσο και το μονο που "παραπονιοντουσαν ηταν πως εκαιγε".κατα τα αλλα γουσταραν να κανουν τα παντα με αυτο το μηχανακι..τι να πω..ευχαριστω παντως!
    Φυσικά, μπορεις πάντα να επιλέξεις να κυκλοφοράς καθημερινά με το τέρας.Αρκεί να ξέρεις ακριβώς τι σημαίνει να επιλέγεις κάτι τέτοιο και μπορείς/είσαι δατεθειμένος να αναλάβεις το ανάλογο κόστος.Διαφορετικά υποφέρεις εσυ,το μηχανάκι και η τσέπη σου.
    Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 18/07/2016 στις 09:45. Αιτία: quote
    there's no such thing as impossible

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αν και έχω το 990 , θα σου πω και εγω την αποψη μου . Το μηχανάκι κουράζει στην καθημερινή μετακίνηση απο τις θερμοκρασίες που "εκπέμπει" σε αναβάτη και συνεπιβάτη , επισης απο το σκορτσαρισμα , την σκληρότητα των αναρτήσεων και λιγο και απο την κατανάλωση (σχετικό βέβαια ειναι το τελευταίο ) , επισης εμενα με κούρασε αρκετά το άγχος της κλοπής .. Ολα αυτα μου τα ισορροπούσε η ροπή του απο χαμηλά , το στήσιμο και οτι ήταν το μηχανάκι που ήθελα / γούσταρα . Μετα απο 35.000 χλμ και 4 χρονια μαζι του το παραχώρησα στον αδερφό μου (και πηρα ενα αλλο μηχανάκι ) γτ δεν μου παει η καρδιά να το πουλήσω γτ κακά τα ψέματα καποια στιγμή θα σε κουράσει . Βρες ενα καλοσυντηρημένο / προσεγμενο και μονο τότε κανε την αγορά

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aνεμος Προβολή μηνύματος
    Φυσικά, μπορεις πάντα να επιλέξεις να κυκλοφοράς καθημερινά με το τέρας.Αρκεί να ξέρεις ακριβώς τι σημαίνει να επιλέγεις κάτι τέτοιο και μπορείς/είσαι δατεθειμένος να αναλάβεις το ανάλογο κόστος.Διαφορετικά υποφέρεις εσυ,το μηχανάκι και η τσέπη σου.
    το οικονομικο εννοεις απο αποψη βενζινης?η οτι θα βγαζει προβληματα αυτης της χρησης?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fournas Προβολή μηνύματος
    Αν και έχω το 990 , θα σου πω και εγω την αποψη μου . Το μηχανάκι κουράζει στην καθημερινή μετακίνηση απο τις θερμοκρασίες που "εκπέμπει" σε αναβάτη και συνεπιβάτη , επισης απο το σκορτσαρισμα , την σκληρότητα των αναρτήσεων και λιγο και απο την κατανάλωση (σχετικό βέβαια ειναι το τελευταίο ) , επισης εμενα με κούρασε αρκετά το άγχος της κλοπής .. Ολα αυτα μου τα ισορροπούσε η ροπή του απο χαμηλά , το στήσιμο και οτι ήταν το μηχανάκι που ήθελα / γούσταρα . Μετα απο 35.000 χλμ και 4 χρονια μαζι του το παραχώρησα στον αδερφό μου (και πηρα ενα αλλο μηχανάκι ) γτ δεν μου παει η καρδιά να το πουλήσω γτ κακά τα ψέματα καποια στιγμή θα σε κουράσει . Βρες ενα καλοσυντηρημένο / προσεγμενο και μονο τότε κανε την αγορά
    δηλαδη εσυ το ειχες για να πηγαινεις παντου με αυτο?δε θα το ξανακανες δλδ?

ναι αυτο με τη κλοπη ειναι και ενα μεγαλο σκαλωμα για μενα διοτι ολο και καποιο βραδυ θα πας καπου σε καποιο σπιτι και θα κατσεις ως αργα και το μυαλο σου θα ειναι συνεχεια στο εργαλειο κατω...το φανταζομαι!για αυτο συναγερμος καλος και gps...καποια στιγμη σιγουρα θα παρω και ενα παπι σε καποιους μηνες απλα αδυνατω και τα δυο μαζι...θα μου πεις γτ δε παιρνεις το παπι πρωτα..αλλα ειμαι ανυπομονος!!

εσυ απο τη καθημερινη χρηση μες τη πολη παρατηρησεις να σου βγαζει προβληματα το μηχανακι?επισης οταν λες ειναι σχετικη η καταναλωση..αν εισαι ηρεμος μαζευεται το 10+ltr/100km που ακουω παντου για τουτα τα θηρια??ποσο παρατηρησες εσυ το λιγοτερο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Έχεις σκεφτεί το Duke 690? Νομίζω ότι θα το ευχαριστηθείς περισσότερο στην πόλη από το 950.
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tycho Moon Προβολή μηνύματος
    Έχεις σκεφτεί το Duke 690? Νομίζω ότι θα το ευχαριστηθείς περισσότερο στην πόλη από το 950.
    ναι το εχω σκεφτει..απλα μιας και θα φυγω απο τη κατηγορια του xtx (δε λεω πως εχει καμια σχεση μη βαρεσεις!!!) αλλα λεω να παω σε κατι πραγματικα δυνατο...+ οτι τα duke 690 τα φοβαμαι λιγο διοτι τα ποιο πολλα ειναι σκισμενα απο οτι εχω διαβασεικαι εχω ακουσει..

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johny7 Προβολή μηνύματος
    ναι το εχω σκεφτει..απλα μιας και θα φυγω απο τη κατηγορια του xtx (δε λεω πως εχει καμια σχεση μη βαρεσεις!!!) αλλα λεω να παω σε κατι πραγματικα δυνατο...+ οτι τα duke 690 τα φοβαμαι λιγο διοτι τα ποιο πολλα ειναι σκισμενα απο οτι εχω διαβασεικαι εχω ακουσει..
    Και αντικειμενικα και (κυριως) συγκριτικα με το XTX,το 690 ειναι πραγματικα δυνατο,αν αναλογιστεις τα κατι λιγοτερο απο 20 αλογα παραπανω που εχει καθως και το μικροτερο βαρος.

Δυστυχως βεβαια ισχυει αυτο που λες για σκισιμο,γι'αυτο θα σου ελεγα αν το κοιταξεις για εκει,να δεις ειτε κανενα 690 SM ειτε κανενα SMC που σε σχεση με το δουκα το μεν πρωτο το πηραν πιο ηπιοι αναβατες και το μεν δευτερο πιο ψαγμενοι,οποτε εχεις πιθανοτητες να βρεις ενα καλοσυντηρημενο.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 950 Sm ή Smr
    από S16 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •