Φαντάσου ότι είσαι πλήρωμα περιπολικού και καλείσαι να επιληφθείς σε σήμα που αφορά ένα συνηθισμένο συναγερμό σε τράπεζα ("μπουτόν"). Φτάνεις στο σημείο που υποδεικνύει το κέντρο επιχειρήσεων και πέφτεις πάνω σε ένοπλους ληστές την ώρα της διαφυγής τους και ΦΟΡΑΣ ΖΩΝΗ...Αν είχες μισό δευτερόλεπτο ν' αντιδράσεις πλέον είσαι ΝΕΚΡΟΣ...
Στα άλλα που αναφέρεις 100% μαζί σου...
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Θα το παλεψω αλλα δεν το βλεπω.......
Δλδ ρε μαγκες, αν ο αλλος γ@μιεται, να πα να γ@μηθουμε και μεις;
Τι λογικη ειναι αυτη;
πουτσ@@@@@@@@@
Η άποψή μου είναι ότι:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...μπας και βάλουμε μυαλό και δεν πεθαίνει από τροχαία μία μικρή κοινότητα κάθε χρόνο. Οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουμε πέραν από τον πόνο του πορτοφολιού, γιαυτό γίνετε αυτό που γίνετε σε πολλά επίπεδα.
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
Ακουω να μιλατε για πονο πορτοφολιου,λιγο πολυ οι περισσοτεροι.
Θα ητανε χρησιμο να μας πει καποιος που ασχολειται με το αντικειμενο,αν οντως καποιοι που εχουνε βαλει βαθια το χερι στην τσεπη εχουνε συμμορφωθει,γιατι εγω δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο.
Μιλαμε για την χωρα που η κοκα φορτωνεται μονη της;
Για τους μπατσους που τους εχουν "δεμενα " τα χερια;
Για τους ιδιοκτητες των μπαρ που βαζουν χερι την υπηρεσια οτι τους "κλεινουν" τα μαγαΖα;
Για τον οδηγο που θα εφαρμοσει οτι ματζουνι ακουσει στην "πιατσα" που κοροιδευει το μηχανημα;
Για τον οδηγο "στ'αρχιδια μου ολα ,εχω λεφτα και πλερωνω" που μου @μησε το μαγαζι (και με αλλα 3 παρομοια περιστατικα στο ενεργητικο του)πριν 2 μηνες;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Αυτο με τη ραμπο-κατασταση δεν ειναι καινουριο. Γινεται αρκετα χρονια. Και φυσικα δεν εχει κανενα αποτελεσμα περαν του οτι μπαινουν καποια ψιχουλα στο ταμειο. Παιζει οι αμροδιοτητες που λενε να μην ειναι και αυτες ακριβως. Αν θυμαμαι καλα ειχε γραψει γνωστο μου η τροχαια της Αγ. Παρασκευης στην Ηλιουπολη χαμηλα οποτε πιστευω ολα παιζονται
5 περιπολικα και 6 ζηταδες (τυχαιο νουμερο) θα αρκουσαν σε καθημερινη βαση για να υπαρχει μια ταξη στη παραλιακη. Οι αναλογες κλησεις θα κοβοντουσαν και θα βγαιναν και οι βενζινες των οχηματων αυτων και λιγοτερα τροχαια και κλπ κλπ μπλαμπλαμπλα
Καποιες εποχες παιζοταν σωστο κυνηγητό και ειχαν ηρεμισει τα πραγματα. Τωρα βαριουνται.
Ισα ισα που γελανε οι περισσοτεροι. Εχουν κανει τοσες μαλακιες που εχουν ηδη αποσβεσει την οποια κληση![]()
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Δεν νομιζω οτι βαριουνται.Καθε φορα που τους βγαζουνε για μπλοκο,τους βγαζουνε για συγκεκριμενο λογο,απ οτι εχω καταλαβει.
Προσφατα σε μπλοκο εξη μηχανων οταν τους ρωτησα γιατι δεν κανουνε εστω και μια παρατηρηση στους ακρανωτους που σταματανε,μου ειπανε οτι σημερα ειναι εξω για ΚΤΕΟ και ασφαλεια,