Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 75

Θέμα: Terens VS BMW όλα τα θάβω όλα τα κατακρίνω

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Εγω παλι Ληστη εχω, τον αγορασα φτηνά σε σχεση με τον ανταγωνισμό (μη μας πιασουν και κοροιδο) αλλα μολις ανεβηκα πανω σε Τιγρη της Τραιομφ και σε καπονορντ της απριλια τον ληστη ηθελα να τον πεταξω. Ασε που μετα απο μια ώρα οδήγησης πιανομαι απιστευτα. Αμα ημουν κ ποιο γεματουλης τοτε θα περνουσα του χριστου τα παθη.... Τελικά θα ημουν κοροιδο αν τα σκαγα στους ευρωπαίους η οχι;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Γειά σου ρε Τέρενς είσαι παλικάρι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	a21.jpg 
Προβολές:	212 
Μέγεθος:	43,9 KB 
ID:	363149

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ........ ο παππούς είναι σήμερα στο πεζοδρόμιο για την σύνταξη,.......

Πρέπει νομίζω, ν' αναφέρεσαι στον παππού αυτόν, που πρίν από λίγα χρόνια έτρεχε, από γραφείο σε γραφείο, υπουργών και βολευτών
    γιά να διορίσει με πλάγια μέσα το παιδί του, γιά τον παππού αυτόν, που λάδωνε γιά να νομιμοποιήσει το αυθαίρετο, που σκότωνε κόσμο και κοσμάκι
    μιας και είχε πάρει το δίπλωμα με αντίτιμο ένα τενεκέ λάδι, και πιθανόν ακόμα και την σύνταξη παράνομα να την έβγαλε........

Να ψοφήσει λοιπόν αυτός ο σκατόγερος...... Παράσιτο ήταν μιά ζωή, κι' όταν κάποιοι αγωνίζονταν γιά ένα καλύτερο αύριο σίγουρα αυτός ήταν απών.....
    Να ψοφήσει γιατί έχει μπολιάσει και τα παιδιά του με το μικρόβιο του ''σκατανθρωπάκου'' και διαιωνίζεται η φάρα του........

Κι' αν οδηγάει και μπεμβέ, να ψοφήσει δυό φορές.............

Αν όμως οδηγάει Γιαχαμάχα, να ζήσει ρε ο λεβεντόγερας, το καμάρι της πατρίδας, ο έξυπνος καταναλωτής, ο ρομπέν των τραπεζών................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Φίλτατε Τερενς, σε παρακολουθώ εδώ μέσα πολλά χρόνια και τις περισσότερες φορές συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου, μάλιστα όταν διαβάζω κείμενό σου συνήθως λέω "να δούμε τι γράφει ο λεβεντοδάσκαλος". Υπάρχουν βέβαια και φορές που ότι λες έρχεται κόντρα στα δικά μου πιστεύω, αυτό όμως είναι όμορφο κι εποικοδομητικό και ονομάζεται δημοκρατικός διάλογος. Εδώ όμως δεν μου αρέσουν καθόλου όλα αυτά που γράφεις, δείχνουν εμπάθεια και δεν μας έχεις συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Και μην φανταστείς ότι στην λέω γιατί καβαλάω BMW. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου πει τι θα καβαλάω, αν θα τρώω σε ταπεράκι ή αν θα κοιμάμαι σε σκηνή και όχι σε ξενοδοχείο, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βάζει όρους και περιορισμούς στο πως θα ξοδέψω τους παράδες μου ή αν και που θα τους επενδύσω. Κανένας εκτός από εκείνον που του χρωστάω και προσωπικά εγώ δεν χρωστάω σε κανέναν.
    Άκυρη η καραμέλα ότι για τα δεινά της Ελλάδας φταίει ο κάθε παπαράκος που πήρε διακοποδάνεια και δεν μπορεί να τα πληρώσει, λογιστικά στο εξήγησε ο Αμυρου, κοινωνικά στο ανέλυσε ο Μπουλμοντ.
    Όσο για το κασέρι και λοιπά τυριά κι εγώ συμφωνώ ότι απλώνουμε τα πόδια μας όσο φτάνει το πάπλωμα και όχι παραέξω γιατί θα πουντιάσουμε.
    Το 1ο μου σοβαρό μηχανάκι ήταν ένα DR 250 που το πήρα κασέρι κοντά στα 18, ήταν 675ο χέρι και ήθελε την μάνα του και τον πατέρα του σε μαζέματα. Ήμουν η χαρά του συνεργείου. Το έφτιαξα πένα κι έμεινα ρέστος, φοιτητής τότε δούλευα και νύχτα με καλό νυχτοκάματο αλλά δεν είχα σάλιο, τα είχε φάει όλα το DR. Κλασικό δίλημμα ήταν το "τσιγάρα ή βενζίνη". Την πάλεψα το έφτιαξα και το χαιρόμουν όσο δεν πάει. Ήθελα όμως να του βάλω και μια ωραία εξάτμιση, λάστιχα κι ένα σετ αλυσογράναζα και οι παράδες δεν έφταναν. Την βρήκα την λύση. Πήγαμε για έναν μήνα μαζί με φιλαράκια και φορτώναμε καρπούζι στην Αμαλιάδα. 6 νοματαίοι καινούριοι στην δουλειά που μετά την 3η μέρα όλοι έψαχναν για δουλειά το παρεάκι των Πατρινών γιατί πραγματικά πετάγαμε.
    Άσχετο, αλλά με αυτό το εξαίσιο εργαλείο, έναν σάκο με 3 αλλαξιές ρούχα, ένα κράνος για το κεφάλι του Σρεκ, ένα γουόκμαν, 20 κασέτες, 8 τετράδες μπαταρίες ΑΑ και μπόλικη τρέλα πήγα οδικώς και ολομόναχος Αυστρία Χριστούγεννα, σε γκομενάκι που είχα γνωρίσει το καλοκαίρι στην Καλόγρια και πέρασα 20 μέρες ζάχαρη.
    Όλες αυτές οι γραμμές γράφτηκαν για να καταλάβεις πως λειτουργώ από πολύ παλιά μιας και δεν γνωριζόμαστε δια ζώσης.
    Έλα λοιπόν τώρα εσύ και ο κάθε εσύ και πες μου με πιο δικαίωμα θα κριτικάρεις το τι καβαλάω, το που τρώω, το που κοιμάμαι και πόσες φορές τον μήνα βγαίνω βόλτα με την μηχανή μου.
    Απαράδεκτος και δεν στο επιτρέπω φίλτατε. Χρησιμοποίησες την εμπειρία σου κι έβγαλες κρίση και βάσει αυτής έκανες την αγορά σου, μην προσπαθείς να μου επιβάλεις τις δικές σου επιλογές γιατί κατά την δικιά σου άποψη είναι οι σωστές. Οι επιλογές μου γίνονται από μένα και αφορούν εμένα και τον στενό οικογενειακό μου περίγυρο τον οποίον και επηρεάζουν. Κανέναν άλλο και δεν επιτρέπω κανενός είδους παρέμβαση.
    Στα είπε και ο Σταύρος (ντεβιλ) και στα είπε πολύ σωστά.

Τις καλημέρες μου!!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΕΡΕΝΣ

ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Πήγαμε για έναν μήνα μαζί με φιλαράκια και φορτώναμε καρπούζι στην Αμαλιάδα. 6 νοματαίοι καινούριοι στην δουλειά που μετά την 3η μέρα όλοι έψαχναν για δουλειά το παρεάκι των Πατρινών γιατί πραγματικά πετάγαμε.
    Αν δεν πλήρωσες το ΙΚΑ, τότε φταις και εσύ για τη σημερινή κατάντια.

Αστειεύομαι (ή όχι; )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Τερενς μην μασας...

Οτι στην πεφτουν τοσο παει να πει οτι λες αληθειες που αξιζουν και πονανε..
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Σεβαστές όλες οι απόψεις όταν όμως δεν επιβάλλονται.
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Φίλτατε Τερενς, σε παρακολουθώ εδώ μέσα πολλά χρόνια και τις περισσότερες φορές συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου, μάλιστα όταν διαβάζω κείμενό σου συνήθως λέω "να δούμε τι γράφει ο λεβεντοδάσκαλος". Υπάρχουν βέβαια και φορές που ότι λες έρχεται κόντρα στα δικά μου πιστεύω, αυτό όμως είναι όμορφο κι εποικοδομητικό και ονομάζεται δημοκρατικός διάλογος. Εδώ όμως δεν μου αρέσουν καθόλου όλα αυτά που γράφεις, δείχνουν εμπάθεια και δεν μας έχεις συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Και μην φανταστείς ότι στην λέω γιατί καβαλάω BMW. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου πει τι θα καβαλάω, αν θα τρώω σε ταπεράκι ή αν θα κοιμάμαι σε σκηνή και όχι σε ξενοδοχείο, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βάζει όρους και περιορισμούς στο πως θα ξοδέψω τους παράδες μου ή αν και που θα τους επενδύσω. Κανένας εκτός από εκείνον που του χρωστάω και προσωπικά εγώ δεν χρωστάω σε κανέναν.
    Άκυρη η καραμέλα ότι για τα δεινά της Ελλάδας φταίει ο κάθε παπαράκος που πήρε διακοποδάνεια και δεν μπορεί να τα πληρώσει, λογιστικά στο εξήγησε ο Αμυρου, κοινωνικά στο ανέλυσε ο Μπουλμοντ.
    Όσο για το κασέρι και λοιπά τυριά κι εγώ συμφωνώ ότι απλώνουμε τα πόδια μας όσο φτάνει το πάπλωμα και όχι παραέξω γιατί θα πουντιάσουμε.
    Το 1ο μου σοβαρό μηχανάκι ήταν ένα DR 250 που το πήρα κασέρι κοντά στα 18, ήταν 675ο χέρι και ήθελε την μάνα του και τον πατέρα του σε μαζέματα. Ήμουν η χαρά του συνεργείου. Το έφτιαξα πένα κι έμεινα ρέστος, φοιτητής τότε δούλευα και νύχτα με καλό νυχτοκάματο αλλά δεν είχα σάλιο, τα είχε φάει όλα το DR. Κλασικό δίλημμα ήταν το "τσιγάρα ή βενζίνη". Την πάλεψα το έφτιαξα και το χαιρόμουν όσο δεν πάει. Ήθελα όμως να του βάλω και μια ωραία εξάτμιση, λάστιχα κι ένα σετ αλυσογράναζα και οι παράδες δεν έφταναν. Την βρήκα την λύση. Πήγαμε για έναν μήνα μαζί με φιλαράκια και φορτώναμε καρπούζι στην Αμαλιάδα. 6 νοματαίοι καινούριοι στην δουλειά που μετά την 3η μέρα όλοι έψαχναν για δουλειά το παρεάκι των Πατρινών γιατί πραγματικά πετάγαμε.
    Άσχετο, αλλά με αυτό το εξαίσιο εργαλείο, έναν σάκο με 3 αλλαξιές ρούχα, ένα κράνος για το κεφάλι του Σρεκ, ένα γουόκμαν, 20 κασέτες, 8 τετράδες μπαταρίες ΑΑ και μπόλικη τρέλα πήγα οδικώς και ολομόναχος Αυστρία Χριστούγεννα, σε γκομενάκι που είχα γνωρίσει το καλοκαίρι στην Καλόγρια και πέρασα 20 μέρες ζάχαρη.
    Όλες αυτές οι γραμμές γράφτηκαν για να καταλάβεις πως λειτουργώ από πολύ παλιά μιας και δεν γνωριζόμαστε δια ζώσης.
    Έλα λοιπόν τώρα εσύ και ο κάθε εσύ και πες μου με πιο δικαίωμα θα κριτικάρεις το τι καβαλάω, το που τρώω, το που κοιμάμαι και πόσες φορές τον μήνα βγαίνω βόλτα με την μηχανή μου.
    Απαράδεκτος και δεν στο επιτρέπω φίλτατε. Χρησιμοποίησες την εμπειρία σου κι έβγαλες κρίση και βάσει αυτής έκανες την αγορά σου, μην προσπαθείς να μου επιβάλεις τις δικές σου επιλογές γιατί κατά την δικιά σου άποψη είναι οι σωστές. Οι επιλογές μου γίνονται από μένα και αφορούν εμένα και τον στενό οικογενειακό μου περίγυρο τον οποίον και επηρεάζουν. Κανέναν άλλο και δεν επιτρέπω κανενός είδους παρέμβαση.
    Στα είπε και ο Σταύρος (ντεβιλ) και στα είπε πολύ σωστά.

Τις καλημέρες μου!!

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ

Σίγουρα είναι δικαίωμα του καθενός να διαχειριστεί τα χρήματα του όπως θέλει αν δεν γίνεται βάρος στον κοινωνικό περίγυρο.
    Η μομφή ήταν κατά αυτών που ζούνε σε βάρος των συνεπών ανθρώπων.
    Επειδή είμαι και εγώ θύμα του μάρκετιγκ και της καταναλωτικής κοινωνίας,μας θεωρώ ΒΛΑΚΕΣ επειδή κάποιοι καθορίζουν τις ανάγκες μας.
    Δεν γίνεται απο το πληκτρολόγιο να γίνω πιο σαφής.
    Για μένα είναι βλακεία να στερούμαστε την καθημερινότητα για κάποιον στόχο τεχνητό που μας τον δημιουργούνε..!!
    Είναι κουταμάρα να μαζεύεις χρόνια για να νομίζεις ότι μετά θα απολαύσεις.
    ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ με λίγα λόγια για το πιθανό καλύτερο αύριο που μπορεί και να μην υπάρχει γιατί είμαστε θνητοί..!!
    Θα ήσουν ανόητος για μένα όπως πολλές φορές υπήρξα και εγώ αν προσπαθούσες να αγοράσεις ένα πολύ ακριβότερο μηχανάκι
    και να πας με αυτό στην Αυστρία για παράδειγμα.Θα είχες χάσει το ΣΗΜΕΡΑ.
    Όσο για την επιλογή μου..?? Δεν καίγομαι ,ούτε φετίχ έχω,αύριο αν ζω πάω παρακάτω.
    Είδα όμως πολλούς να υποφέρουν σήμερα για να αγοράσουν κάτι γυαλιστερό και λαμπερό μετά από χρόνια.
    Παράδειγμα ενός φίλου μου ο γιός δούλευε πολύ σκληρά το καλοκαίρι και όταν τον είδα κάποια στιγμή μου είπε ότι
    έδωσε ένα μηνιάτικο για ένα κινητό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ..??
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ..??
    Καλημέρα και σε σένα,να χαίρεσαι το bmw σου.

υγ. Σίγουρα δεν είχα την ίδια άποψη στα 25 και στα 35 μου χρόνια
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 25/07/2016 στις 08:12.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    υπάρχουν ένα εκατομμύριο τρόποι να επιχειρηματολογήσεις τους λόγους που επιλέγεις και λόγους που δεν, θα πάψουν αυτομάτως να λαμβάνονται σοβαρά όταν το "ακροατήριο" αντιληφθεί εμμονή.
    είναι απορίας άξιο πως η έκταση του παραληρήματος δε έφτασε ακόμη στην πολιτικη
    you rise you fall you're down then you rise again

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

Επειδή βλέπω ότι κάποιοι θυμώσατε σταματάω εδώ.
    Ακολουθώ τη συμβουλή του Μοντ και φεύγω βόλτα με το μοτόρι.
    Πάω να κάνω 5000-6000 χλμ.,θα φτάσω μέχρι το Αμβούργο μέσω Ιταλίας.
    Στην επιστροφή αν είμαστε όλοι καλά θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου από το τενερέ.
    Κι αν δε μου αρέσει..??
    ΕΧΟΥΜΕ BMW , KTM , DUCATI κ.λ.π.
    Άλλωστε μόνο το Χαγιαμπούζα κατάφερα να κρατήσω μερικά χρόνια,κι αυτό για δεύτερο μηχανάκι.
    Όσο για το ταπεράκι που τόσο με παρεξηγήσατε, στην επιστροφή ίσως το αναλύσουμε παραπάνω.
    Παράδειγμα θα γράψω για το ταπεράκι του ΦΤΩΧΟΥ,του ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ,αλλά και για το ταπεράκι του
    ΚΟΡΟΙΔΟΥ,του ΛΑΜΟΓΙΟΥ,του ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ κ.λ.π.....

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

Επειδή βλέπω ότι κάποιοι θυμώσατε σταματάω εδώ.
    Ακολουθώ τη συμβουλή του Μοντ και φεύγω βόλτα με το μοτόρι.
    Πάω να κάνω 5000-6000 χλμ.,θα φτάσω μέχρι το Αμβούργο μέσω Ιταλίας.
    Στην επιστροφή αν είμαστε όλοι καλά θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου από το τενερέ.
    Κι αν δε μου αρέσει..??
    ΕΧΟΥΜΕ BMW , KTM , DUCATI κ.λ.π.
    Άλλωστε μόνο το Χαγιαμπούζα κατάφερα να κρατήσω μερικά χρόνια,κι αυτό για δεύτερο μηχανάκι.
    Όσο για το ταπεράκι που τόσο με παρεξηγήσατε, στην επιστροφή ίσως το αναλύσουμε παραπάνω.
    Παράδειγμα θα γράψω για το ταπεράκι του ΦΤΩΧΟΥ,του ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ,αλλά και για το ταπεράκι του
    ΚΟΡΟΙΔΟΥ,του ΛΑΜΟΓΙΟΥ,του ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ κ.λ.π.....

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    Άμα σου χαλάσει στο δρόμο να δω τι θα λες....

Καλά να περάσεις ρε...
    ανανήψαντας

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ

Σίγουρα είναι δικαίωμα του καθενός διαχειριστεί τα χρήματα του όπως θέλει αν δεν γίνεται βάρος στον κοινωνικό περίγυρο.
    Η μομφή ήταν κατά αυτών που ζούνε σε βάρος των συνεπών ανθρώπων.
    Επειδή είμαι και εγώ θύμα του μάρκετιγκ και της καταναλωτικής κοινωνίας,μας θεωρώ ΒΛΑΚΕΣ επειδή κάποιοι καθορίζουν τις ανάγκες μας.
    Δεν γίνεται απο το πληκτρολόγιο να γίνω πιο σαφής.
    Για μένα είναι βλακεία να στερούμαστε την καθημερινότητα για κάποιον στόχο τεχνιτό που μας τον δημιουργούνε..!!
    Είναι κουταμάρα να μαζεύεις χρόνια για να νομίζεις ότι μετά θα απολαύσεις.
    ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ με λίγα λόγια για το πιθανό καλύτερο αύριο που μπορεί και να μην υπάρχει γιατί είμαστε θνητοί..!!
    Θα ήσουν ανόητος για μένα όπως πολλές φορές υπήρξα και εγώ αν προσπαθούσες να αγοράσεις ένα πολύ ακριβότερο μηχανάκι
    και να πας με αυτό στην Αυστρία για παράδειγμα.Θα είχες χάσει το ΣΗΜΕΡΑ.
    Όσο για την επιλογή μου..?? Δεν καίγομαι ,ούτε φετίχ έχω,αύριο αν ζω πάω παρακάτω.
    Είδα όμως πολλούς να υποφέρουν σήμερα για να αγοράσουν κάτι γυαλιστερό μετά από χρόνια.
    Παράδειγμα ενός φίλου μου ο γιός δούλευε πολύ σκληρά το καλοκαίρι και όταν τον είδα κάποια στιγμή μου είπε ότι
    έδωσε ένα μηνιάτικο για ένα κινητό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ..??
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ..??
    Καλημέρα και σε σένα,να χαίρεσαι το bmw σου.

Τέρενς και Βάσκα και λοιποί σεβαστοί ή ασέβαστοι, με καλές επιλογές ή όχι μηχανόβιοι:

Δε μπορούμε να πούμε στον καθένα γύρω μας είτε είναι αδερφός μας/παιδί μας, φίλος ή συμφορουμίτης, ούτε πως να ζήσει,ούτε πως να διαχειριστεί τα λεφτά του,ούτε και ποιους θα επιβαρύνει με τις όποιες επιλογές του.Είναι φύσει αδύνατο να προσπαθήσεις να γεμίσεις του άλλου το μυαλό να επιλέξει σωστά,να συμφωνεί με σένα,να προοδεύσει περισσότερο από σένα,κλπ Τι θα κάνει; Θα μπερδευτεί από την υπερπληροφόρηση,θα είναι μόνιμα με το στρες της λάθος επιλογής,θα αγχωθεί με όλα αυτά αλλά και τα καινούργια που δημιούργησε,θα προσπαθεί συνέχεια να έχει "το καλύτερο"Θα μιζεριάζει ακόμα και αν έχει κάνει την καλύτερη επιλογή,ή απλά θα τσινήσει και θα σου πει άει γαμήσου!....

Αν κοιτάξουμε γύρω μαςθα δούμε πολλούς ανθρώπους να πετάνε τις ζωές τους σε λάθος επιλογές, για μερικά ευρώ που ξοδεύτηκαν λάθος θα γκρινιάξουμε;

Τις καλημέρες μου σε όλο το μοτό.
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Nα γιατι HONDA ρεεεε

TERENS have fun και καλους δρομους οσο για ολα τα υπόλοιπα ολα ειναι δρομος φίλτατοι παμε καμια βολτα και τελος!
    Throttle that mysterious friend of ours

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Πρέπει νομίζω, ν' αναφέρεσαι στον παππού αυτόν, που πρίν από λίγα χρόνια έτρεχε, από γραφείο σε γραφείο, υπουργών και βολευτών
    γιά να διορίσει με πλάγια μέσα το παιδί του, γιά τον παππού αυτόν, που λάδωνε γιά να νομιμοποιήσει το αυθαίρετο, που σκότωνε κόσμο και κοσμάκι
    μιας και είχε πάρει το δίπλωμα με αντίτιμο ένα τενεκέ λάδι, και πιθανόν ακόμα και την σύνταξη παράνομα να την έβγαλε........

Να ψοφήσει λοιπόν αυτός ο σκατόγερος...... Παράσιτο ήταν μιά ζωή, κι' όταν κάποιοι αγωνίζονταν γιά ένα καλύτερο αύριο σίγουρα αυτός ήταν απών.....
    Να ψοφήσει γιατί έχει μπολιάσει και τα παιδιά του με το μικρόβιο του ''σκατανθρωπάκου'' και διαιωνίζεται η φάρα του........

Κι' αν οδηγάει και μπεμβέ, να ψοφήσει δυό φορές.............

Αν όμως οδηγάει Γιαχαμάχα, να ζήσει ρε ο λεβεντόγερας, το καμάρι της πατρίδας, ο έξυπνος καταναλωτής, ο ρομπέν των τραπεζών................

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Πρώτα κάτσε διάβασε και μετά γράψε,είσαι μεγάλο παιδί.
    Ενημερωτικά το δικό μου παιδί αυτή τη στιγμή ψάχνει τη ζωή του
    2500 χλμ. μακρυά από μένα ,εκεί πάω..!!Είναι και μοναχοπαίδι.
    Γιατί δεν τον έμαθα ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ και να ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ.
    Ουδέποτε αρνήθηκα ότι είμαι και εγώ βλάκας του συστήματος,αλλά από
    τους βλάκες που όταν είχαν ταπεράκι έτρωγαν από αυτό και όταν είχαν
    πενηντάρικο στη τσέπη πήγαιναν στην ταβέρνα..!!
    Καλημέρα και σε σένα ......αναχωρώ

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μιλαμε τα ειδα ΟΛΑ!
    από gcrook στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2009, 21:25
  2. που σαι bartal να τα χωσεις , ολα ειναι ανακυκλωσεις
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2005, 09:24
  3. Τα Τρωει Ολα!