Ταιτή να ανοίξω το σπίτι![]()
Ταιτή να ανοίξω το σπίτι![]()
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Δευτερα ξεκιναμε για Ελλαδα, ολο τον αυγουστο Σερρες εκτως απο μια βδομαδα στο υπεροχο Παληο Καβαλας 8-14/8![]()
αρχη σεπτεμβρη φετος η σειρα μου για αδεια και λεμε για ροδο
αν ερθει κανεις προς βολο μεχρι τοτε ριξτε κανα πμ να πιουμε κανα τσιπουρο![]()
Lost on purpose..again
Εγω δεν ειμαι φαν του καλοκαιριου κ της θαλασσας οποτε οι διακοπες θα ειναι με MotoGP
18 αφιξη Μπρατισλαβα που θα ειναι η βαση μας και
θα μεινουμε 5 βραδυα
ΣΚ Μπρνο για δοκιμαστικα-αγωνα
Παρασκευη κ Δευτερα που θα ειναι ελευθερες λεμε μια μερα Βιεννη κ μια Βουδαπεστη
Οι διαδρομες εκει με αυτοκινητο
Χαλκιδικη Νικητη καθε ΣΚ πλην ενος που ηταν Πηλιο Αγιος Ιωαννης,και απο Αυγουστο ως και τα ΣΚ του Σεπτεμβρη πλην αυτο της Σερβιας.
Οσοι οσες βρεθειτε προς τα μερη πινουμε μπιρες και τσιπουρα.
Στα εξωτικά Νιφορέικα Αχαΐας τον 15Αύγουστο και χωρίς λεφτά, ίσα για τις μπετζίνες. Οπότε κρατάω το θρεντάκι αυτό στα υπ' όψιν για να επισκεφτώ τους κοντινούς μου (Ζεύκας ακούει) να με κεράσουν καμιά μπύρα κανένα παστίτσιο κανέναν μουσακά ή και καμία μπριζολίτσα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
6-10 Aυγουστου Τσαγκαραδα Πηλιο για ρελαξ και περισυλλογή και ισως 12-15 Παρο σε καλη παρεα...
Throttle that mysterious friend of ours
ως ωρας εχουμε ενα σ/κ/δ καμπινγκ στην κυλληνη.
ενα π/σ/κ καμπινγ στην αρβανιτσα.
θα παιξει αναγκαστικα μια ροδος 4 μερες για ενα γαμο.
ισως παιξει ενα ακομα σ/κ καμπινγκ.
αν περισσεψει κανα φραγκο σεπτεμβρη που εχουμε αδεια θα βολταρουμε λιγο το μηχανακι![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ιθάκη τέλη Ιουνίου, παραλία Αφάλες. Το σπίτι που έμενα είναι στα 50 μέτρα δεξιά.
Φωτό απού κατ'
Ας τη σβήσει κάποιος μοντ
Τελευταία τροποποίηση από congate7; 28/07/2016 στις 18:46.