Σελίδα 56 από 146 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 2189

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ναι

ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά (αν και ακόμα περιμένω να μάθω τι είναι αριστερά)
    αυτό το ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά έχω βαρεθεί να το ακούω
    και τι είναι;
    ή ξέρει κανείς από όσοι δηλώνουν αριστεροί τι σκατά σημαίνει αριστερά που αν έχεις 10 "αριστερούς" έχεις 10 διαφωνίες ή συνιστώστες ή όπως θες πες το

το Α στο όνομά του αριστερά σημαίνει
    το ίδιο το κόμμα φώναζε και πανηγύριζε πρώτη φορά αριστερά δεν τα έλεγαν οι άλλοι
    ε τώρα όσοι το ψηφίσατε κάνετε την πάπια ότι αυτό δεν είναι αριστερά ε τότε τι το ψηφίσατε όσοι το κάνατε που τώρα όλοι αναρωτιούνται ποιος τους ψήφισε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    και τι είναι;
    ή ξέρει κανείς από όσοι δηλώνουν αριστεροί τι σκατά σημαίνει αριστερά που αν έχεις 10 "αριστερούς" έχεις 10 διαφωνίες ή συνιστώστες ή όπως θες πες το

το ίδιο το κόμμα φώναζε και πανηγύριζε πρώτη φορά αριστερά δεν τα έλεγαν οι άλλοι
    ε τώρα όσοι το ψηφίσατε κάνετε την πάπια ότι αυτό δεν είναι αριστερά ε τότε τι το ψηφίσατε όσοι το κάνατε που τώρα όλοι αναρωτιούνται ποιος τους ψήφισε;

Πάντως σύμφωνα με αυτούς που λένε "εγώ δεν είμαι Σύριζα,είμαι Ανταρσύα " ο ανταρσύας έπρεπε να πιάνει 20%
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ναι

ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά (αν και ακόμα περιμένω να μάθω τι είναι αριστερά)
    Θα σε στενοχωρήσω, αλλά πέφτεις σε μια - συνηθισμένη είναι η αλήθεια - λογική πλάνη, την αποκαλούμενη "No True Scotsman".
    Προφανώς, διότι αν και οι προσδοκίες σου από αυτήν δεν ευοδώθηκαν, στην ουσία είναι πολύ επώδυνο να παραδεχτείς πως οι προσδοκίες σου ποτέ δεν είχαν βάση (αν και μια ιστορική αναδρομή θα σου έδειχνε πως ποτέ και πουθενά στον κόσμο η κομμουνιστογενής αριστερά δεν βελτίωσε τις συνθήκες ζωής του κόσμου), οπότε ρίχνεις το λάθος σε αυτόν που δεν τις υλοποίησε.

Στην ουσία δηλαδή, αντί να παραδεχτείς πως έκανες λάθος να πιστεύεις πως ο γάϊδαρος πετάει, κατηγορείς τον γάϊδαρο πως δεν είναι αυθεντικός γάϊδαρος και γι αυτό δεν πετάει.
    Και προφανώς, ακόμη και τώρα η πλειοψηφία της χώρας στην ίδια φάση άρνησης βρίσκεται.

Η αλήθεια όμως είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κανονικότατη αριστερά. Και όπως το λες κι εσύ, αυτό τυγχάνει να το γνωρίζω «από πρώτο χέρι» μιας και ξέρω κάμποσους ανθρώπους που για χρόνια ήταν (και είναι) στις ίδιες οργανώσεις με τα γνωστά μέλη του. Και με αυτά που έμειναν, αλλά και με αυτά που έφυγαν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    και τι είναι;

Στην Ελλάδα οτι δηλώσεις είσαι και εδώ δεν είναι εξαίρεση. Πραγματικά πιστεύεις οτι έχει σχέση ο ΣΥΡΙΖΑ του 2016 με τον ΣΥΝασπισμό του 1990? Αν αλήθεια το πιστεύεις λυπάμαι για την αντίληψή σου.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Στην Ελλάδα οτι δηλώσεις είσαι και εδώ δεν είναι εξαίρεση. Πραγματικά πιστεύεις οτι έχει σχέση ο ΣΥΡΙΖΑ του 2016 με τον ΣΥΝασπισμό του 1990? Αν αλήθεια το πιστεύεις λυπάμαι για την αντίληψή σου.
    Βασικά θα έπρεπε να λυπάσαι που πίστεψες πως ο Συνασπισμός του 90, ή η τσιπουροπαρεα του 2015, είχαν οποιαδήποτε αντίληψη (γενικά).
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Βασικά θα έπρεπε να λυπάσαι που πίστεψες πως ο Συνασπισμός του 90, ή η τσιπουροπαρεα του 2015, είχαν οποιαδήποτε αντίληψη (γενικά).
    Μη πας να δημιουργήσεις εντύπωση εκεί που δεν υπάρχει. Ούτε αγιοποίησα το Συνασπισμό του 90 και προφανώς δε πίστεψα την τσιπουροπαρέα του 2015. Δεν έγραψα τίποτε από αυτά ακριβώς από πάνω οπότε μη (ξανά) βάζεις λόγια εκεί που δεν υπάρχουν.
    Η Αριστερά σαν ιδεολογία δε περιορίζεται σε σαφή όρια.

Το προβλημα είναι οτι δεν είναι εφαρμόσιμη σε ένα σύστημα τελείως κλειδωμένο από όλες τις μεριές. Το αν κάποια στιγμή θα καρποφορήσει είναι ένα σενάριο εξαιρετικά δύσκολο με βάση του πως κινείται η ανθρωπότητα και οι αξίες της την τελευταία χιλιετία.

Επομένως σε παρακαλώ, ακόμα μια φορά να μη γράφεις ανακρίβειες για το τι πιστεύω εγώ εφόσον δε γνωρίζεις τη ζωή μου και τα βιώματά μου.

Και γω θα μπορούσα να σε σκιαγραφήσω με βάση το επάγγελμά σου και τα γραπτά σου πάνω στα θέματα της επικαιρότητας όμως δε το κάνω γιατί δεν είμαι σίγουρος για σένα.
    Ευχαριστώ.

Για το μόνο που λυπάμαι είναι για τη νοημοσύνη των συνανθρώπων μου και την έλλειψη κριτικής ικανότητας σε ακόμα ένα θέμα όπως και σε πολλά άλλα.
    Συγκεκριμένα λοιπόν λυπάμαι αν κάποιος δε μπορεί να διαχωρίσει την υγιή Αριστερά του 2% με το Πασοκομόρφωμα που κυβερνά το 2016. Πως να το κάνουμε δηλαδή. Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους όσο και αν θέλουν οι "έξυπνοι" να περάσουν αυτό το μήνυμα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Βασικά, απάντησα στο πρόβλημα "αντιληψης" που στολισες τον cityfly μιας και συντάσσομαι με ότι είπε, και πιθανότατα έχω το ίδιο πρόβλημα αντίληψης.
    Και από την στιγμή που γράφεις σε ένα ανοιχτό φόρουμ, μια χαρά μπορώ να βγάλω τα συμπεράσματα μου για τις ιδέες σου, και εσύ για τις δικές μου.

Το πρόβλημα της ρομαντικής αριστεράς των αξιών και της ηθικής, δεν αφορά "κλειστά" και ανοιχτά συστήματα, το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει στον πραγματικό κόσμο.

Ο Συνασπισμός του 90, ο οποίος σχηματίστηκε από τα ίδια στελέχη του 2015, και τα ίδια στελέχη του ΚΚΕ που διασπάστηκε τοτΕΝΕΣ, μια χαρά αριστεροί είναι.
    Ο κοσμάκης που πίστευε σε ιπτάμενους γαϊδάρους που θα έφερναν οι θαυμαστές του Τσαβες είναι για τα πανηγύρια.

Και ναι, είναι τόσο άχρηστοι (σε όλον τον πλανήτη, και σε όποια μορφή εφαρμόστηκε) γιατί είναι αποκομμένοι από την πραγματικότητα. Ακολουθούν ένα φακινγκ μανιουαλ με δογματικο ιδεαλισμό, μέχρι κατάρρευσης του λαού.

Βασικά, ακόμα και η Λουκά, ή ο Βεργής θα τα κατάφεραν καλύτερα από τους μαθητευομενους χαρρυ Πότερ που διαπραγματεύονται τις τύχες μας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ο τρόπος γραφής σου είναι που στολίζει εδώ μέσα συνεχώς όποιον έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου.

εγώ δε στολίζω, αλλά διαφωνώ με ανάλυση στα γραφόμενά μου και εκφράζω την άποψή μου αν θεωρώ οτι κάποιος είναι λάθος ή σωστός.

όσο πάντως και να χτυπιέστε οτι ο Συριζα είναι Αριστερά επειδή το γράφει στο τίτλο του, δε πρόκειται να γίνει ποτέ αποδεκτό.

Αλλιώς να βάλω και γω κάτω από τη φωτογραφία προφίλ μου οτι είμαι Μπαγκόζμιος χεράς και σας έχω όλους. Εφόσον το γράφω θα ισχύει.

Έλα τώρα ρε Βύρωνα και λοιποί. Ώρες ώρες κάνετε πιο μωρά και από τα μωρά και κοροιδευόμαστε μεταξύ μας μου φαίνεται.

Αν η εικόνα που έχεις για την Αριστερά είναι μόνο όσα διάβασες, άκουσες και είδες από κοντά από τους καρεκλοκένταυρους μιας παράταξης (που έκλεψε την ταμπέλα "Αριστερά") για να πείσει τον κοσμάκη για την αλλαγή, τότε κακώς πασάρεις το πόσο διαβασμένος και υποψιασμένος για το σύστημα είσαι όποτε μας γράφεις οικονομικοτεχνικές αναλύσεις.

Την πραγματική γνώση δε τη κάνουν τα διπλώματα και τα επιστημονικά σεντόνια αν δε μπορείς να ανοίξεις τα πραγματικά σου μάτια για το πως ξημερώνει ο πλανήτης κάθε μέρα.

Και επειδή αντιλαμβάνομαι οτι όπου να ναι έρχεται και το τσουνάμι συμπαράστασης με το βρουμς και μελλοντικά σχόλια ότι είχα να γράψω το έγραψα. Τα λέμε ξανά σε κάνα πυροτέχνημα όταν ξαναμαζέψω όρεξη να αντιπαρατεθώ.

Παλαιό μέλος
    και τι είναι;

Και εγω λεω οτι ειμαι ο Παπας,αλλα κανεις δεν το πιστευει.

ο τρόπος γραφής σου είναι που στολίζει εδώ μέσα συνεχώς όποιον έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου.

εγώ δε στολίζω, αλλά διαφωνώ με ανάλυση στα γραφόμενά μου και εκφράζω την άποψή μου αν θεωρώ οτι κάποιος είναι λάθος ή σωστός.

όσο πάντως και να χτυπιέστε οτι ο Συριζα είναι Αριστερά επειδή το γράφει στο τίτλο του, δε πρόκειται να γίνει ποτέ αποδεκτό.

Αλλιώς να βάλω και γω κάτω από τη φωτογραφία προφίλ μου οτι είμαι Μπαγκόζμιος χεράς και σας έχω όλους. Εφόσον το γράφω θα ισχύει.

Έλα τώρα ρε Βύρωνα και λοιποί. Ώρες ώρες κάνετε πιο μωρά και από τα μωρά και κοροιδευόμαστε μεταξύ μας μου φαίνεται.

Αν η εικόνα που έχεις για την Αριστερά είναι μόνο όσα διάβασες, άκουσες και είδες από κοντά από τους καρεκλοκένταυρους μιας παράταξης (που έκλεψε την ταμπέλα "Αριστερά") για να πείσει τον κοσμάκη για την αλλαγή, τότε κακώς πασάρεις το πόσο διαβασμένος και υποψιασμένος για το σύστημα είσαι όποτε μας γράφεις οικονομικοτεχνικές αναλύσεις.

Την πραγματική γνώση δε τη κάνουν τα διπλώματα και τα επιστημονικά σεντόνια αν δε μπορείς να ανοίξεις τα πραγματικά σου μάτια για το πως ξημερώνει ο πλανήτης κάθε μέρα.

Και επειδή αντιλαμβάνομαι οτι όπου να ναι έρχεται και το τσουνάμι συμπαράστασης με το βρουμς και μελλοντικά σχόλια ότι είχα να γράψω το έγραψα. Τα λέμε ξανά σε κάνα πυροτέχνημα όταν ξαναμαζέψω όρεξη να αντιπαρατεθώ.
    Όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά επειδή το γράφει στον τίτλο του.
    Είναι αριστερά επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του είναι αριστεροί.
    Το οποίο σημαίνει πως είναι από μικροί οργανωμένοι σε αριστερές νεολαίες και φοιτητικές οργανώσεις, πως ξέρουν τον Μαρξ τον Λένιν τον Μπακούνιν κλπ απ' έξω με τον ίδιο τρόπο που ξέρουν και οι παπάδες τα ευαγγέλια (με τη διαφορά πως οι αριστεροί τα πιστεύουν κιόλας... ), και που έχουν ξοδέψει πολύ περισσότερο χρόνο (και κάποιες φορές και χρήμα) από όσο φαντάζεσαι για την αριστερά.

Εννοώ ανθρώπους που έχω δει να μετέχουν σε τακτικές συγκεντρώσεις - τουλάχιστον δύο την εβδομάδα - για διάφορες εσωτερικές υποθέσεις του κόμματος, να γράφουν άρθρα για την «αφύπνιση της ταξικής συνείδησης» και να τα μοιράζουν σε φυλλάδια στις δουλειές τους, να ξημεροβραδιάζονται αρθρογραφώντας σε εφημερίδες και sites του χώρου, να φεύγουν σφαίρα από τη δουλειά με το πορτοφόλι γεμάτο να βγάλουν «τα παιδιά» από τα αυτόφωρα μετά τις πορείες και άλλα που εδώ που τα λέμε δεν έχει και νόημα να γράφονται με λεπτομέρειες.

Ό,τι λοιπόν και να κάνεις αποδεκτό ή όχι, αυτοί είναι που εργάστηκαν αρκετά ώστε να έρθει η αριστερά στην εξουσία. Οι υπόλοιποι που αυτοπροσδιορίζεστε ως αριστεροί και αμφισβητείτε αυτούς, αν δεν σας άρεσαν ας μην τους δίνατε τις ηγετικές τους θέσεις στις διάφορες οργανώσεις της αριστεράς για τόσα χρόνια. Ας ήσασταν πιο ενεργοί να τις αναλαμβάνατε εσείς.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    O ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά, μια χαρά το γράφει ο Νίκος

Έχει αριστερά στελέχη, αλλά ουσιαστικά εκλέχθηκε από "κεντροαριστερή" (πολλά τα αστεράκια εδώ) βάση, και ακολουθεί "κεντροδεξιά" (άλλα τόσα τα αστεράκια) πολιτική

Άρα αριστερά τα @ρχ@δια μου, sorry κιόλας

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    O ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά, μια χαρά το γράφει ο Νίκος

Έχει αριστερά στελέχη, αλλά ουσιαστικά εκλέχθηκε από "κεντροαριστερή" (πολλά τα αστεράκια εδώ) βάση, και ακολουθεί "κεντροδεξιά" (άλλα τόσα τα αστεράκια) πολιτική

Άρα αριστερά τα @ρχ@δια μου, sorry κιόλας
    Μη λέτε ό,τι σας κατεβαίνει, @@ κεντροδεξιά πολιτική ακολουθεί.
    Η κεντροδεξιά πολιτική είναι «μικρός κρατικός έλεγχος στην επιχειρηματικότητα (το κεντρώο κομμάτι), μεγαλύτερος στα θέματα τάξης και ασφάλειας (το δεξιό κομμάτι)». Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το ακριβώς αντίθετο.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Μη λέτε ό,τι σας κατεβαίνει, @@ κεντροδεξιά πολιτική ακολουθεί.
    Η κεντροδεξιά πολιτική είναι «μικρός κρατικός έλεγχος στην επιχειρηματικότητα (το κεντρώο κομμάτι), μεγαλύτερος στα θέματα τάξης και ασφάλειας (το δεξιό κομμάτι)». Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το ακριβώς αντίθετο.
    Ορθόν, καθότι ιδιωτικοποιήσεις, περικοπές σε συντάξεις, μισθούς, μαμήσια στα εργασιακά, κόφτες και λοιπά ωραία είναι φουλ αριστερή πολιτική

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Μη πας να δημιουργήσεις εντύπωση εκεί που δεν υπάρχει. Ούτε αγιοποίησα το Συνασπισμό του 90 και προφανώς δε πίστεψα την τσιπουροπαρέα του 2015. Δεν έγραψα τίποτε από αυτά ακριβώς από πάνω οπότε μη (ξανά) βάζεις λόγια εκεί που δεν υπάρχουν.
    Η Αριστερά σαν ιδεολογία δε περιορίζεται σε σαφή όρια.

Το προβλημα είναι οτι δεν είναι εφαρμόσιμη σε ένα σύστημα τελείως κλειδωμένο από όλες τις μεριές. Το αν κάποια στιγμή θα καρποφορήσει είναι ένα σενάριο εξαιρετικά δύσκολο με βάση του πως κινείται η ανθρωπότητα και οι αξίες της την τελευταία χιλιετία.

Επομένως σε παρακαλώ, ακόμα μια φορά να μη γράφεις ανακρίβειες για το τι πιστεύω εγώ εφόσον δε γνωρίζεις τη ζωή μου και τα βιώματά μου.

Και γω θα μπορούσα να σε σκιαγραφήσω με βάση το επάγγελμά σου και τα γραπτά σου πάνω στα θέματα της επικαιρότητας όμως δε το κάνω γιατί δεν είμαι σίγουρος για σένα.
    Ευχαριστώ.

Για το μόνο που λυπάμαι είναι για τη νοημοσύνη των συνανθρώπων μου και την έλλειψη κριτικής ικανότητας σε ακόμα ένα θέμα όπως και σε πολλά άλλα.
    Συγκεκριμένα λοιπόν λυπάμαι αν κάποιος δε μπορεί να διαχωρίσει την υγιή Αριστερά του 2% με το Πασοκομόρφωμα που κυβερνά το 2016. Πως να το κάνουμε δηλαδή. Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους όσο και αν θέλουν οι "έξυπνοι" να περάσουν αυτό το μήνυμα.
    Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αυτό λες ουσιαστικά. Για σένα η "αριστερά" ό,τι και να σημαίνει αυτό είναι μια ιδεολογία που βασικά δεν ορίζεται, τι άλλο σημαίνει το "δεν περιορίζεται σε στενά όρια" είναι και μια ουτοπία αφού δεν εφαρμόζεται με τα προβλήματα του "κλειστού" συστήματος.
    Η πραγματικότητα όμως δεν είναι αμπελοφιλοσοφία και η πραγματικότητα είναι πολύ συγκεκριμένη. Και πριν αρχίσεις να υποτιμάς τους συνομιλητές σου, γιατί αυτό κάνεις όταν μιλάς για νοημοσύνες με αυτόν τον τρόπο, ασχολήσου πρώτα με τον εαυτό σου. Δεν είναι αυτό υγιής αριστερά αλλά κάποιοι την ψήφισαν ουρλιάζοντας, βρίζοντας τους άλλους και χορεύοντας τσάμικα και λοιπά ωραία, και όλοι οι απέναντι ήταν γερμανοτσολιάδες κλπ. Και τώρα βγάζετε το κεφάλι σας απέξω λέγοντας δεν είναι αυτή αριστερά και όσοι σας λένε μα οι ίδιοι το λένε έχουν θέμα νοημοσύνης. Όσοι τον ψήφισαν τότε λέγοντας τώρα δεν είναι αριστερά τι νοημοσύνη έχουν;
    Τα έγγραψε ωραία ο fkol ακριβώς πριν την αρχική σου απάντηση (828) no true scotsman διάβασέ το
    Τελευταία τροποποίηση από cityfly; 06/08/2016 στις 09:08.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Ορθόν, καθότι ιδιωτικοποιήσεις, περικοπές σε συντάξεις, μισθούς, μαμήσια στα εργασιακά, κόφτες και λοιπά ωραία είναι φουλ αριστερή πολιτική
    Οι ιδιωτικοποιήσεις και τα εργασιακά όχι, γι αυτό και προσπαθούν να τα καθυστερήσουν ή να γλιτώσουν όσα από αυτά μπορούν.
    Οι περικοπές στις συντάξεις και τους μισθούς γιατί δεν είναι αριστερό μέτρο; Τι λέει ας πούμε ο Μαρξ πως πρέπει να κάνεις αν δεν σε φτάνουν τα λεφτά που πρέπει να μοιράσεις;
    Ο κόφτης δεν είναι ούτε αριστερό ούτε δεξιό μέτρο, είναι απλή λογική. «Ούκ άν λάβοις παρά του μή έχοντος», ή ακόμα καλύτερα «ούκ άν μοιράσεις από τού μή υπάρχοντος...»

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  4. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF