Σελίδα 83 από 117 ΠρώτοΠρώτο ... 3373787980818283848586878893 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.231 έως 1.245 από 1747

Θέμα: Σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Τώρα πιά που ,αν φύγεις ξεκράνωτος ,ξέρεις ότι 99% θα σε σταματήσουν(κ καλά θα κάνουν) κ θα χρυσο-πληρώσεις ,εχεις και συ-&-μορφωθεί.
    Γάτε μάλλον θα ζεις σε κάποια ανεπτυγμένη χώρα, γιατί στην Ελλάδα δεν παίζει αυτή η νοοτροπία.

Δεν θα διαφωνήσω επι της βάσης που το θέτεις.
    Αλλωστε δε με αφορά κιόλας σαν μέτρο ,αφού ουδέποτε είχα/έχω/θα έχω όχημα ανασφάλιστο.
    Διαφωνώ επι της πρακτικής ουσίας ,η οποία πετάει το μπαλάκι απο τους αρμόδιους ,σε αυτούς που θα έπρεπε να υπηρετούν κ να προστατεύουν οι αρμόδιοι ,κ οι οποίοι πληρώνουν και τους μισθούς των αρμοδίων.
    Και ταυτόχρονα καταστρατηγεί συνταγματικά δικαιώματα πολιτών.
    Ναι...ξερω...δεν είναι τα μόνα ,αλλά γι'αυτά συζητάμε τώρα...ούτε κ για όλα τα άλλα που καταστρατηγούνται είμαι σύμφωνος ,τόσο που ,σκέφτομαι να αρχίσω να παρανομώ πλέον κατα συνειδηση ,επειδή το κράτος δεν μου επιστρέφει ανταποδωτικά όσα δικαιούμαι.
    Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θες να πεις.

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Γάτε μάλλον θα ζεις σε κάποια ανεπτυγμένη χώρα, γιατί στην Ελλάδα δεν παίζει αυτή η νοοτροπία.
    Απο 9 στους 10 που δεν φοράγανε κράνος πρίν 30 χρόνια
    έχουμε περάσει στο 9 στους 10 να φοράνε κράνος τώρα
    στα μεγάλα κ απρόσωπα αστικά κέντρα μιλω ,που οι έλεγχοι είναι συχνοί κ απρόσωποι.

Παραβάτες βέβαια ,πάντα θα υπάρχουν ,κ το δίκαιο θα είναι να πληρώνουν αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της παραβατικότητάς τους.

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θες να πεις.
    Εκανα παράβαση ,πιάσε με κ τιμώρησέ με.
    Μην με τιμωρείς προκαταβολικά κ εξ αποστάσεως ,επειδή πιστεύεις ότι ίσως-μπορεί να παρανομήσω.
    Εκτός απο άδικο κ παράλογο ,είναι κ αντισυνταγματικό.
    Πιό λιανά δεν μπορώ να το θέσω....
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Τι ποσό είναι παιδιά το πρόστιμο ?

Εμένα λήγει σε 5 μέρες , αλλά την έχω κλειδωμένη και για πούλημα στο γκαράζ ,
    και μάλλον θα πάρω το ρίσκο να μην ανανεώσω ...

Αλλά να ξέρω και πόσο είναι το μπουγιουρντί άμα σκάσει κίντερ έκπληξη !!!

Απο 9 στους 10 που δεν φοράγανε κράνος πρίν 30 χρόνια
    έχουμε περάσει στο 9 στους 10 να φοράνε κράνος τώρα
    στα μεγάλα κ απρόσωπα αστικά κέντρα μιλω ,που οι έλεγχοι είναι συχνοί κ απρόσωποι.

Παραβάτες βέβαια ,πάντα θα υπάρχουν ,κ το δίκαιο θα είναι να πληρώνουν αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της παραβατικότητάς τους.
    Μόνιμος κάτοικος κέντρου Αθήνας εδώ και 13 χρόνια, στατιστικά δεν έχω πρόχειρα, αλλά έχω την εντύπωση ότι βία οι μισοί να φοράνε κράνος.

Εκανα παράβαση ,πιάσε με κ τιμώρησέ με.
    Μην με τιμωρείς προκαταβολικά κ εξ αποστάσεως ,επειδή πιστεύεις ότι ίσως-μπορεί να παρανομήσω.
    Εκτός απο άδικο κ παράλογο ,είναι κ αντισυνταγματικό.
    Πιό λιανά δεν μπορώ να το θέσω....
    Είναι νόμος ότι κάθε όχημα που κυκλοφορεί οφείλει να είναι ασφαλισμένο; Είναι.

Όπως είπα πιο πάνω, το κράτος -ορθά- θεωρεί πως από τη στιγμή που το όχημα φέρει πινακίδες με το εθνόσημο πάνω τότε αυτομάτως κυκλοφορεί.

Άρα όποιο όχημα φέρει πινακίδες οφείλει να είναι ασφαλισμένο. Δεν είναι; Ο ιδιοκτήτης παρανομεί άρα πρόστιμο.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Δεν εχει λογικη αυτο που λες Ζευκα διοτι ακομα και να εχω παραδωσει τις πινακιδες ποιος βεβαιωνει τον νταβατζ.. εεε το κρατος ηθελα να πω, οτι το οχημα δεν κινειται και παλι;;; Μηπως να το παω για σκραπ να ειμαστε σιγουροι..;;;
    Αν δεν διαπιστωθει απο καποιο οργανο οτι διαπρατεις παραβαση κυκλοφορωντας ανασφαλιστος ή απινακιδωτος τοτε κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος.
    Ειναι απλα ενα εισπρακτικο μεσο για να τονοθουν οι ασφαλιστικες και τα κρατικα ταμεια.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ολοι δικαιουμαστε να εχουμε παραπονα απο το ελληνικο κρατος για χιλιαδες λογους
    θα πρεπει ομως να θυμομαστε οτι το κρατος αυτο εμεις οι ιδιοι το στησαμε ετσι ωστε να κανουμε τις λαμογιες μας ατιμωρητοι
    το θεμα πινακιδα-ασφαλεια οχηματος ειναι ενα απο τα λιγοτερο σημαντικα ζητηματα τριβης κρατους-πολιτη
    και αν καποιος θελει να εχει ενα οχημα σε παταρι, αποθηκη, υπογειο, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να το εχει με την κρατικη πινακιδα πανω
    το μηχανακι του ανηκει οχι η πινακιδα και το κρατος οριζει τις συνθηκες χρησης της πινακιδας
    προσωπικα εχω μηχανακι απο ανακατασκευη που κανει λιγοτερα απο 1000χλμ το χρονο και για να ειμαι νομιμος μου κοστιζει για τελη ασφαλεια κτεο 2 πακετα τσιγαρα το μηνα
    οσο για τις συνθηκες ζωης στην επαρχια που επιτρεπουν μαγκιες και ταρζανιες τα λεφτα που γλυτωνουν απο τελη και ασφαλειες τα πληρωνουν σε ζωες νεων παιδιων

@Bob

Πάμε πάλι για τρίτη φορά, για μένα και για σένα μπορεί να μην εχει λογική, για το κράτος όμως έχει.

Όσο για τους αστυνομικούς ελέγχους, όταν πας για ψάρεμα, από τα δεκάδες χιλιάδες ψάρια πόσα μπορείς να πιάσεις;
    Γι'αυτό λοιπόν το κράτος βρήκε ένα καλύτερο τρόπο για να ανακαλύπτει τους παραβάτες.

Στην τελική αυτός είναι ο νόμος που ψηφίστηκε από εκπροσώπους που εμείς οι πολίτες τους ψηφίσαμε και πρέπει να σεβόμαστε τον νόμο.
    όποιος δεν τον σέβεται -όπως εγώ πολλές φορές- ας είναι προετοιμασμένος για τις συνέπειες.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    αν ειναι συνταγματικο δικαιωμα να εχεις πινακιδα χωρις ασφαλεια τοτε μην παραπονεθειτε αν σας ριξει κατω τη μηχανη ανασφαλιστο οχημα
    ειδικα αν ειναι ωρα που ειναι κλειστη η εφορια............
    γιατι αμεσως ο αλλος θα βγαλει απο την τσεπη του ενα διχιλιαρο για να σας αποζημιωσει
    ... τελείως άσχετο ... Τι σχέση έχει το να έχει τις πινακίδες του ένα όχημα το οποίο είναι ακινητοποιημένο σε ιδιωτικό χώρο, με τα όσα αναφέρεις ?? ...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Nαι, αλλα εγω πχ, που εχω αφησει το παπι 4 μηνες στο γκαραζ και δεν ανανεωσα την ασφαλεια εφοσον δεν το χρησιμοποιω, τι επρεπε να κανω;; Να τρεχω στις εφοριες να καταθετω πινακιδες και να ξανατρεχω οταν γυρισω να τις ξαναπαιρνω ή να πληρωνω κερατιατικα κανα 50αρι ή ποσο ειναι τεσπα το 6μηνο για ενα μηχανακι που καθεται σε ενα γκαραζ..;;;;

MADE IN JAPAN 日本製

Ρε σεις , πόσο είναι το μαλί για 1000 cc ? ξέρουμε ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    κι εγω ειμαι κατα των φοροεισπρακτικων μεθοδων που εφαρμοζονται για καθαρα εισπρακτικους λογους οπου το μονο αποτελεσμα που αποφερουν ειναι να σε σπρωχνουν στην παρανομια. δεν αποφερουν συμορφωση και δημιουργια παιδειας. και φυσικα απωλεια εσοδων.

πληροφοριακα τωρα και ασχετο με το θρεντ μιας και παιζει μπαλα αυτον το καιρο πολυ δυνατα. βεβαιωμενο προστιμο σε ΔΟΥ απο 800 ευρω συνηθως ΚΑΙ πανω. και η προελευση του; τελη κυκλοφοριας παρελθοντων ετων

εδω φτασαμε
    Γιαννης

Παλαιό μέλος
    [/QUOTE]Κάνω πάντα ,εδώ κ 2 10ετίες ,ετήσια συμβόλαια(για καλύτερο τιμολόγιο) ,για όλα μου τα οχήματα ,παρ'όλο που τα περισσότερα τα κινώ ελάχιστα ,κ κάποια έχει τύχει κ καθόλου για κανα 6μηνο(βλ.ανακατασκευή)
    Ο Μ@λ@κ@ς.....[/QUOTE]

Το 12μηνο συμβόλαιο δεν σου εξασφαλίζει απαραίτητα καλύτερο τιμολόγιο. Πολλές εταιρείες χρεώνουν τα 6μηνα το μισό του 12μηνου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Ρε σεις , πόσο είναι το μαλί για 1000 cc ? ξέρουμε ?
    250 βλεπω αλλα για παπακια. για χιλιαρι δεν ξερω. στην περιπτωση σου θαλεγα καλυτερα να κατεθετες πινακιδες πιο λιγα θα πληρωσεις και θαχεις και το κεφαλι σου ησυχο. δεκα λεπτα υποθεση στην δου ειναι και ειδικα τωρα που λειπη ο κοσμος.
    Γιαννης

Στη ΔΟΥ δεν πάω με τίποτα έχω παίξει χριστ.....γιες με τον υπάλληλο εκεί στις πινακίδες ,
    και έχω πάει να του βάλω το γραφείο στο κ..ο στο παρελθόν !! χαχαχαχαχα

Μάλλον για καμιά φθηνό ασφάλεια το κόβω γιατί 250 είναι πολλά

Παλαιό μέλος
    @Bob

Γι'αυτό λοιπόν το κράτος βρήκε ένα καλύτερο τρόπο για να ανακαλύπτει τους παραβάτες.
    Παραβάτης είναι αυτός που κυκλοφορεί ανασφάλιστος και του βεβαιώνεται η παράβαση την στιγμή που παρανομεί ... Όχι αυτός που το όχημά του φέρει πινακίδες αλλά είναι σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο ... ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ το παρακράτος σκαρφίστηκε έναν ακόμα τρόπο για να κλέψει ...

[/QUOTE]Στην τελική αυτός είναι ο νόμος που ψηφίστηκε από εκπροσώπους που εμείς οι πολίτες τους ψηφίσαμε και πρέπει να σεβόμαστε τον νόμο. όποιος δεν τον σέβεται -όπως εγώ πολλές φορές- ας είναι προετοιμασμένος για τις συνέπειες.[/QUOTE]

.... θα έλεγα ότι στην τελική .... οι "εκπρόσωποι" ψηφίστηκαν για να ακολουθούν τις επιταγές του Συντάγματος ώς προς την νομιμότητα αυτών που "ψηφίζουν" ... και όχι για να υπογράφουν ότι τους έρχεται έτοιμο από τας ευρώπας ...

Παρόμοια θέματα

1. Ανασφάλιστα οχήματα
    από cityfly στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2013, 02:28
  2. Ανασφαλιστα οχηματα
    από fidel_98_99 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 08:53
  3. Link για ανακληθέντα οχήματα παντός τύπου και κατασκευαστή.
    από Gandalf dr685sm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2012, 18:12
  4. 1,5 εκατομυριο ανασφαλιστα οχηματα.
    από zephyr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 12:53
  5. Οχήματα για όλα τα γούστα....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 02:44

Κανόνες δημοσιεύσεων