Έχεις άποψη και για το ποιοι πήγαιναν ή όχι σε πλοία όταν υπηρέτησα εγώ;
Ενδιαφέρον...
Πες μας και τις διώξεις των αριστερών επί 20ετιας ΠΑΣΟΚ...τότε που βρέθηκαν περισσότεροι δικαιούχοι συντάξεων εθνικής αντίστασης από όλο τον στρατό του συμφωνου της Βαρσοβίας μαζί.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
1 ΄Δεν θα το δεις όμως αυτό με τους φόρους.
Θα έρθει ο Κούλης στα πράματα (κάποτε)
Θα κόψει τους φόρους πράγματι στις ξένες εταιρείες στην ελλάδα (άκα αφεντικά)
και μάντεψε ποιός θα πληρώνει τις μιζες???? (Σόρι τα έξωδα ήθελα να πω)
2
α ΠΣΙ ρινγκ ε μπελ του γιου??? Ψ???
β Τίποτα για ομόλογα που είχαν αγωράσει τα ταμεία??? Κούρεμα κλπ
γ Για τίποτα παλουκάργια ΝΟΥΔΟΚ που αλώνιζαν κει μέσα?
http://www.efsyn.gr/arthro/tayteko-g...rgos-emprismos
Από περιέργια ΠΟΙΟΣ εν τέλει πιστεύεις ότι μπορεί να έρθει και αν εφαρμόσει την πολιτική που λες???
Κι όλοι αυτοί που τα λένε αυτά ΓΙΑΤΙ δεν τα κάναν ΤΟΤΕ που μπορούσαν?
Μπας γιατί πλούτιζαν καταστρέφοντας τα πάντα???
υγ
μια τυπική Ελληνική ιστορία (έχει και με ΝΔ τέτοιες αλλά αυτή είναι η τελευταία)
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi...ia-kakourgima/
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 07/08/2016 στις 17:15.
ανανήψαντας
Εξαρτάται για ποιο καραβι μιλαμε. Αν μιλαμε για το καραβι των ταμείων, το έριξαν η δυσαναλογία εισφορων/συντάξεων, οι πολλές προώρες, μαϊμου αναπηρικές (τυφλοι ζακυνθινοι ας πουμε), οι μαϊμου εθνικης αντιστασης, τα δεκάδες "κλαδικα" ταμεία, η εισφοροδιαφυγη και η κακη διαχειριση των διοικήσεων (που ήταν κατα κανόνα αποτυχημένοι πολιτευτές και κολλητάρια).
Το ΠΣΙ ήταν αναγκαίο για να μειωθει το χρέος, μια απο τις συνέπειές του φυσικα ήταν και η επιβαρυσνη των ταμειων.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το 30%+ ανεργία και το γεγονός ότι όσοι μείναν να εργάζονται παίρνουν ένα πεντακοσάρικο - άρα δίνουν του κώλου τα εννιάμερα εισφορές στα ταμεία - προφανώς και δεν αποτελούν καν λόγο που πέσαν έξω τα ταμεία ε ;
Όσο για τον δημόσιο τομέα μιλάς με στοιχεία ή λες κάτι έτσι για να προκαλείς εντυπώσεις ;
Δηλαδή οι Δ/Υ είναι ίδιοι στον αριθμό και αναλογικά στοιχίζουν το ίδιο με το 2006, π.χ. ;;;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αριστείδη, μην το συνεχίζεις αν δεν έχεις δει τα νούμερα.
2000-2011 (τα καλά χρόνια των ταμείων που λες) η επιχορήγηση του κράτους, ήταν της τάξης των 196 δις.
Η επιχορήγηση φέτος (δες τον προϋπολογισμό) είναι ετησίως γύρω στα 20...
Οι ΔΥ του 2016 είναι λιγότεροι από το 2006...
Το κόστος μισθοδοσίας τους, και πρόωρης συνταξιοδότησης τους αν δεν κάνω λάθος, είναι υψηλότερο του 2006. (Αναλογικά με το ΑΕΠ).
Κοινωνική πολιτική για τους ανθρώπους με 15 χρόνια εισφορές, κάνεις με πόρους που διαθέτει ένα αποτελεσματικό κράτος. Δεν κάνεις κλέβοντας την σύνταξη των ανθρώπων που έχουν δουλέψει 25+ χρόνια (βλέπε νόμο Κατρουγκαλου).
ΥΓ. Κτινε, ναι μωρέ πάμε για άλλα. Όταν τελειώσεις τα φσιτ ΜΠόιΝγκ ποστακια της "αγανάΧτησης", έλα να μας μάθεις ότι ζήσαμε.
Βύρωνα εγώ ζήτησα νούμερα, δεν είπα κάτι άλλο
Ας μου πει κάποιος αριθμούς Δ/Υ σήμερα και προ δεκαετίας και απόλυτο κόστος μισθοδοσίας, και μετά ας το συζητήσουμε
Όσον αφορά στις συντάξεις, πάλι αυτό που μου αναφέρεις που φυσικά το δέχομαι γιατί σίγουρα ξέρεις καλύτερα απόε εμένα, προφανώς όμως δεν αντικρούει το δικό μου επιχείρημα...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το απόλυτο νούμερο προ 10ετιας, μάλλον λίγο δύσκολο να το βρεις...
Αν θυμάσαι, η καταμέτρηση των ΔΥ και μισθοδοτουμενων από το δημόσιο, (γενική κυβέρνηση, τοπική αυτοδιοίκηση, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, φορείς, οργανισμοί, εταιρίες, ΔΕΚΟ, και ότι απίστευτο σχήμα είχε φτιαχτεί για να βολεύονται οι ημέτεροι), ξεκίνησε το 2011 και νομίζω δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.
http://www.aftodioikisi.gr/proto-the...pesda-engrafa/
Όσο για το επιχείρημα σου, δεν πολυκατάλαβα τι αντικρούει και τι όχι, αλλά τεσπα...
Οι ουσία είναι, πως οι πρώην υπάλληλοι έγιναν νυν συνταξιούχοι, δλδ χρηματοδοτούνται από το δημόσιο. Εκτός και έγινε εκεί το μακελειό που έγινε στον ιδιωτικό τομέα και δεν το κατάλαβα.
Πάρε και το στόρι, http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia...tis-apografis/ δες και την απάντηση του fkol k4... (#887) εκεί που ρωτούσες για τις φιλελε πολιτικές και συζητάμε.
Εντύπωση μου κάνει ότι αυτά που έζησες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ επαφή με τον πραγματικό κόΖμο...
Κατάφερες μάλιστα να κάνεις και το ΚΚΕ βίΖμα.
Αυτά τα πράγματα όμως δεν είναι αριστερή πολιτική είναι ΡΕΜΟΥΛΑ
και να τους γ... το μ... που τους πέταγε δεν είναι φιλελέ πράξη είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ανανήψαντας
Το γεγονός ότι έχει φτάσει η ανεργία στο Θεό και οι μισθοί στα Τάρταρα (ακόμα και στο Δημόσιο - καλώς κατά τη γνώμη μου, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο), δεν συμπιέζει τρομακτικά τα ταμεία ;
In any case, νομίζω πάντως ότι η καραμέλα για τον θηριώδη δημόσιο τομέα κάπου πρέπει να λιώσει, και να αρχίσουμε να λέμε πως θα γίνουν αποτελεσματικοί οι Δ/Υ και όχι να κοιτάμε πως να στείλουμε καμιά 200αριά χιλιάδες κόσμο ακόμα στο ταμείο ανεργίας...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Η ανεργία συμπιεζει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα που υπήρχε από αρχές του 90. Γκουγκλαρε τις μελέτες Σπραου και Γιαννιτση που ένα κάρο άλλες αναλογιστικες μελέτες των ασφαλιστικών ταμείων, που "προέβλεψαν" την κατάρρευση τους εντός ολίγων ετών.
Για τους υπαλλήλους που δεν παράγουν ΤΙΠΟΤΑ και είναι φαντάσματα, στα @@ μου αν απολυθούν, και προσληφθούν άνθρωποι που λείπουν από ζωτικής σημασίας υπηρεσίες. Και δεν μπορούν, γιατί 33.000 τέτοια φαντάσματα (αν είδες τα link) δεν το επιτρέπουν.
Πριν 2 εβδομάδες, Κυριακή μεσημέρι ήμουν στο Τζαννειο για συγγενή μου που ήθελε ράμματα.
Την ώρα που είχε μεταφερθεί το παλικάρι που είχε το ατύχημα και γράφτηκε η έκκληση και εδώ.
50 άτομα περιμέναμε τους 2-3 γιατρούς που έτρεχαν πραγματικά να κάνουν ότι μπορούσαν.
Και με ρωτάς, αν θα προτιμούσα άλλους 10 γιατρούς εκεί, από 50 ζόμπι που πληρώνονται στον οργανισμό παρακολούθησης της μελιγκρας;
Πλάκα μου κάνεις;