Σελίδα 1 από 17 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 246

Θέμα: Tαξιδι με μοτοσυκλετα

Μέλος

Tαξιδι με μοτοσυκλετα

Καλησπερα στο φορουμ.

Ονομαζομαι Ευριπιδης. Ειμαι κατοχος ενος 1200 GS adventure της ΒMW του 2015.
    Χρησιμοποιω την μηχανη για τις αστικες μου μετακινησεις, διοτι λογω του οτι η εργασια μου βρισκεται στο κεντρο και εγω κατοικω βορεια μου ειναι δυσκολο να βρισκω παρκινγκ και συν τοις αλλοις, φυσικα, κινουμαι γρηγοροτερα και πιο ευελικτα με την μοτοσυκλετα.

Με την γυναικα μου σκεφτομαστε να παμε διακοπες στην Ευβοια φετος και μας εχει μπει η ιδεα να παμε με την μηχανη, πιο πολυ για την περιπετεια.
    Ηθελα λοιπον να ρωτησω τον κοσμο του φορουμ, που υποθετω θα εχει μεγαλυτερη εμπειρια απο εμενα, καποια πραγματα.
    Πρωτον η μηχανη ειναι καταληλη για τετοιου ειδους εξορμησεις ή θα μας κουρασει και θα κουραστει και η ιδια πιθανον παρουσιαζοντας και βλαβες;; Στην αντιπροσωπια, βεβαια, θυμαμαι οτι μου την ειχαν παρουσιασει ως ταξιδιωτικο μοντελο αλλα επειδη δεν γνωριζω και πολλα, προσωπικα την αγορασα λογω του οτι εχω και αυτοκινητο BMW και ειμαι πολυ ευχαριστημενος οποτε υπεθεσα οτι η ιδια ποιοτητα θα υπηρχε και στην μηχανη τους. Μεχρι τωρα παντως δεν εχω καποιο παραπονο.
    Επισης, θελω να ρωτησω, τι εξοπλισμο θα χρειαστουμε για εμας και τη μοτοσυκλετα;; Τι βαλιτσες να παρω;; Να αγορασω αυτες τις BMW;;
    Καποιοι συναδελφοι μου προτειναν για βαλιτσες καποιες Τουραντεκ, αν δεν με απατα η μνημη μου, ειναι αξιοπιστες;;;

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και τις απαντησεις.

Banned
    Απλά φόρτωσε την και εξαφανίσου, από τις κορυφαίες μοτο για τέτοιες δουλειές...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Όντως τώρα?
    - Triumph Daytona 675 (Track Bike)
    - Ducati Multistrada 1200s
    - IMR Corse 190RR

Παλαιό μέλος
    Ρε Ευριπιδη εχεις ιδανικη μηχανη για ολα τα ταξιδια.Μια χαρα θα την ευχαριστηθειτε.

Οσο για βαλιτες θα ελεγα να τις αφησεις προς το παρον.Δες μηπως βρει τιποτε σαμαρια να κανεις σε πρωτη φορα τη δουλεια σου και βλεπεις απο του χρονου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos_zip Προβολή μηνύματος
    Όντως τώρα?
    Mεχρι αποδειξεως του αντιθετου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ευριπιδης Προβολή μηνύματος
    Με την γυναικα μου σκεφτομαστε να παμε διακοπες στην Ευβοια φετος και μας εχει μπει η ιδεα να παμε με την μηχανη, πιο πολυ για την περιπετεια.

φιλε μην το συζητας καν...
    θα ζησετε την ΑΠΟΛΥΤΗ περιπετεια πηγαινοντας με το 1200gs στην Ευβοια...

ΠΟΛΛΕΣ στασεις να κανετε...
    παρτε εξτρα παγουρια με νερο γιατι ποτε δεν ξερεις που μπορεις να μεινεις...
    εξτρα λαδι..και για την μηχανη και για εσας...μια χωριατικη ετσι στο πουθενα κατω απο τα πλατανια θα ειναι περιπετειωδες γευμα...
    και φυσικα τα τηλ. καθε αρμοδιας αρχης..λιμενικο, πυροσβεστικη, αστυνομια, δημος, νομαρχια, υπουργειο πολιτισμου, κλπ...

ενταξει την οδικη βοηθεια δεν την αναφερω καν γιατι ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ οτι για τετοιου ειδους διαδρομη δεν νοειται να φυγει καποιος χωρις αυτην...

αα...και ενα δορυφορικο τηλεφωνο δεν θα ηταν κακο...ποτε δεν ξερεις...
    θα μπορουσες και να το προτεινεις στην bmw (αφου εισαι και φανατικος πελατης) για εξτρα εξοπλισμο στο επομενο μοντελο...

καλο ταξιδι και η Παναγια μαζι σας...

Νομίζω το K1600LT της BMW είναι καταλληλότερο μοντέλο για τέτοιες αποστάσεις και ταξίδια απο το GS..
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Vamael
    Ειλικρινά συγγνώμη, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αγόρασες την μοτοσυκλέτα σου, την συγκεκριμένη μάλιστα , για αστικές μετακινήσεις και ειδικά στο κέντρο και ψάχνεις αν μπορείς να κάνεις ταξίδι μέχρι την Εύβοια.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Φίλε,μην το τολμήσεις...είναι μεγάλο το ρίσκο.
    Το μηχανάκι αυτό είναι μόνο για καφετερια..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Το μοναδικό πράγμα που θα σε απασχολήσει θα είναι το πόσα πράγματα θα πάρει η γυναίκα μαζί της ώστε να τα βολέψεις.

Αν δε χωράνε, στείλε τις αποσκευές με το ΚΤΕΛ και κάνε τη διαδρομή με τη μηχανή. Το συγκεκριμένο μηχανάκι πάντως φορτώνεται τίγκα. Προτίμησε σαμαρια και αν δεις πως σου αρέσει η όλη φάση, τότε δες για βαλίτσες.

Το συγκεκριμένο μηχανάκι δε θα την ακούσει καν μέχρι την Εύβοια. Ούτε και Αλεξανδρούπολη αν πήγαινες θα την άκουγε εδώ που τα λέμε.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Φίλε μην τους ακούς... τρολλάρουν.

Μια οδική βοήθεια κάνε που είναι απαραίτητη για αυτή την μηχανή και είσαι καλυμμένος από όλα !

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    O OΣΕ κάνει φορτωτικές ακόμα;
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73
    Ποιος ήταν που τον τελευταίο καιρό έκανε κάτι πικρόχολα σχόλια για το συγκεκριμένο μοντελάκι μηχανής; Αν δεν κάνω λάθος "κάτι" τον βρήκε!
    Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της POLICE6
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	maxresdefault.jpg 
Προβολές:	374 
Μέγεθος:	66,2 KB 
ID:	363977

Μέλος
    Διακρινω μια ειρωνια σε μερικους και δεν μπορω να κατανοησω το γιατι..
    Ευχαριστω οσους απαντησαν με καλη διαθεση παρ'ολα ταυτα.

Φιλε Mariner το Κ1600LT που προτεινεις πιστευεις οτι θα εκανε καλυτερα αυτη τη δουλεια;; Ειναι δηλαδη πιο ανετο σαν μοτοσυκλετα.
    Το 1600 να υποθεσω ειναι τα κυβικα του. Και αυτο ειναι ενα θεμα που με προβληματιζει καθως δεν γνωριζω αν τα 1200 κυβικα ειναι αρκετα ή οχι. Μου ακουγονται λιγα. Φυσικα μεσα στην πολη μου αρκουν και με το παραπανω, μιας και δεν ειμαι και κανενας γρηγορος οδηγος αλλα για το ταξιδι δεν γνωριζω.

Φιλε Vamael, δεν κυκλοφορω μονο στο κεντρο. Κατεβαινω απο το σπιτι μου στην Κηφισια μεχρι το ιατρειο μου που ειναι κοντα στο κεντρο ή στο νοσοκομειο που δουλευω. Ουσιαστικα την Κηφισιας κανω και μερικους δρομους ακομα.

Οδικη βοηθεια περιλαμβανει το συμβολαιο που εχω.

Σελίδα 1 από 17 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στο Πεκίνο με μοτοσυκλέτα.
    από marulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2008, 19:00
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 10:27
  3. ταξιδευοντας με μοτοσυκλετα
    από el_hymador στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2005, 22:47