Καλησπερα στο φορουμ.
Ονομαζομαι Ευριπιδης. Ειμαι κατοχος ενος 1200 GS adventure της ΒMW του 2015.
Χρησιμοποιω την μηχανη για τις αστικες μου μετακινησεις, διοτι λογω του οτι η εργασια μου βρισκεται στο κεντρο και εγω κατοικω βορεια μου ειναι δυσκολο να βρισκω παρκινγκ και συν τοις αλλοις, φυσικα, κινουμαι γρηγοροτερα και πιο ευελικτα με την μοτοσυκλετα.
Με την γυναικα μου σκεφτομαστε να παμε διακοπες στην Ευβοια φετος και μας εχει μπει η ιδεα να παμε με την μηχανη, πιο πολυ για την περιπετεια.
Ηθελα λοιπον να ρωτησω τον κοσμο του φορουμ, που υποθετω θα εχει μεγαλυτερη εμπειρια απο εμενα, καποια πραγματα.
Πρωτον η μηχανη ειναι καταληλη για τετοιου ειδους εξορμησεις ή θα μας κουρασει και θα κουραστει και η ιδια πιθανον παρουσιαζοντας και βλαβες;; Στην αντιπροσωπια, βεβαια, θυμαμαι οτι μου την ειχαν παρουσιασει ως ταξιδιωτικο μοντελο αλλα επειδη δεν γνωριζω και πολλα, προσωπικα την αγορασα λογω του οτι εχω και αυτοκινητο BMW και ειμαι πολυ ευχαριστημενος οποτε υπεθεσα οτι η ιδια ποιοτητα θα υπηρχε και στην μηχανη τους. Μεχρι τωρα παντως δεν εχω καποιο παραπονο.
Επισης, θελω να ρωτησω, τι εξοπλισμο θα χρειαστουμε για εμας και τη μοτοσυκλετα;; Τι βαλιτσες να παρω;; Να αγορασω αυτες τις BMW;;
Καποιοι συναδελφοι μου προτειναν για βαλιτσες καποιες Τουραντεκ, αν δεν με απατα η μνημη μου, ειναι αξιοπιστες;;;
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και τις απαντησεις.