Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 122

Θέμα: X και R

Παλαιό μέλος
    για να κλεισει το θεμα, δωσε το XJR και παρε ktm 690 enduro με ergo seat, που είναι ουσιατικά ένα εξευγενισμένο XR600, αλλα ακόμα ικανότερο στο χώμα, με αξιόπιστο μοτερ, πιο ξεκούραστο στα ταξίδια, πιο ήρεμη λειτουργία, πιο πολύ γκάζι, χαμηλότερη κατανάλωση απο τα καρμπυρατέρια, κλπ, κλπ.

Εναλλακτικά και ένα πιο καινούργιο DR650SE θα είναι ότι πρέπει.

το XR στην αρχη θα σου αρέσει, αλλα μετά απο λίγο θα αναπολείς τη μιζα, την ήρεμη λειτουργία, την άνετη σέλα, κλπ, κλπ. Και δεν είσαι και νιάτο...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Εγώ νομίζω ότι ο Billy απλά άνοιξε το νήμα για να μας πει ότι θέλει να πάρει το XR, ότι και να λέμε οι υπόλοιποι μάλλον στον βρόντο πάει...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από XJR_Billy Προβολή μηνύματος
    Καλή η πρότασή σου αλλά τις Αφρικάνες τις είχα σιχαθεί λόγω των αναβατών τους.
    Των αναβατών τους λέγω, που γίναν όλοι Μπεμβεδάκηδες μετέπειτα... Ο έλικας βλέπεις...
    Να τις ξεσιχαθεις.Οτι πρεπει για εκει πανω και τα υπολοιπα στην τσεπη για τα μελισσια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    που εισαι ρε Μπιλαρα??
    ξαναγυρνας στα παλια εε?
    θα σου προτεινα και εγω το dominator ή το xr650L...αξιοπιστο μοτερακι και κανει ακριβως αυτα που θελεις...
    το παλιο το εξακοσαρ' ειναι σπαστηρι και ουσιαστικα δεν εχει να σου προσφερει κατι φοβερο...
    να πω οτι ηθελες να παιρνεις τα βουνα μονο σου με πανοπλια για να θυμηθεις τα παλια..οκ...αλλα ετσι..δικαβαλος και για κακοτραχαλους δρομους με κρατηρες αυτα τα 2 ειναι μανουλες...

αν θες να βαλεις και το ταξιδι μεσα στο κολπο πας στην παλια την africa....ανετα δικυλινδρα και off road οπου χρειαζεται...

καλοπουλητη η κυρια και καλα ψωνια...

Καλή η πρότασή σου αλλά τις Αφρικάνες τις είχα σιχαθεί λόγω των αναβατών τους.
    Των αναβατών τους λέγω, που γίναν όλοι Μπεμβεδάκηδες μετέπειτα... Ο έλικας βλέπεις...
    ρε!!!

που χαθηκες μπιλαρα μας ? ολα καλα ευχομαι!!!

Η XR είναι παιδικό όνειρο.

μην ψαχνεις αλλο...

Καλημέρα.
    Η μηχανές που με απασχόλησαν περισσότερο όταν αποφάσισα να αλλάξω κατηγορία πλην της XR ήταν η Yamaha XTZ660 και η ΚΤΜ640-690 Adventure.
    Μ' αρέσει το αυθεντικό look στις μηχανές. Αλλά βλέποντας τις τιμές αυτών των 2, κατάλαβα ότι μια ανταλλαγή δεν θα μου άφηνε σχεδόν τίποτα στην τσέπη, κρίνοντας από τις τιμές που βλέπω να πωλούνται. H XJR μου είναι απολύτως μαμά, εκτός από τους καθρέπτες και προσεγμένη όσο γίνεται. Άριστη σε όψη και μηχανικά, μπορώ να πιάσω μια μέτρια τιμή. Η ΧΤΖ ήταν η πρώτη μου επιλογή. Δοκιμασμένος κινητήρας, κουκλάρα για τα δικά μου γούστα, άνετη, νορμάλ συντήρηση. Αλλά ακόμα είναι ακριβές.

Ένας φίλος από Αθήνα έχει μια LC4 του 2004 αν δεν κάνω λάθος. Το μοναδικό πρόβλημα που μου έβγαλε η XTR ήταν ο ανεμιστήρας του ψυγείου ο οποίος καλύφτηκε στην εγγύηση. Η ΚΤΜ Adventure του Θωμά δεν έχει βγάλει ΤΙΠΟΤΑ μέχρι στιγμής. ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Αλλά ο τύπος είναι πιο αργός κι από μένα, service στην ώρα τους, η μηχανή δεν ξέρει τι πάει να πει κόκκινα. Πείτε μου μετά για αξιοπιστία ΚΤΜ, Κάθε Τετάρτη Μάστορα κλπ. Αλλά που να βρεις ΚΤΜ σαν του Θωμά? 90% τις έχουν πιτσιρίκια που τους πίνουν το αίμα στα φανάρια...

Το σχέδιο έχει ως εξής. Πουλάω την XJR, δίνω τα μισά για εντούρο μηχανή και τα υπόλοιπα τα ρίχνω στις μέλισσες. Η XR όπως είπα και παραπάνω, είναι όνειρο. Είχα την 500ρα του 1984. Το 1991 πήγα Αθήνα-Κομοτηνή. 80-90 στο δρόμο, στάση αρκετές φορές για βενζίνη (180 χλμ πριν μπει ρεζέρβα), έκαψε λίγο λαδάκι, νορμάλ, έφτασα βραδάκι, όλα οκ. Ακόμα το θυμάμαι το ταξίδι. Την XJR την πήρα για τη σύζυγο. Δεν θα πούλαγα την XTR αν ήξερα ότι θα ερχόμασταν Βουλγαρία. Αλλά πάει, τέλειωσε.

Άνοιξα το νήμα γιατί ακόμα έχω ενδοιασμούς. Τη λατρεύω την XJR. Πανέμορφη, δυνατή, άνετη, καταπληκτικές αναρτήσεις, κινητήρας για μια ζωή. Αλλά δεν μου κάνει κέφι να την οδηγώ εδώ. Αν ζούσαμε Σόφια, ή νότια Βουλγαρία δεν θα την πούλαγα ποτέ. Αλλά εδώ, βόρεια, οι δρόμοι είναι χάλια. Κεντρική Βουλγαρία το ίδιο. Θέλω κάτι σκληρό, φτηνό, που να μπορεί ο κάθε μάστορας να φτιάξει κάποια τυχόν βλάβη. Η Yamaha στη Σόφια είναι 300χλμ από εδώ που ζούμε, παιχνιδάκι για την XJR, εντάξει για την Ελλάδα, αλλά εδώ δεν είναι Ελλάδα. Για να βγεις στην Εθνική για Σόφια, πάλι πρέπει να περάσεις από πολλά χλμ παλιόδρομους. Έχω φίλο μηχανικό, φίλο βαφέα. Λέω να πάρω μια XR600, να την κάνω Θεά, να της φτιάξω τη σέλα, χειρολαβές, σταντ και ότι χρειαστεί για να μπορώ να πάω άφοβα και απροβλημάτιστα στις δουλειές μου, και κανά μικρό ταξιδάκι εντός με την Κυρά-Σαλιγκαρίνα. Είμαστε οικονομικά στριμωγμένοι και σκέφτομαι πρώτα για τη δουλειά.

Η XR500 ήταν η πρώτη αγάπη, έμαθα πάνω της και δόξα το Θεό, είμαι αρτιμελής μετά από εικοσιτόσα χρόνια μοτο-οδήγησης. Η απλότητά της, η άνετη σέλα της, οι κραδασμοί της, οι τακουνάρες της, όλα μου λείπουν. Όταν έχασα τους γονείς μου και έμεινα μόνος μου στον κόσμο, άλλαξα πολύ. Ο Γιάννης με πίεζε χρόνια να του πουλήσω την XR, την οποία δεν κινούσα, τελικά του την πούλησα γιατί δεν την οδηγούσα, μου πήρε κάποια χρόνια να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Ακόμα την έχει, την πήρα βόλτα πέρυσι όταν κατέβηκα Αθήνα. Δεν την πουλάει με τίποτα. Ο Θωμάς ούτε κουβέντα για να πουλήσει την LC4.

Μια XR μου χρειάζεται. Με πολύ λίγα χρήματα θα γίνει καταπληκτική dual-sport, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, έτσι? Πάντα, σε κάθε μηχανή, σε κάθε μοντέλο αναγκαζόμαστε να κάνουμε συμβιβασμούς. Για μένα δεν το συζητάμε. Είχα XR και ξέρω τι να περιμένω. Η σύζυγος θα υποφέρει αλλά όταν θα είμαστε καλύτερα οικονομικά, μπορώ να πάρω κάποια πιο ταξιδιάρα, που τις πουλάνε τζάμπα εδώ. Κάτι Άφρικα, Τρανσάλπ, με 800-1200 ευρώ.

Η σύζυγος με βοήθησε πάρα πολύ. Οικογένεια δεν έχω πια στην Ελλάδα, εδώ είναι η οικογένειά μου πλέον. Εκτός των φίλων, δεν με κρατάει τίποτα πια στην πατρίδα. Για τη σύζυγο είμαι εδώ. Ήταν μαζί μου στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Η XJR ήταν ένας τρόπος για να της πω ευχαριστώ για ότι έκανε για μένα και να την ωθήσω να ξεπεράσει το φόβο της για τις μηχανές, το οποίο κατάφερα. Αλλά όπως είπα, οι μέλισσες είναι ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή δουλειά. Οι μελισσοκόμοι πάνε χειμώνα διακοπές. Και δεν υπάρχει θέμα στο να πάω 200-300 χλμ βόλτα με την XR.

Γι' αυτό επιμένω σε αυτό το μοντέλο.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

@ Devils & GGS

Γεια σας αγορίνες!!

Τι κάνετε βρε παλιόπαιδα?

Εγώ πέρασα κάτι φρίκες εδώ με το θέμα δουλειάς. Ζούμε στο χωριό, 4 χλμ από τον γαλάζιο Δούναβη τα τελευταία 2,5 χρόνια. Ασχολήθηκα με τη μελισσοκομία και έχω φτάσει σε καλό επίπεδο. Αλλά χρειάζεται να επενδύσω ακόμα για να φτάσω σε επίπεδο για Ευρωπαική επιχορήγηση. Επιτέλους βρήκα κάτι που μου αρέσει και έχει μέλλον, κατά τα άλλα ζωή στο χωριό. Ξύλα για το χειμώνα, κοτούλες, μελισσούλες...

Devils, η Ρόσι ακόμα έχει το κράνος σου, έχεις πολλά χαιρετίσματα. Να' σαι καλά μάγκα. Πες κάτι για την 600ρα γιατί έχω λαλήσει τους τελευταίους μήνες.

GGS, που είσαι αρχηγέ μου? Όλα καλά? Ανταλλαγή με το τούμπανό σου παίζει?

Να' στε όλοι καλά και πάντα όρθιοι !!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παρεπιμπτόντως να φανταστώ η μηχανή θα αγοραστεί Βουλγαρία ε ;

Γιατί Ελλάδα μόνο φτηνά δε πουλιέται το συγκεκριμένο μηχανάκι...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Γεια σου Bill,αν και ήδη έχεις βάλει το XR στην υπογραφή σου δες και αυτό
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hondasale005.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	91,5 KB 
ID:	364336
    RIDE MORE TALK LESS

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Παρεπιμπτόντως να φανταστώ η μηχανή θα αγοραστεί Βουλγαρία ε ;

Γιατί Ελλάδα μόνο φτηνά δε πουλιέται το συγκεκριμένο μηχανάκι...
    Αριστείδη, δεν πάει το μυαλό σου το τι ξεσκισμένα και καννιβαλισμένα χρέπια πουλάνε εδώ σε εξωφρενικές τιμές. Πολλές φορές σε χρήματα διπλά από Ελλάδα.
    Αυτή τη στιγμή από όλες τις Βουλγαρικές αγγελίες για XR, μόνο δύο έχουν πινακίδα. Οι υπόλοιπες, όλες χωρίς χαρτιά. Και ακριβές.
    Οι XR στην Ελλάδα έχουν μεγάλη ιστορία. Υπάρχουν ένα σωρό οι οποίες δεν έχουν πατήσει το τακουνάκι τους σε χώμα.
    Όπως σε όλες τις μηχανές, η τιμή περίπου αντικατοπτρίζει την κατάστασή της.

Σκοπεύω να κάνω ανταλλαγή την XJR με XR. Είναι καλή περίπτωση για κάποιον που σκοπεύει να αλλάξει κατηγορία.
    Η XJR είναι απολύτως μαμά, σκοπεύω να διαλέξω κάτι σε αντίστοιχη κατάσταση σε XR.

H XR650L μου αρέσει πάρα πολύ και θα την προτιμήσω αν βρω, αλλά είναι από τις πιο δυσεύρετες μηχανές στην Ελλάδα.
    Ψηλή, με τον ανθεκτικό κινητήρα της Dominator, και πιο πολιτισμένη από την R. Μανούλα για εδώ.

XR
    XTR
    XJR

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Γεια σου Bill,αν και ήδη έχεις βάλει το XR στην υπογραφή σου δες και αυτό
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hondasale005.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	91,5 KB 
ID:	364336
    Γεια σου φιλαράκι. Σ' ευχαριστώ.
    Έχεις ΠΜ.

XR
    XTR
    XJR

Αριστείδη, δεν πάει το μυαλό σου το τι ξεσκισμένα και καννιβαλισμένα χρέπια πουλάνε εδώ σε εξωφρενικές τιμές. Πολλές φορές σε χρήματα διπλά από Ελλάδα.
    Αυτή τη στιγμή από όλες τις Βουλγαρικές αγγελίες για XR, μόνο δύο έχουν πινακίδα. Οι υπόλοιπες, όλες χωρίς χαρτιά. Και ακριβές.
    Οι XR στην Ελλάδα έχουν μεγάλη ιστορία. Υπάρχουν ένα σωρό οι οποίες δεν έχουν πατήσει το τακουνάκι τους σε χώμα.
    Όπως σε όλες τις μηχανές, η τιμή περίπου αντικατοπτρίζει την κατάστασή της.

Σκοπεύω να κάνω ανταλλαγή την XJR με XR. Είναι καλή περίπτωση για κάποιον που σκοπεύει να αλλάξει κατηγορία.
    Η XJR είναι απολύτως μαμά, σκοπεύω να διαλέξω κάτι σε αντίστοιχη κατάσταση σε XR.

H XR650L μου αρέσει πάρα πολύ και θα την προτιμήσω αν βρω, αλλά είναι από τις πιο δυσεύρετες μηχανές στην Ελλάδα.
    Ψηλή, με τον ανθεκτικό κινητήρα της Dominator, και πιο πολιτισμένη από την R. Μανούλα για εδώ.
    Μακάρι να βρεις να την κάνεις αυτή την τράμπα, αλλά χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, το θεωρώ μάλλον δύσκολο να βρεις κάποιον με καλό XR που να θέλει το XJR, και να δώσει και λεφτά από πάνω

Κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν να βάλεις κατά νου μια τιμή που θες για το YAMAHA και κατόπιν να προχωρήσεις για νέο μηχανάκι

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Μακάρι να βρεις να την κάνεις αυτή την τράμπα, αλλά χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, το θεωρώ μάλλον δύσκολο να βρεις κάποιον με καλό XR που να θέλει το XJR, και να δώσει και λεφτά από πάνω

Κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν να βάλεις κατά νου μια τιμή που θες για το YAMAHA και κατόπιν να προχωρήσεις για νέο μηχανάκι

Έτσι το έχω σκεφτεί κι εγώ. Η XJR θα μπει αγγελία, με τιμή. Θα αναφέρεται βέβαια ότι γίνεται ανταλλαγή μόνο με μηχανή που θα αποφασίσω, σε αντίστοιχη κατάσταση. Αλλά πριν κατέβω Αθήνα, έχω ήδη ραντεβού με δυό παλληκάρια από βόρεια Ελλάδα που ενδιαφέρονται για ανταλλαγή, συν ένας από Αθήνα.
    Έχει πολύ λογική αυτό που λες, εντελώς άλλη κατηγορία, αλλά γι' αυτό υπάρχουν οι κατηγορίες. Και υπάρχει ενδιαφέρον. Εγώ από XR & XTR πήγα σε XJR.

Και βέβαια θα πρέπει να πληρώσουν από πάνω. Η XJR είναι φανταστικό μοντέλο, δεν υστερεί πουθενά. Ο μοναδικός λόγος που την πουλάω είναι γιατί δεν κάνει για τους δρόμους εδώ. Κατά τα άλλα, έχει ζύγισμα ιδανικό, πολύ χαμηλό κέντρο βάρους, είναι ευκολοοδήγητη και άσπαστη. 5,2 λίτρα στα 100χλμ κινούμενος με 120χαω με συνεπιβάτη. Αν θέλεις καγκουριές, 0-100 σε 3" με πρώτη, Δεν της βγαίνει τίποτα στο δρόμο μέχρι τα 210χαω. Η δική μου έχει κόφτη στα 120χαω γιατί η σύζυγος αρχίζει τις παντοφλιές...

XR
    XTR
    XJR

Παίδες, ρίξτε κανά tip για το ΕΞΑΡ' γιατί μάλλον την άλλη εβδομάδα κατεβαίνω στα πάτρια εδάφη. Θα συναντηθώ με δύο παιδιά από βόρεια Ελλάδα που ενδιαφέρονται για ανταλλαγή με τη Lady πριν κατέβω Αθήνα αν χρειαστεί. Εκτός από ραγισμένη κεφαλή, (σαν τη δική μου), σφυριχτή τρίτη (σαν την κεφαλή μου) και ρουλεμάν, σε τι άλλο θα πρέπει να επικεντρώσω την προσοχή μου? Από το Ίντερνετ δεν βρήκα κάτι άλλο που να χρήζει ιδιαίτερης προσοχής εκτός από τα κλασσικά αναλώσιμα.

Και άλλη μια ερώτηση, εγκυκλοπαιδική. Τα τελευταία 4 χρόνια έχω αλλάξει τις πινακίδες σε Βουλγαρικές γιατί ήμουν η χαρά του μπάτσου. Από το Βουλγαρικό Υπουργείο με διαβεβαίωσαν ότι θα ενημερώσουν το Ελληνικό και δεν θα μου έρχονται τέλη κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Να πω την αλήθεια, δεν το πολύ-πιστεύω αυτό, θα έχω χρήματα μαζί μου για να πληρώσω τα τέσσερα τελευταία έτη, αν χρειαστεί (που το βλέπω να χρειαστεί). Σε 3-4 μέρες υπολογίζω να πάω Σόφια για να μου επιστρέψουν τις Ελληνικές πινακίδες.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα μπορώ πχ από ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, να πληρώσω ότι χρωστούμενο βγει για το σήμα, και να βγάλω για το 2016. Ή θα πρέπει sony και καλά να κατέβω Αθήνα για να γίνει αυτό? ΚΤΕΟ επίσης, μπορώ να περάσω οπουδήποτε, έτσι? Μπορεί να είναι χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά έχω χάσει επεισόδια...

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.

XR
    XTR
    XJR

κτεο ναι, ΔΟΥ δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά.

Το ξες ότι τα τέλη των προηγούμενων ετών αν δεν έχει ειδοποιηθεί η ελληνική πλευρά θα είναι διπλά, άρα μιλάμε για σοβαρό νουμεράκι, ναι;

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF