Δε συζητάμε αν το χιούμορ είναι καλό, αλλά αν δικαιολογεί τον θάνατο ανθρώπων.
Δε συζητάμε αν το χιούμορ είναι καλό, αλλά αν δικαιολογεί τον θάνατο ανθρώπων.
Life begins at 45°.
Όσον αφορά την βιαιοπραγία συμφωνώ απόλυτα.
Δεν νομίζω όμως να είναι τόσο αθώα τα πράγματα.
Η ψυχολογική βία και η έμμεση ψυχολογική επίθεση σε μια κοινωνική ομαδα, με πλάγια μέσα?(τύπος για παράδειγμα..)
Η προπαγάνδα?
Όταν άμεσα(η έμμεσα) μια άποψη ,επηρεάζει την κοινή γνώμη ?
Δυστυχώς Γιωργο δεν έχουν όλοι το δικό σου νοητικό επίπεδο,για να μην επηρρεάζονται από τέτοιου ειδους βομβαρδισμούς "ενημέρωσης".
Υγ. Ο θάνατος οποιουδήποτε ανθρωπου,ακόμα και ενός γέροντα που είχε ερθει η ώρα του,δεν σηκώνει κανένα αστείο.
The only easy day was yesterday.
Όπως είπα, ΜΠΟΡΕΙ να είναι κακό χιούμορ. Δε μπορείς να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από ένα σκίτσο. Π.χ. διάβασε το τέλος του άρθρου που πόσταρε ο Τζωρτζ. Είναι πολλά πράγματα που δε γνωρίζουμε. Κι από τις 2 πλευρές. Γι'αυτό δε σπεύδω να κατακρίνω, αλλά ψάχνω "γιατί".
Η κατανόηση κάτι τέτοιου, όμως και η αισθητική, είναι καθαρά υποκειμενικά θέματα. Γι'αυτό επέμεινα περισσότερο στη βία, παρά στο σκίτσο καθαυτό.
Είναι σαφώς δυσκολότερο να "γελάσει" κάποιος με τόσο ευαίσθητα θέματα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να κάνεις χιούμορ με αυτά. Ή ότι δε νοιάζεσαι.
EDIT: Α δεν ήταν ο Τζωρτζ. Αυτό είναι: http://www.newsit.gr/kosmos/Ntropi-T...-Italia/646468
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 03/09/2016 στις 00:51.
Life begins at 45°.
Προσπάθησα να το δω όσο πιο προοδευτικά μπορούσα,αλλά δεν κατάφερα να το αποδεχτώ.
Πιστεύω πως τέτοιου είδους δημοσιεύματα υποτιμούν την ανθρώπινη ζωή και την αξία της.Αργά αλλά σταθερά υποσκάπτουν την συνείδηση μας,και μας κάνουν περισσότερο αδιάφορους απέναντι στο θάνατο.
Και οσο περνάει ο καιρός ,όλο και περισσότεροι άνθρωποι σκοτώνονται,και τόσο πιο σύνηθες μας φαίνεται.
The only easy day was yesterday.
αν και τζαμπα βαραω πλήκτρα αλλά για τν μπλάκα μου μόνο....
Τώρα που ο ΣΚΑΪ αδειοδοτήθηκε ο κυρ Μπάμπης θεωρεί τις 4 άδειες πολλές (ΒΙΝΤΕΟ)
http://www.periodista.gr/the-media/a...-polles-binteo
Τι έλεγες Μπάμπη μου για τα κλειστά επαγγέλματα????
:rotflmao:
ανανήψαντας
άλλο που διάβασα είναι το πιο άσχημο, ότι χαρίζονται τα χρέη των υπαρχόντων καναλιών...
Ο κυρ Μπάμπης μια χαρά την έκανε την δουλειά του... Ο ΣΚΑΙ πρωτοστάτησε όσο κανένα κανάλι εναντίον των τηλεοπτικών αδειών, κατηγορήθηκε από την κυβέρνηση όσο κανένα άλλο κανάλι και τελικά και την άδεια καπάρωσε και με το μικρότερο τίμημα και κάτι γλοιώδεις χαμερπείς "δημοσιογραφικές" αμοιβάδες τύπου Παπαδημητρίου, Υποφάντης, Μπογδάνος την κράτησαν την δουλίτσα τους, εξαγνισμένοι πλέον, καθώς η καταβολή μερικών εκατομμυρίων ευρώ εν μία νυκτί από διεφθαρμένα κανάλια τα μεταμόρφωσε σε οάσεις δημοκρατίας και νομιμότητας, κατά την (αυτοαποκαλούμενη) κυβέρνηση...
Δλδ, η κάθε άδεια κοστίζει 50 εκατομμύρια και περιμένατε να τις πάρουν οχι λαμογια ??
![]()
Φίλε, εγώ το έχω πει, ο Ιονέσκο γεννήθηκε σε λάθος χώρα... Υποστηρίζει η κυβέρνηση ότι αποκαταστάθηκε η νομιμότητα και κατοχυρώνεται το δημόσιο συμφέρον στα ΜΜΕ με κριτήριο...τα φράγκα!!! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, μέχρι τώρα ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΙ ήταν παράνομοι και αντιστρατεύονταν το δημόσιο συμφέρον και τώρα που έδωσαν 50 εκατομμύρια μεταμορφώθηκαν σε λίκνα του δημόσιου συμφέροντος... Ένας από τους νέους καναλάρχες των υγιών -πλέον- ΜΜΕ έχει κατηγορηθεί για φόνους, ναρκωτικά, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και δεν συμμαζεύεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας είχε κάνει τόσα χρόνια τα αρχίδια Graff Zeppelin ότι ο Μπόμπολας επειδή είναι κατασκευαστής έργων του δημοσίου δεν μπορεί να κατέχει ΜΜΕ και ο 4ος του νέου τηλεοπτικού σχήματος είναι μεγαλοκατασκευαστής έργων του δημοσίου.... Μη μιλάμε δυνατά μόνο και ξυπνήσουμε μερικούς (και) εδώ μέσα που συνεχίζουν να πιστεύουν σε γερμανικό δάκτυλο και σχέδια του Σόρος για να αλλοιώσει το DNA των Ελλήνων...
είναι πράκτορες των νεφελίμ, όλοι τους.
Οπότε, πρέπει οι συχνότητες να παραμείνουν στο κράτος; ΕΡΤ1, 2,3,4;
Πραγματικα,δεν ξέρω γιατί μπςρδευομαστε έτσι... Ίσως, γιατί νομίζουμε ότι ο συριζας είναι ΚΟΜΜΜΜουνισται..
Συχνοτητες=κρατική περιουσία =πρέπει να είναι ελεύθερες στις δημοκρατιες =πρέπει να πάρουν και ιδιωτες=πρέπει να γίνει διαγωνισμός =παίρνει οποίος δώσει τα περισσότερα φράγκα =τα περισσότερα φράγκα τα έχουν τα λαμογια
End of story
Για όλα τα άλλα, υπάρχει το κουμπάκι off στο τηλεκοντρολ