Τι κινητό; Μήπως iphone;
Nokia 3310 xaxa
Πας να κάνεις μια μετατροπή που είναι πολύ επίφοβη αν θα λειτουργήσει. καταρχήν άλλα καρτερ σημαίνει άλλους αριθμούς άρα δεν θα είσαι νόμιμος ούτε στα χαρτιά. Από ότι καταλαβαίνω σας έχει μείνει ένα μοτέρ από daytona 125 χωρίς κυλινδροπίστονα και κεφαλή και προσπαθείς να το φτιάξεις χωρίς να αγοράσεις άλλα ανταλλακτικά, άρα πάμε για κατάσταση φρανκεσταϊν. Χωρίς να είμαι σίγουρος έχω την αίσθηση πως το daytona έχει πιο μακρύ κύλινδρο από το astrea. όπως και να έχει αφού τα έχει τα πράγματα πέρνα το πιστόνι στην μπιέλα χωρίς ελατήρια και βάλε και τον κύλινδρο και κοίτα αν στο ανώτερο σημείο το πιστόνι εξέχει από τον κύλινδρο. αν εξέχει τότε το daytona φοράει όντως πιο μακρύ κύλινδρο οπότε δεν κάνει. Η κεφαλή με την σωστή καδένα δεν νομίζω να έχει θέμα. Παλιότερα έχω χρησιμοποιήσει πιο πολλές φλάντζες κυλίνδρου για να μαζέψω την απόσταση στον άνω σημείο του κυλίνδρου και του πιστονιού. Αφού τα έχεις τα πράγματα τι να σου πω δοκίμασε, έτσι και αλλιώς δικά σου είναι, εμενα και αυτο που έκανε ο φίλος σου περίεργο μου φαίνεται να αγοράσει ολόκληρο μοτερ για να βγαλει τα κυλινδροπίστονα και την κεφαλή. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΙΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ.
Δαλτονας???
Ο john Dalton ???
Θα μου πει κανείς
???
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).