Κάποιοι φανατικοί μερικές φορές το παρακάνουν βέβαια...
Συνημμένο 365537
Samsung Galaxy Pocket Plus, αγορασμένο πριν 1-1,5 χρόνο σαν το πρώτο μου smartphone (μόνο και μόνο επειδή είχα βαρεθεί να γελάνε μόλις έβγαζα το clamshell που είχα). Μονοπύρηνο, με οθόνη 2,8"που με βόλευε αφάνταστα λόγω μικρού μεγέθους και βάρους. Facebook και λοιπά κοινωνικά δίκτυα (sic) δεν έχω, φωτογραφίες βγάζω με τη φωτογραφική, παιχνίδια κι εφαρμογές μου είναι αδιάφορα, άρα το κινητό για εμένα προσωπικά είναι καθαρά αυτό που λέει ο τίτλος του: Κινητό τηλέφωνο να το έχω μαζί μου εάν χρειαστεί να πάρω κάποιον ή να με βρουν όταν δεν είμαι σπίτι. Πριν 3-4 μήνες άρχισαν τα προβλήματα, συγκεκριμένα σήμα 1 άντε 2 το πολύ γραμμές, μέσα σε κλειστό χώρο σήμα μηδέν! Το πήγα 2 φορές για service σε Vodafone (ξέρω, πρόκοψα) και μου είπαν την πρώτη φορά ότι είχε φύγει η εσωτερική κεραία από τη θέση της μάλλον από πτώση, δούλεψε 1 εβδομάδα και μετά πάλι τα ίδια. Ξαναπήγε για service, πλήρωσα ένα 10ρικο (το κινητό το είχαν πάρει €55-60) για την κεραία που τελικά είχε πρόβλημα και αποτέλεσμα πάλι μηδέν, μέσα σε εσωτερικούς χώρους το σήμα ανύπαρκτο... Πήρα (δυστυχώς) κατόπιν παροτρύνσεων ένα Lumia 532, οθόνη 4"το οποίο μου φαίνεται γκουμούτσα και μεγάλο -αφήνω στην άκρη τα άλλα, ενδεικτικά 1 μήνα τώρα είχε εξαφανιστεί η ειδοποίηση στα μηνύματα, ο ήχος κτλ.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ειδα καλα;
Οι τυποι τις ζαγοριν αφαιρεσαν την υποδοχη των ακουστικων;
Και χτσααααακ στην κωλαρα παρτε τα υπεργαματα ασυρματα ακουστικα.........
Γαμω.......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
όχι ρε μαν, τα ενσύρματα πάνε σκουπίδια, που ούτε καν γιατί δίνει καλωδιάκι έξτρα κονέκτορ μοντιφάιερ αποτέτοιο.
Δηλαδη η θα φορτιζεις την συσκευη η θα ακους μουσικη-βλεπεις ταινια.
Μαζι δεν γινεται............
Ξανα γαμω!
![]()
Κοιτα να δεις που θα βγαλει κανενα μανιατο για φορτιση και θα το πουλανε ως φιτνες γκηαρ...........
:rotflmao:
μλκ τι ειπες τωρα??
το γελας αλλα πιστευω οτι ειναι και γ@μω τι ιδεες μετα τους ηλιακους φορτιστες...
γιατι αν πεσει η νυχτα και μεινεις απο μπαταρια, τι θα κανεις?
αν υπηρχε ενα μανιατο και με μια κινηση του χεριου (οχι απαραιτητα τετοια :a31: ρε διεστραμμενοι...) ή του δαχτυλου μπορουσες να δωσεις 10-20% στην μπαταρια, ποσοι θα το επαιρναν?? πολυς κοσμος!!
κατοχυρωσε την ιδεα μην στην κλεψει η apple..![]()