Θέλω να καταγγειλω το αθηναϊκό λόμπυ,την κλίκα των μοντερεητορζ για την έτησια..
Είχαμε πει να πάμε πελοποννησο,και τώρα μας λέτε μπραλους τιθορεες κλπ.
Όχι κύριοι!!έφτασε ο κόμπος στο χτένι!
Εμπάργκο!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ο προορισμός επιλέχθηκε ώστε να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, τόσο τους Βόρειους, όσο και τους Νότιους κι όχι για τους Αθηναίους. Δυστυχώς, λόγω συνθηκών (ο χρόνος και το χρήμα πιέζουν), αναγκαστήκαμε να ψάξουμε για κάτι "κοντινό" και γνώριμο, οπότε οι επιλογές ήταν πολύ περιορισμένες.
Ελπίζουμε να πήραμε τη σωστή απόφαση και να μαζευτεί μπόλικος κόσμος.
Life begins at 45°.
κοίτα, το σκεπτικό ήταν απλό: Πιο λίγα χιλιόμετρα (που είναι), εύκολος καφές σε πρόσβαση και επιστροφή για όσους θέλουν οικονομική βόλτα (που είναι), κάπου κεντρικά μήπως και κατέβει κανένας λίγο βόρειος. Νομίζω ο Hornet την έριξε την ιδέα σε ανύποπτο χρόνο και μου κόλλησε.
Επίσης, η επόμενη λύση (που είχε εγγυήσεις από μέλος για την ποιότητα του φαγητού) στην Πελοπόννησο δεν έδινε "διέξοδο" για όσους δεν θέλουν φαγητό και θέλουν έναν καφέ και να φύγουν για πίσω.
Λαμβάνοντας υπ' όψη επίσης πως ελάχιστοι ήθελαν ετήσια φθινόπωρο... Νομίζω είναι "έντιμος συμβιβασμός" ο προορισμός.
Από εκεί και πέρα, το χωριό της Τιθορέας προσφέρει πολύ χώρο για καφέ (ναι δεν είναι πρωτότυπο αλλά δεν πειράζει, είναι ωραίο), λέω να πάμε Καλοσκοπή όχι από το "πιστάκι" πάλι αλλά από "μέσα" που το έχω κάνει με αυτοκίνητο και είναι σφιχτό κομμάτι αλλά μέσα στο πεύκο. Αν κάποιος τοπικός έχει αντίρρηση (πχ κανένα χαλασμένο κομμάτι δρόμου ή άλλο κώλυμα) πάμε από "πιστάκι" κλασσικά/δοκιμασμένα και όμορφα επίσης. Εναλλακτικές δίνει πολλές το μέρος. Και η ομώνυμη ταβέρνα έχει ωραία "πλατεία" να αράξουμε με ωραία θέα. Φαντάζομαι αν ξέρουμε και το περίπου του κόσμου, παραγγέλνουμε και μιά σούβλα...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Χιούμορ κάνω μην παρεξηγηθω.
Απτην στιγμή που είναι εφικτός ο προορισμός για ημερήσια εγώ έρχομαι είτε πάνω είτε κάτω.
Πέρυσι ας πούμε ήθελα να έρθω αλλά τα χλμ θα έβγαιναν πολύ ζορισμενα και εντελώς μοναχικά.
Μία χαρά είναι η τιθορεα και μάλιστα είχε ωραία πλατεια για καφεδακι πέρυσι που πήγαμε.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Απλά έκανα τη διαδρομή πιο τρου αντβε. Τς τς τς τι είστε εσείς;![]()