Open house στ'άμπελοκηπους κι'ετσ;
Open house στ'άμπελοκηπους κι'ετσ;
Live δήλωση ήταν αυτή για την Θάσο https://www.youtube.com/watch?v=UuREBxgcww8 και μάλλον αυτή την ενημέρωση θα είχε για "σπάνια καιρικά φαινόμενα". Δεν αποκλείεται να είναι και πραγματικότητα βέβαια.
Αλλά είπε και ένα κορυφαίο μόνος του:Τον ζηλεύω βέβαια. Με τέτοια κριτική που σπάει κόκαλα περί καρανίκων, αν πίνουν φραπέ ή φρέντο, με περσινό χειροφίλημα κτλ κτλ συνεχίζει ανενόχλητος.Είναι μεγάλη η καταστροφή μεν, αλλά η Θάσος έχει τεράστια αποθέματα πρασίνου και θα παραμείνει ένα πολύ σημαντικός τουριστικός προορισμός.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
περα απο την πλακα παντως αλλο δηλωνει η ανακοινωση και αλλο καταλαβαινουμε.
Η εγκυκλιος λεει για το σχολειο των προσφυγων οτι θα λειτουργει απογευματινες ωρες διοτι τα σχολικα συγκροτηματα εχουν προβλημα χωρου σε σχολεια που λειτουργουν πρωι.
Τα μαθηματα θα ειναι μοιρασμενα σε ωρες ελληνικων αλλα και αραβικης κυριως.Χωρις να ξερει το παιδακι ελληνικα πως θα το βαλεις στην αιθουσα οπου θα μιλουν ελληνικα;
Επομενως στο θεμα αυτο δεν υπαρχει λογος για συζητηση.Το θεμα με το σχολειο του Ωραιοκαστρου ειναι αλλου και οχι στους προσφυγες.Ο Φιλης (αν και δεν τον παω μια) σε καθε ανακοινωση η αλλαγη που κανει στην παιδεια βαλλεται συνεχως απο την αντιπολιτευση και συχνα διαστρεβλωνουν τα οσα λει.Προσφατο παρδειγμα με τον αγιασμο.Αλλα εχει δηλωσει αλλα αφησαν να εννοηθει οτι ειπε και τελικα αγιασμος εγινε κανονικα σε ολα τα σχολεια.Κανεις δεν σταθηκε ομως στην παραγραφο που λεει τι γινεται με οσους επιθυμουν η αλλοθρησκους τι ειναι ελευθεροι να κανουν.
υγ.Ειμαι σε επιτροπη του ΣΓΚ του σχολειου των παιδιων μου για το θεμα κολυμβηση-κολημβητηρια εκει να δειτε κλαμα,γελιο,θεατρο και πολλα αλλα.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αραγε στην σχολη Hill θα τους δεκτουν;
υπαρχει ζητημα εδω....
γααααατάκιααααα......
http://www.naftemporiki.gr/finance/s...-gia-to-taiped
![]()
ανανήψαντας
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου