το θεμα δεν ειναι τι σου λεει ο "γραφτης"...
το θεμα ειναι τι λεει πανω η κληση, η οποια ειναι δημοσιο εγγραφο, και υποχρεωτικα πρεπει να εχει την παραβαση με το συγκεκριμενο αρθρο του νομου, το ποσο, την ημερομηνια, τα στοιχεια του οχηματος και τα στοιχεια του παραβατη...
Δηλαδή αν σε δούν με εξάτμιση ''DEVIL'' πάς σούμπιτος μέσα για σατανιστής..............![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Θα είναι κάποια κλήση που μπορεί να σου κόψει για εξάτμιση χωρίς να σε μετρήσει.
Απλά επειδή ήμουν ξετάπωτος και θορυβώδης κόλλησε και αυτό.
Τώρα δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω να σου πω ποιο άρθρο είναι κτλ.
τι τις θελετε τις racing εξατμίσεις? Δεν έχει ήδη αρκετο θόρυβο η πολη? Με τα λεφτα που δίνετε για εξατμίσεις μπορειτε να παρετε μια άνετη σελίτσα, ένα ωραίο ζεστό μπουφανάκι και ένα καινούργιο κρανάκι.
Σε αντίστοιχη περίπτωση, με είχαν γράψει με αιτιολογία πάνω στην κλήση "δεν έφερε σιγαστήρα".
Το παπί φορούσε την κλασσική sebring (γνήσια, όχι πειραγμένη) και δεν είχαν όργανο να με μετρήσουν.
Όταν τους ρώτησα τι θα γράψουν αφού δεν έχουν μέτρηση, μου απάντησαν το παραπάνω (και αυτό έγραψαν).
Με ενημέρωσαν ότι σε περίπτωση που δεν συμφωνούσα, έπρεπε το μηχανάκι να μεταφερθεί κάπου (μου είπαν, δεν θυμάμαι) ώστε να μετρηθεί και να βεβαιωθεί η ακριβής παράβαση.
Δεν συνέφερε όμως, αφού θα έχανα χρόνο και το πρόστιμο θα ήταν μεγαλύτερο, οπότε συμφώνησα.
Αυτά όμως συνέβησαν πολλά χρόνια πριν και δεν ξέρω τι ισχύει πλέον.
δεν ειναι δυσκολο να βγαλεις ακρη ρε συ...
ο ΚΟΚ ενας ειναι...δεν ειναι πολλοι...ουτε ειναι Συνταγματικο Δικαιο με νομους, διαταξεις, παραγραφους και υποπαραγραφους που μπερδευουν...
αν εγραψε ενα ποσο, πρεπει να στηριχτει σε καποιο αρθρο του νομου...
το μονο σχετικο που βρηκα ειναι το αρθρο 15...
μπορει να στηριχτηκε εκει...