εγω με το δικο μου κ φιλος με το bmw 800 adventure σε ταξιδι 400 χλμ με σταθερα 160 χλμ ειχαμε διαφορα ουτε ενα λιτρο..κ εγω εκανα κ κατι ανοιγματακια
Γενικά δεν υπολογίζω ποτέ...είναι ανάλογα πως χειρίζεσαι τον δεξί καρπό...αλλα άκουγα που λέγανε ότι το Bmw gs 800 καίει πολυ λιγότερο απο το KTM κ απο ότι διαπίστωσα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.απλα με το KTM είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατιέσαι κ να μην χουφτωνεις τον δεξί καρπό...
εμενα το ktm σε ταξιδι δικαβαλος με οδηγηση 130-140 και ανοιγματα σε προσπερασεις μου εκαψε 6,2.. σε βολτα με φιλους μονοκαβαλος στοφιλικι εκαψε 6,5... εχω βαλει 16 μπροστινο γραναζι.. αυτο σημαινει οτι αν ειχε 17 (που φοραει κανονικα) θα ημουν 500 στροφες κατω οποτε και ελαχιστα οικονομικοτερο ταξιδι..
μεσα στην πολη επειδη εχω 16αρι ειμαι μια ταχυτητα πανω οποτε εχω λιγο καλυτερη καταναλωση απο το να ειχα 17... 8,5-9/100..
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
τα 800 triumph αν το δεις λογικα ειναι η καλυτερη επιλογη... ταξιδευει πιο ανετα απο bmw800/ktm9X0 και νομιζω καιει και λιγοτερο απ ολα.. θα χασεις λιγο στο χωμα σε σχεση με τις επιδοσεις των αλλων δυο αλλα πιστευω οτι καλυπτει τον μεσο αναβατη..!
οταν εψαχνα μηχανακι ημουν μεταξυ 990 bmw800 800xc... απεριψα το triumph ευκολα λογω κ@υλας για τα αλλα δυο, απεριψα το bmw για τα δικαβαλα ταξιδια και πηγα στο κτμ.. η αληθεια ειναι οτι πιο πολυ λειτουργησα με τα γουστα και δεν το μετανιωνω.. το εχω απο τον γεναρη!!
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
ειδα τον τιτλο και τρομαξα μπζιλε! ελεγες και κατι χαζομαρες για την βολικη σελα του kleκαι με επιασε πανικος , μηπως και λιγουρευτικες κανενα kle 400! χεχεχε..
αφου για αφρικα το πας τι τα παιδεύεις τα παιδια και γραφουν και αναλύουν?
Για μένα αφρικα αν έχεις τα λεφτά....
Αν δεν έχεις... έμπλεξες (α)
Το έχω ψάξει όσο δεν μπορείς να φανταστείς
ανανήψαντας
μπορείς να προσθέσεις και xtz1200 και ας εχει 19ρι δε υπολείπεται του ανταγωνισμού
you rise you fall you're down then you rise again
Για να μην είμαι άδικος με το triumph (κα μιλάμε μόνο για τα μοντέλα XCX – XCA ) να πω το εξης.
Εχω οδηγήσει το XRX και εχω ανεβει στατικα στο XCX.
Ο κινητηρας του είναι το ιδιο (μην πω καλύτερος και με φάνε τα εξώγαμα του σοιχιρο) με του αφρικα.
Ψηλα δε είναι ποολυ καλύτερος αλλα με ένα κόμπιασμα στις χαμηλές.
Το XRX στα 9000 χιλ είναι καταπληκτικό μηχανάκι και απορώ γιατί δεν έχει γεμίσει ο τόπος.
Περιφεριριακ και μπλιμπλικια εχει καλα και αφθονα
Επισης , η τραιουμφ καταβάλει φιλοτιμες προσπαθεις να μην ΛΗΣΤΕΨΕΙ τον πελάτη της (μλκα σαρακακη) και εχει ένα σχετικά νορμάλ επιτόκιο 6,5% και διάφορες άλλες λύσεις .
Αλλα…
Τα XCX και XCA μου δωσαν την εντύπωση ότι φτιάχτηκαν πρόχειρα πανω στο καλουπι το ΧR γιατι «επρεπε» να βγει με το ζορι ένα αντβεντουρ στην γκαμα..
Εγω, δεν βολεύτηκα καθόλου επάνω του , αλλα ο βασικος λογος που δεν το κοιτάω είναι γιατι δεν μου κάνει κανένα κλικ… ισως αδικα , αλλα ετσι είναι ..
Και επειδη ποτε δεν αγοράζω μηχανή με την απολυτή λογική λες και είναι ασφαλιστήριο , οι μοτο που μου αρέσουν και θέλω να τις βλέπω είναι
ΚΤΜ 950-990
ΒΜW 800ADV
CRF1000
Εχετε υπ οψιν για την αφρικανα, οτι ειναι euro 4. Με φλασαρισμα το μοτερ της θα οργωνει.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.