Εφτασε το απογευμα και ωρα για βολτα με τις καμηλες.
Νταξει ειναι και γαμω τις εμπειριες,ζοριζονται λιγο τα μαλακά σου μορια αλλα συνηθιζεις.
Η ατιμη ειναι πιο ψηλη απο το τενερε
Μια ωρα ειναι η φαση,φτανεις στις σκηνες ανεβαινεις στους αμμολοφους για φωτο η οτι αλλο θες και μετα οταν
βραδιαζει φαγητο και κουβεντα στο τραπεζι.
![]()
Το βραδυ εφεραν τανζιν οι καμηλιερηδες,και ηταν πεντανοστιμο,σαν τα ζωα πεσαμε και το κατασπαραξαμε.
Μετα ειχε χορο και τραγουδι,εμενα με φωναζαν Αλη Μπαμπα γιατι ειχα μουσια και την Μαρια Αλη Μαμα
Το γελιο λεμε...
Κατα τις 11 εκει που καθομασταν σηκωνεται ο ενας και μας ρωταει να κλεισω τα φωτα;;
Ε,και δεν τα κλεινεις;;
Και τα κλεινει,και εκεινη τη στιγμη κοιταζω πανω οπως ολοι..
Δεν υπαρχει φωτογραφικη,δεν υπαρχει περιγραφη αξια να αποτυπωσει τον ουρανο που αντικρυσα...
Ηταν απιστευτο,το γραφω τωρα και ανατριχιαζω,ηταν το best of ολου του ταξιδιου..
Καθισα για ωρες καπνιζοντας και κοιταζοντας ψηλα,και σκεφτηκα κανα δυο φιλους που πολυ θα ηθελα να ηταν εκει να
δουνε αυτο το σκηνικο.
Αντε γεια κι αντιο δηλαδη η ολη φαση..
Υγ Οι φωτο που ειναι κουνημενες ειναι γιατι κανεις δεν καθοταν σε μια μερια
![]()
Φτανουμε στην πεντακαθαρη Fes,για εναν περιεργο λογο δεν μου αρεσει ενω ειναι εντυπωσιακη...αυτο που βγαζει σαν πολη
μου ξινιζει...
Βρισκουμε καλο ξενοδοχειο,και προσλαμβανουμε και εναν guide για να μην χαθουμε στα στενα της πολης και να δουμε
και δυο πραγματα χωρις να χαθουμε στα 10.000 στενακια που λενε οτι εχει η πολη.
![]()
Ετοιμαζομαστε,ερχεται και ο μαλακας ο guide και αρχιζει να μας πηγαινει σε μαγαζια με ρουχα και χαλια να ψωνισουμε..
Βρηκε ανθρωπους που ψωνιζουν τωρα,επεσε διανα...
Τι χαλια και κιλιμια ρε αρχοντα,μοτοσυκλετα εχω οχι ντατσουν
Μετα απο συνεχομενες αρνησεις μας του εξηγω οτι δεν θελουμε ψωνια,να δουμε λιγα πραγματα θελουμε.
Ενταξει λεει ο τραχανοπλαγιας και μας παει σε κυριλε εστιατοριο...
Αμα ειναι μαλακας ο ανθρωπος..
Παρτε μερικες φωτο απο τα στενα και τα βυρσοδεψεια,και πολλες βγαλαμε..
![]()