Τι να πω ρε Γιώργο, είσαι μοναδική περίπτωση, να είσαι πάντα γερός να ταξιδεύεις![]()
Δεν μου λες, αυτή την βελτίωση την απέκτησες και στον προφορικό λόγο;![]()
Τι να πω ρε Γιώργο, είσαι μοναδική περίπτωση, να είσαι πάντα γερός να ταξιδεύεις![]()
Δεν μου λες, αυτή την βελτίωση την απέκτησες και στον προφορικό λόγο;![]()
Travel, Grow, Share
έδειξες καλύτερα αυτό που νιώθεις χωρίς να το επιδιώξεις όπως λες και πιθανώς αυτή να είναι και η επιτυχία σου εν προκειμένω, ότι δεν προσπάθησες να περιγράψεις "λυρικά" αυτά που έζησες αλλά έβγαλες το "μέσα σου". απλά.
"έβρεχε". και στην έρημο ρε μπαγάσα. πεθαίνω.![]()
Γιώργο είσαι η Παρέα στο δικό μου το ταξίδι... Μόλις βρω λίγο χρόνο σε διαβάζω.... Έκανες ταξιδιάρα και μπράβο σου... Σε παραδέχομαι γιατί τα όνειρα μας πρέπει πάντα να τα κυνηγάμε.... Μπράβο και στα επομενα όπου τραβάει η όρεξη σου σύντομα....
@@ siderokolos...oute Ancona mexri LA den boreses na kaneis...
xareika poly gia tin gnwrimia kai sorry pou den boresa na eimai edw...alla opws eipame ta ksanaleme soon...Athina??Andalucia???kapou allou???kai sta 3????
p.s. to spiti mou einai panta anoixto gia opoion goustarei kai xwris emena...
![]()
Γιωργο.... απλα respect
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Γιώργο, πραγματικά απίστευτα όλα ρε φίλε!!!
Αλλοτινός θαλασσοπόρος που η γαλέρα του έγινε ΧΤ, στο έλεγα στις Πλαταιές κάποτε, θυμάσαι?
Πάντα τέτοια.![]()
Μπράβο.
Ωραίο ταξίδι και ωραία παρουσίαση.![]()
Απο την περιγραφη και τις φωτο φαινεται οτι απολαμβανεις και την παραμικρη ασυμαντη στιγμη του ταξιδιου σου , και αυτο ειναι που μου αρεσε περισσοτερο απο ολα...!
Ευχαριστουμε για τις μπριζες που μας βαζεις...να εισαι καλα...![]()
Πολυ ομορφο ταξιδιωτικο.!!! Πολυ ομορφες φωτογραφιες που με ταξιδεψαν. Ζηλευω και θαυμαζω κατι τυπους σα και του λογου σου. Απλοτητα, ειλικρηνεια, παθος αυτα που διακρινω. Ευχομαι καλους δρομους παντα. Σε ευχαριστουμε.