Σελίδα 31 από 62 ΠρώτοΠρώτο ... 21262728293031323334353641 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 924

Θέμα: Δευτερόλεπτο.. Λεπτό.. Ώρα.. Αντρικό Ρολόϊ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ρε σεις εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να δωσει καποιος 600€ για quartz?? υπαρχουν ρολογαρες αυτοματες σε αυτα τα λεφτα...
    και αν κατι πληρωνεις στο ρολοϊ ειναι ο μηχανισμος του...
    εκτος αν εχεις ΤΑ αυτοματα ρολογια και εχεις τρελαθει με το design και το φινιρισμα ενος quartz που το τσιμπας μονο σαν κοσμημα και να ταιριαζει με το outfit...
    anyway...αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη...
    ψαχτειτε λιγο παραπανω...
    Για εξηγηστε λιγακι και σε μας τους αδαεις τη διαφορα που θα βιωσει ο χρήστης του ρολογιού με τον αυτοματο μηχανισμό σε σχεση με το quartz?
    Εχει να κανει με τη διαχρονικοτητα;Εχει να κανει με το πουλ μουρ;Με κατι αλλο;

Ειλικρινης ερώτηση και απορια γιατι απο τα αυτοματα που εχω δει (παντα εντος του μπατζετ) δεν με πολυτρελενει και κανένα σε αντιθεση με quartz που εχω βρει αρκετά.

Εχω δει και αυτο το Roamer και το ζαχαρωνω

https://goldy.gr/προϊόν/roamer-r5088...usiness-watch/
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Αυτόματοι μηχανισμοί ξεκινούν από 100 ευρω πχ πολλά seiko 5 οπότε καμιά σχέση το πουλ Μουρ..

Αυτό που θα βιώσει σίγουρα ο χρήστης με αυτόματο είναι απόκλιση από την ακρίβεια που του δίνει ένα quartz, ecodrive, kinetic η solar.

Επίσης πιθανότητα απορρύθμισης η ζημιάς από πτώση η πολύ έντονο κραδασμό, μαγνητισμο κτλ κτλ. Που δεν συμβαίνει εύκολα στα παραπάνω..

Απλά το μηχανικό ρολοι κρύβει τεράστια στοιχεία μηχανικής και πολυπλοκοτητας που έχει και αυτό το δικό του ενδιαφέρον.

Πολλά λεφτά γι αυτό το roamer πάντως..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Αυτόματοι μηχανισμοί ξεκινούν από 100 ευρω πχ πολλά seiko 5 οπότε καμιά σχέση το πουλ Μουρ..

Αυτό που θα βιώσει σίγουρα ο χρήστης με αυτόματο είναι απόκλιση από την ακρίβεια που του δίνει ένα quartz, ecodrive, kinetic η solar.

Επίσης πιθανότητα απορρύθμισης η ζημιάς από πτώση η πολύ έντονο κραδασμό, μαγνητισμο κτλ κτλ. Που δεν συμβαίνει εύκολα στα παραπάνω..

Απλά το μηχανικό ρολοι κρύβει τεράστια στοιχεία μηχανικής και πολυπλοκοτητας που έχει και αυτό το δικό του ενδιαφέρον.

Πολλά λεφτά γι αυτό το roamer πάντως..
    Αρα καλυτερα απο πρακτικης αποψης τα quartz.

Τωρα για το Roamer, υπολογιζω και σε καποιο σχετικο παζαρι.Καλυτερα πιστευεις να παω στο Citizen που ειχα βαλει πιο πάνω;

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Κοίτα, σε 2-3 βρόντους που έχω φάει στα 10 χρόνια που φοράω το citizen solar eco-drive κλπ, μπορώ να πω τα καλύτερα. Επίσης, η μπαταρία του είναι αντε γεια...10 χρόνια το έχω, και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκε να την αλλάξω.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μέλος Το avatar του/της todoros78
    σας διαβάζω και ζαχαρώνω σχεδόν όλα τα ρολόγια που λέτε και δείχνετε.....

και επειδή εσείς θα το εκτιμήσετε (ως περισσότερο γνώστες από μένα)...απολαύστε!!!!

"Here is a video prepared by Patek Philippe on the construction of the Grandmaster Chime, and for intellectual curiosity's sake, have a gander at another grand complication, also made in six pieces, and also costing around $2.5 million - the A. Lange & Sohne Grand Complication"

https://www.youtube.com/watch?v=yIXPplShtg0
    Τελευταία τροποποίηση από todoros78; 19/09/2016 στις 16:40.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Κοίτα, σε 2-3 βρόντους που έχω φάει στα 10 χρόνια που φοράω το citizen solar eco-drive κλπ, μπορώ να πω τα καλύτερα. Επίσης, η μπαταρία του είναι αντε γεια...10 χρόνια το έχω, και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκε να την αλλάξω.
    Γενικώς τα ecodrive εχουν αποδειξει την αντοχή τους στον χρόνο και αποτελούν σίγουρες επιλογές για καθημερινή χρήση.
    Το ίδιο και τα tough solar της Casio (για τα κομάντο ) και τα solar της seiko.κατα καιρούς είχαν ακουστεί θεματικά για τα kinetic.

Τeo δεν το θεωρώ κακή επιλογή. Είναι μια εταιρία που είχε καλό όνομα απλά δεν είναι τόσο γνωστή και εμπορική. Έχω ένα ρολόι της ( Saturn II) που ήταν δώρο. Είναι από τα καλύτερα και ποιοτικότερα ρολόγια που έχω φορέσει πότε ειδικά σε αυτό το εύρος τιμης, με εξαιρετική χρονομετρια μιας μηχανής που φοριέται από πολλές εταιρίες. Προσωπικά το θεωρώ καλύτερο από Τισο και Χάμιλτον σε αυτό το εύρος τιμων που επίσης έχω. Είναι όμως “δύσκολο" ρολοι που δεν φοριέται παντού.

Ειδικός δεν είμαι προφανώς.. Απλά έχω εδώ και λίγα χρόνια που ξεκίνησα να διαβάζω λίγο παραπάνω για το ρολοϊ. Φορούσα άλλωστε ανέκαθεν, χωρίς να γνωρίζω ιδιαίτερα πράγματα.
    Radio controlled το citizen που δοκίμασες. Θα συγχρονίζει με δορυφόρο κοινώς. Αν δεν κάνω λάθος έρχεται με επιπλέον δέκτη για ενίσχυση του σήματος.
    Έχω ένα αντίστοιχης φιλοσοφίας Casio g shock tough solar. Συγχρονίζει κάθε βράδυ στις 12:00 περίπου χωρίς πρόβλημα χωρίς ενισχυτές κτλ κτλ.

Γνώμη μου μην το κουράζεις πολύ γιατί θα μπερδευτείς.
    Έχω αγοράσει κατά καιρούς κάποια ρολόγια γιατί παρασύρθηκα.
    Στο εύρος τιμης που παίζεις δεν θα πάρεις κακό ρολοι όπως και να έχει.. Απλά προτείνω αγορά από φυσικό κατάστημα γιατί έχεις εύκολο ένα 25% μείον στην τιμή καταλόγου η αλλιώς από ιντερνετομαγαζο του εξωτερικού.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Για εξηγηστε λιγακι και σε μας τους αδαεις τη διαφορα που θα βιωσει ο χρήστης του ρολογιού με τον αυτοματο μηχανισμό σε σχεση με το quartz?
    Εχει να κανει με τη διαχρονικοτητα;Εχει να κανει με το πουλ μουρ;Με κατι αλλο;

Ειλικρινης ερώτηση και απορια γιατι απο τα αυτοματα που εχω δει (παντα εντος του μπατζετ) δεν με πολυτρελενει και κανένα σε αντιθεση με quartz που εχω βρει αρκετά.

Εχω δει και αυτο το Roamer και το ζαχαρωνω

https://goldy.gr/προϊόν/roamer-r5088...usiness-watch/

δεν εχει να κανει με την διαφορα που θα βιωσει ο χρηστης...ολα λενε την ωρα...αλλα την ωρα μπορεις να την δεις και απο το κινητο σου ή το ταμπλο του αυτοκινητου...

οποτε μπαινουμε σε φιλοσοφικα κομματια της συζητησης...

ξεκαθαρα ειναι ενα διαχρονικο αξεσουαρ για τον αντρα...
    χρησιμοποποιειται και σαν κοσμημα, οπως και σαν status indicator...

προσωπικα με γοητευει η μηχανικη πισω απο ενα τοσο δα πραγματακι, που παιρνει την ενεργεια του απο την κινηση του χεριου του χρηστη...
    μια μπαταρια ειναι παντα μια μπαταρια...μια εξωτερικη πηγη ενεργειας...
    το να το φορας και να δουλευει και οταν σταματας, να σταματαει ή οταν το αφηνεις να σταματαει συμβολικα μπορει να κρυβει πολλα πραγματα...
    απο το καποιος να εχει πεθανει, αρα να σταματαει και ο χρονος του ρολογιου του μεχρι του οτι ο χρονος κυλησε για 6 ωρες το απογευμα που βγηκα ραντεβου με την γυναικα της ζωης μου και μετα σταματησε γιατι γυρισα απο το ραντεβου και αφησα το ρολοϊ στο συρταρι...

επισης η καθε εταιρεια εχει την ιστορια της για τους μηχανισμους της..οπως η bulova με το διαπασων....

η συζητηση ειναι τεραστια για τα αυτοματα και τα quartz (που και αυτα εχουν καινοτομιες κλπ..κλπ), και ειναι θεμα καθαρα πως το βλεπει ο χρηστης...
    για μενα μπαταριας, βρισκεις παμπολλα και φτηνα...για να πας ομως σε αυτοματο πρεπει να διαθεσεις καποιο καλο ποσο...
    αυτο κατι λεει για την κατασκευη τους και την μηχανικη που κρυβουν απο πισω...

και η πλακα ειναι οτι ΟΛΑ τα αυτοματα χανουν...μα λιγο, μα πολυ, χανουν...
    αν θες να εισαι απολυτα ακριβης, πας σε δυνατες σειρες quartz...

παρεπιπτοντως, τα roamer ειναι φοβερα και δεν τα ξερει πολυ ο κοσμος...και αυτο μου αρεσει επισης...να παρθει κατι που δεν ειναι πολυφορεμενο...
    εχουμε πηξει στα seamaster, speedmaster και rolex...

εγω εχω φαει κολημμα με την απλοτητα και την φινετσα των Alpina, αλλα το budget ανεβαινει πολυ και δεν ειμαστε σε θεση...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....

...
    Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν έχεις δίκιο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Γνώμη μου μην το κουράζεις πολύ γιατί θα μπερδευτείς.
    Έχω αγοράσει κατά καιρούς κάποια ρολόγια γιατί παρασύρθηκα.
    Στο εύρος τιμης που παίζεις δεν θα πάρεις κακό ρολοι όπως και να έχει.. Απλά προτείνω αγορά από φυσικό κατάστημα γιατί έχεις εύκολο ένα 25% μείον στην τιμή καταλόγου η αλλιώς από ιντερνετομαγαζο του εξωτερικού.
    Το ξέρω πως κακό ρόλοι δε θα πάρω σε αυτή την τιμή, απλά είναι αυτό που λες "να πάρω ότι καλύτερο μπορώ". Τώρα εγώ επειδή είμαι οπτικός τύπος θέλω να πάρω κάτι που να μου αρέσει και να δείχνει καλά πάνω μου. Δεν πρόκειται να αγοράσω κάτι που δε μου αρέσει μόνο και μόνο επειδή είναι καλύτερο,ακριβότερο,γαμηστερότερο (ότι θες βαλε)

@Σταύρο τα καταλαβαίνω όλα αυτά που λες αλλά και πάλι δε δικαιολογώ (εγώ σαν αδαής χρήστης-φορέας ρολογιού) την σφοδρα προτίμηση προς τα αυτόματα. Ίσως και εγώ αργότερα αν εντρυφήσω στην ωρολογοποιία να διαβάζω αυτά που γράφω και να απορώ με τον εαυτό μου.

Γουατεβα, θα μείνω στη συμβουλή του Νοστράδαμου και δεν θα το κουράσω περαιτέρω. Θα κοιτάξω μήπως βρω από κοντά να δοκιμάσω το Rolex εεε,συγγνώμη το Roamer ήθελα να πω αλλιώς θα πάω να πάρω το Citizen που μου άρεσε από την αρχή.

ΥΓ.Σταύρο και εγω να σου πω την αληθεια εχω πήξει στα IWC και στα Vacheron και γι'αυτό ειπα να κάνω την αλλαγή τωρα......:rotflmao::rotflmao:
    Τελευταία τροποποίηση από teo_g7; 20/09/2016 στις 09:26. Αιτία: quote
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    το να το φορας και να δουλευει και οταν σταματας, να σταματαει ή οταν το αφηνεις να σταματαει συμβολικα μπορει να κρυβει πολλα πραγματα...
    απο το καποιος να εχει πεθανει, αρα να σταματαει και ο χρονος του ρολογιου του μεχρι του οτι ο χρονος κυλησε για 6 ωρες το απογευμα που βγηκα ραντεβου με την γυναικα της ζωης μου και μετα σταματησε γιατι γυρισα απο το ραντεβου και αφησα το ρολοϊ στο συρταρι...
    Ένα δάκρυ κύλισε ρε Σταύρο...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    δεν εχει να κανει με την διαφορα που θα βιωσει ο χρηστης...ολα λενε την ωρα...αλλα την ωρα μπορεις να την δεις και απο το κινητο σου ή το ταμπλο του αυτοκινητου...

οποτε μπαινουμε σε φιλοσοφικα κομματια της συζητησης...

ξεκαθαρα ειναι ενα διαχρονικο αξεσουαρ για τον αντρα...
    χρησιμοποποιειται και σαν κοσμημα, οπως και σαν status indicator...

προσωπικα με γοητευει η μηχανικη πισω απο ενα τοσο δα πραγματακι, που παιρνει την ενεργεια του απο την κινηση του χεριου του χρηστη...
    μια μπαταρια ειναι παντα μια μπαταρια...μια εξωτερικη πηγη ενεργειας...

επισης η καθε εταιρεια εχει την ιστορια της για τους μηχανισμους της..οπως η bulova με το διαπασων....

η συζητηση ειναι τεραστια για τα αυτοματα και τα quartz (που και αυτα εχουν καινοτομιες κλπ..κλπ), και ειναι θεμα καθαρα πως το βλεπει ο χρηστης...
    για μενα μπαταριας, βρισκεις παμπολλα και φτηνα...για να πας ομως σε αυτοματο πρεπει να διαθεσεις καποιο καλο ποσο...
    αυτο κατι λεει για την κατασκευη τους και την μηχανικη που κρυβουν απο πισω...

αν θες να εισαι απολυτα ακριβης, πας σε δυνατες σειρες quartz...

παρεπιπτοντως, τα roamer ειναι φοβερα και δεν τα ξερει πολυ ο κοσμος...και αυτο μου αρεσει επισης...να παρθει κατι που δεν ειναι πολυφορεμενο...

εγω εχω φαει κολημμα με την απλοτητα και την φινετσα των Alpina, αλλα το budget ανεβαινει πολυ και δεν ειμαστε σε θεση...
    ρε Σταύρο δεν πας να κοιτάξεις καμιά τσόντα να έρθεις στα ίσια σου;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν έχεις δίκιο.
    για διαφωτισε μας...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    @Σταύρο τα καταλαβαίνω όλα αυτά που λες αλλά και πάλι δε δικαιολογώ (εγώ σαν αδαής χρήστης-φορέας ρολογιού) την σφοδρα προτίμηση προς τα αυτόματα. Ίσως και εγώ αργότερα αν εντρυφήσω στην ωρολογοποιία να διαβάζω αυτά που γράφω και να απορώ με τον εαυτό μου.

ΥΓ.Σταύρο και εγω να σου πω την αληθεια εχω πήξει στα IWC και στα Vacheron και γι'αυτό ειπα να κάνω την αλλαγή τωρα......:rotflmao::rotflmao:
    δεν εχω εντρυφησει πουθενα ρε συ... 2-3 πραγματακια εχω διαβασει για καποια ρολογια και σαν χανος κανω ιντερνετικο window(s) shopping...
    το speedmaster, seamaster και rolex που εγραψα εχουν να κανουν με την λογικη οτι αν καποιος θελει να παρει ενα καλο ρολοϊ καπου, καπως, καποτε παει στα omega που τα φοραει ο james bond και στα rolex που τα ξερει και η γιαγια του...ενω υπαρχουν αξιολογοτατες ελβετικες εταιρειες που ειναι αγνωστες στο ευρυ κοινο...οπως τα roamer, τα alpina, τα iwc, κλπ..
    και εδω εγκειται και ενα αλλο θεμα..
    θες να ειναι αναγνωρισιμο απο ολους το ρολοϊ σου ή να το φορας και να ξερεις εσυ και 2-3 αλλοι τι ειναι, τι κανει, και ποσο εχει?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ένα δάκρυ κύλισε ρε Σταύρο...
    ειμαι σιγουρος...φημιζομαι για τον συναισθηματισμο μου....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    ρε Σταύρο δεν πας να κοιτάξεις καμιά τσόντα να έρθεις στα ίσια σου;
    φοβερη συμβουλη...η αληθεια ειναι οτι εχω κανει 3 μερες αποχη...λες αυτο να εφταιξε και οδηγηθηκα στο να γραψω αυτα?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    για διαφωτισε μας...
    ...
    Nαι, είναι απλό.
    Προφανώς καταλαβαίνεις κι εσύ ότι ένα αυτόματο των 300-500€ δεν έχει τον ίδιο μηχανισμό με ένα αυτόματο των 15.000€ κι άρα την ίδια ποιότητα και στην κατασκευή και στο time keeping.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. Πως αλλαζει η ωρα στο ρολοι των οργανων;
    από RIKOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2006, 19:57
  2. Εφτασε Η Ωρα
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 18:18
  3. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22
  4. Για την εκδρομη της 25ης (ωρα συναντησης,τοπος)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2004, 20:46
  5. To ρολοι
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2004, 00:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας