NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Και εμεις στη Μικρασιατικη εκστρατεια τα ιδια καναμε.. Και σχεδον σε ολους τους πολεμους τα ιδια γινονται.
Και μιλουσα για πολεμικες εκστρατειες. Δεν δικαιολογω ΠΡΟΦΑΝΩΣ τις σφαγες και τις γενοκτονιες.
Και επειτα απο την ιδρυση του νεοελληνικου κρατους, τους πολεμους τους ξεκινουσαμε εμεις για να προσαρτησουμε εδαφη απο την παραπαιουσα Οθωμανικη αυτοκρατορια.
Μεχρι που ο παντελως αβασιμος εθνικισμος μας και ο μεγαλοιδεατισμος μας οδηγησαν στην μικρασιατικη καταστροφη και χασαμε για παντα το Ελληνικο στοιχειο της Μικρας Ασιας..
Καλο θα ειναι να χωνεψουμε οτι την Ελλαδα (σαν εννοια, οχι σαν γραμμες σε ενα χαρτη) την μικρυναμε εμεις με τα λαθη μας..
Εμεις πχ υπογραψαμε την πρωτοφανη στα ιστορικα δεδομενα ανταλαγη πλυθησμων (τεκνο της οποιας ειμαι και εγω).
MADE IN JAPAN 日本製
Διαφώνω. Ότι μπορεί να υπήρξαν κάποια μεμονωμένα περιστατικά (πολλά-λίγα δεν μπορώ να ξέρω, εδώ δεν τα προβάλλουν οι ίδιοι οι νικητές Νεότουρκοι) ναι, το πιστεύω, τόμαρια και εγκληματίες υπάρχουν παντού.
Το μέγεθος όμως και η σκληρότητα και η απάθια της κρατικής τουρκικής λεπίδας (δεν είναι τυχαία η λέξη) δεν έχει όριο, ιστορικά.
Πρόσφατο παράδειγμα ο Σολωμός Σωλομού.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το θέμα είναι να σε έχουν alert κάθε δευτερολεπτο.........άμα ήταν λυμμένα αυτά , η πορεία των χωρών θα ήταν μόνιμα ανοδική, άρα μη ελεγχόμενη γι αυτούς που στήνουν σχέδια στη ΝΑ Μεσόγειο τα τελευταία 120 χρόνια
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free