Το ερωτήματα που τίθενται πλέον είναι τα εξής...
Καλοκαιρινά ή χειμωνιάτικα γάντια ;
Καλοκαιρινό ή χειμωνιάτικο μπουφάν ;
Και αν χειμωνιάτικο, δερμάτινο ή όχι ;
Φιμέ ζελατίνα ή διάφανη ;
Να πλύνω την μηχανή πριν ή μετά (πρέπει να έχω να την πλύνω από την περσινή ετήσια...)
Και το πλέον βασικό, ποιος πήρε έτσι ελαφρά τη καρδία την απόφαση να με βάλει (μόλις) στο 2ο γκρουπ, οέο ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Η αλήθεια είναι ότι ο καιρός δε θα είναι ούτε για καλοκαιρινό, αλλά ούτε για χειμερινό εξοπλισμό. Λογικά τα δερμάτινα θα είναι ιδανικά. Διάφανη ζελατίνα, γιατί better safe than sorry. Να την πλύνεις πριν.
Όταν έχεις την άδεια να έρχεσαι στις εκδρομές μονοκάβαλος, θα μπορείς να μπαίνεις και σε άλλα γκρουπ.![]()
Life begins at 45°.
Λίγο κρύο το πρωί και μετά θα έχει ζέστη. Μάλλον καλοκαιρινό μπουφάν με μακρυμάνικο από μέσα ή χειμερινό με κοντομάνικο. Όπως και να έχει Eversman λάδωνε καδενα αμπάρια![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εφυγε για print screen
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μην το παιζεις Ανετιλα σαν τον Καραπαππα. Απλα εχει ξενερωσει το κοριτσι μετα το δημοψηφισμα :-ρ
Προσοχή στις υγρασίες που κρατάνε οι σκιές.
Πριν από λίγο πήγα να την πατήσω και δεν έχω ιδέα πως έμεινα όρθιος μετά τα τσιφτετέλια.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Εχτες επεξε πρωινη επιστροφη απο Λουτρακι γυρω στις 8.30..καλοκαιρινο δαγκωτο με επενδυση και μονο οπως και καλοκαιρινο γαντακι...δεν ειναι ακομα για δερματα και χειμερινα για κανενα λογο ακομα και λιγο ψυχρα να χει αντέχεται...για τα δικα μου δεδομενα που μαι βαρβαταντρας(λεμε και καμια μ@λ@κια να περασει η ωρα)![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Έχετε υπόψην ότι στο βουνό μπαζει ολίγον τι.
Εγώ θα ξηγηθω χειμωνιάτικο άνευ επένδυσης προφανώς.
(Μοτοσυκλετιστικο φόρουμ,το καταντησαμε σούπερ Κατερίνα με στυλιστικές επιλογές)![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ολα εχουν να κανουν με ποση τριχα εχεις ρε φιλε τελος...ουτε μπουφαν ουτε επενδυσεις..αυτα ειναι για ατριχους φλωρους![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Για να δούμε ποιοι το "ξυρίζουν το στερνο "......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!