LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ξεκιναμε το πρωι και το μηχανακι κανει εναν ηχο σαν σφυριγμα να το πω;σαν κατι να τριζει να το πω;κατι τετοιο,στο μπροστα μερος.ουτε ταιριαζε με το πως δουλευε το μοτερ,ουτε με την κυλιση...αφου ψαχναμε,καναμε βολτα κλπ κλπ,ακρη δεν βγαλαμε οποτε ειπαμε να ξεκινησουμε και ελπιζουμε να μην ειναι κατι σοβαρο.πηγε το μηχανακι στον μαστορα το πρωι,ακομα δεν εχω μαθει τι διαολο σφυραει...
χαλανε και φτιαχνονται μονα τους τα στρωμ λεμε!!
πολυ ωραια η βολτα,τα μερη εκει απανου ειναι αγαπημενα για μενα(καλα ρε,επαιζε να μην γινει η ετησια καθολου;; )και πολυς κοσμος,αναπαντεχα και για μενα.χαρουμενες φατσες,κουβεντες για μηχανακια και βολτες,πειραγματα,ωραια πραγματα...
μετα τον καφε,υπηρχε ενα μικρο αλαλουμ αλλα το πατρινο γκρουπ δεν εσπασε λεμε!!πρεπει να ηταν μαζι μας κι ενα παλικαρι με ενα tiger 955 μαυρο αν ειδα καλα απτον καθρεφτη.ειδε φως και μπηκε....παλι καλα που δεν χαθηκαμε να τυρραναμε και τον ανθρωπο!!
το μονο μελανο σημειο,το ατυχημα που ειχαν τα δυο παιδια απο βορεια,ευχομαι περαστικα σε ψυχολογια και τσεπη.
να μαστε καλα να βολταρουμε παιδες!!!χαρηκα πολυ για οσους ειδα παλι!
until the next one....
υγ:
στην επομενη θα πρεπει να φτιαχτουν 2 γκρουπ για τους καταυλακιωτες.ο βασκα και οι αλλοι..![]()
![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Στο ταξίδι δεν μετράει ο προορισμός, το ίδιο το ταξίδι είναι που μετράει και με τον vaska ποτέ δεν ξέρεις ούτε που θα βγεις ούτε αν θα σε φτάσει η βενζίνη.Πάντως στην επόμενη ο vaska θα έρθει βαλιτσωμένος, στην μία ξηρά τροφή και νερό και στην άλλη 2 υπνόσακοι. Αν λύσει το πρόβλημα της διατροφής και του ύπνου τα σύνορα τα έχει ευκολάκι.
Πάντως να ξέρετε είναι άθλος από μόνο του το ότι επιστρέψαμε Πάτρα πολύ δε περισσότερο το ότι επιστρέψαμε πριν αλλάξει η μέρα.
Όλα καλά.!!
Έχει κανένας νέα του Βάσκα;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ανάθεμά με αν ξέρω από που πήγαμε Άκη, δρόμο έβλεπα, πήγαινα, στροφή έβλεπα έστριβα. Κάποια στιγμή ειπώθηκε να πάμε για γαλακτομπούρεκα στο Γαλαξίδι. ΟΚ λέω Γαλαξίδι θένε δε γαμείς Γαλαξίδι θα πάμε. Έλα όμως που το ταπεραμέντο μου τους οδήγησε τσιφ Ναύπακτο.
Και είχα και την Ειρήνη να με σκοτίζει με το γαλακτομπούρεκο, αφού λέει μου το έταξες θα με πας.
Τι λες καλή μου??? Είσαι τρελή?? Από Ναύπακτο Γαλαξίδι είναι μια ώρα. Αφού φτάσαμε Ναύπακτο πάμε να πιούμε έναν καφέ να σας φύγει η κάψα και βουρ στα σπίτια μας.
Πάντως στην διαδρομή έβλεπα πολλά κομμάτια που τα αναγνώριζα, το κομμάτι εκείνο που είχαμε πάει με μπουλμόντ και λοιπούς με ταπεράκια, τον δρόμο που έκανα όταν γύριζα μόνος μετά από διανυκτέρευση από Μαυρολιθάρι, το χάνι Ρέρεση. Το ότι τα αναγνωρίζω δεν σημαίνει βέβαια πως ξέρω και να ξαναπάω.
Ναταλεμεαυτα.
Επίσης να θυμίσω ότι εγώ ήρθα κανονικά για δουλειά το πρωί, Ο φώτης δεν ξέρω αν πήγε Νοσοκομείο, και ο Τζανής πέρασε το πρωί από το μαγαζί. Που σημαίνει όλοι εμείς ξυπνήσαμε κανονικά, η Ειρήνη πρέπει να κοιμάται ακόμα.
Αυτά.
αν περασες απο την τοτε ταπερο-πορτοκαλο μαχια,κανατε τον γυρο της λιμνης και δεν βγηκατε καθολου αντιρριου ιτεας...
κομπλε!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....