-Καλημέρα σας. Από το κατάστημα τάδε τηλεφωνώ. Τα κάγκελα για την μοτοσικλέτα σας που παραγγείλατε χτες, τα θέλετε; Τα χρειάζεστε δηλαδή;
Κολλάω λίγο. Περίεργη ερώτηση... Εμ, ξέρετε, δεν έχω λόγο να σας κάνω φάρσες και τέλος πάντων δεν θα σας έδινα τα στοιχεία μου αν δεν είχα σκοπό να αγοράσω.
-ΌΟΟΟχι, εντάξει, απλά λέω μια που θα κάνω την παραγγελία να επιβεβαιώσω ότι όντως τα θέλετε, θα σας ξαναπάρω να σας πω πως θα πάει.
Δηλαδή αυτό που μου είπατε χτες, όχι θα τα έχω εντός της εβδομάδας, δεν ισχύει;
-Τι να σας πω, θα ξέρετε σε λίγο γιατί είναι πορτοκαλί το κομμάτι και μπορεί και ναι μπορεί και όχι.
Και από την μία λες, να τους χέσω γιατί ΧΤΕΣ ήταν "πράσινο" στο δικό τους το site και τελικά δεν υπήρχε και σήμερα ίσως να υπάρχει σε άλλο συνεργαζόμενο από το οποίο θέλουν να ψωνίσουν για να μου το φέρουν γιατί είναι πορτοκαλί (και που την βλέπω την δουλειά με τα λεφτά γιατί ΧΤΕΣ ρώτησα αν ισχύει η τιμή και είπαν ναι και θα γελάσει το παρδαλό γατί...)
Και μέχρι να γράψω αυτές τις γραμμές, υπάρχει μεν το κομμάτι και "πιστεύω ότι θα το έχω μέχρι την Δευτέρα, μπορεί και νωρίτερα".
Ε γαμώτο ρε φίλε, ε γαμώτο.![]()
Τζαμπα αγχος!
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
ΔΗΑΔΩΣΤΑΙ ΠΡΗΝ ΚΑΤΑΙΒΙ...
Ανθέλληνες οι αντίντας! ντροπή και αίσχος και μποϊκοτάζ λέμε. Τον σταυρούλη ρε; την γαλανόλευκη; παλιογερμανοί...
Τρολιά δεν είναι, υπαρκτό προϊόν, αλλά έχει πλάκα η αντιμετώπιση... http://www.adidas.co.uk/adissage-slides/078260.html
Ρε παιδια, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ειχα ενα ζευγαρι πριν χρόνια, πολυ καλά, αξίζουν τα λεφτα τους, αλλα τελικά διαλύθηκε και δεν ξανα-έβρισκα πουθενα!
Δοκιμασα τα santiossage, που πάταγαν κι αυτα τη γαλανόλευκη (λέω καλα θα είναι) αλλα ήταν μάπα, δεν συγκρίνονταν...
Ισως λόγω ζήτησης να ξαναβγάλλαν τα addisage.
Τελικά όλα τα βρίσκεις στο moto.gr!!!
Jet-pack
Πλάκα έχει... για να δούμε...
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
Ακόμα και αν δεν κόστιζε όσο ένα ελικόπτερο, δε θέλω να το φανταστώ στους Ελληνικούς αιθέρες..
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.