Σελίδα 37 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787137 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Την Public εννοούν λογικά να έχεις στατική αλλά δεν το ήξερα αυτό... Δλδ για να κάνεις seeding θέλει να χεις στατική public ?
    Ναι πρεπει να εχεις στατικη ip αυτο αφορα τους private trackers το εχουν στους κανονισμούς ωστε μαλλον για να μην χανοντε τα πακετα οταν seedareis συν που σου λενε πως να ρυθμισεις το utorent η το azureus
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    Ναι πρεπει να εχεις στατικη ip αυτο αφορα τους private trackers το εχουν στους κανονισμούς ωστε μαλλον για να μην χανοντε τα πακετα οταν seedareis συν που σου λενε πως να ρυθμισεις το utorent η το azureus
    Και σου λένε να βάλεις την IP του υπολογιστή σου στατική ?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Για να κρατάνε το ratio. Όχι, προφανώς εννοούν την εξωτερική ip.

@power hornet: Αυτό που σου ζητάνε είναι άλλο πράγμα, δεν έχει σχέση με το τοπικό δίκτυό σου. Ξέχνα το. Αν λογκάρεις στον τράκερ, ώστε να ανανεώνει τη δυναμική ip σου κάθε φορά, δεν έχεις πρόβλημα.
    Life begins at 45°.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    Μια αλλη ερώτηση που αυτά μονο στης γυναικας μου τον υπολογιστή γινοντε βρε παιδιά γιατι οταν κλεινω τον υπολογιστή της αυτο ανοιγει απο μονο του; που μπορώ να δω γιατι ανοιγει απο μονο του;

Διευκρίνηση κλεισιμο κανονικό κανω και οχι αυτο που το βαζεις σε ύπνο τον υπολογιστή και οταν κουνησεις το ποντίκι η κατι αλλο ανοίγει ξανα. Εχω παει στην διαχειρηση ενεργειας τα εχω ελεγξει ειναι σωστα.
    ρυθμίσεις bios και κοιτάς τα wake on lan κλπ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bios-wake-on-lan-2.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	31,1 KB 
ID:	369710

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    επειδη απεχω απο τα τελευταια μοντελα αρκετα, φιλος ψαχνει σετ mobo/cpu/gpu/ram γυρω στα 400ε με εμφαση στο gaming

τιποτα να προτεινεται? τα υπολοιπα περιφεριακα υπαρχουν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    επειδη απεχω απο τα τελευταια μοντελα αρκετα, φιλος ψαχνει σετ mobo/cpu/gpu/ram γυρω στα 400ε με εμφαση στο gaming

τιποτα να προτεινεται? τα υπολοιπα περιφεριακα υπαρχουν
    Η 1η ερώτηση είναι πόσο παλιά είναι τα υπόλοιπα και ποια είναι. (τροφοδοτικό, κουτί, δίσκος)
    Η 2η είναι ποιά είναι η native ανάλυση οθόνης και ποιούς τίτλους θέλει να παίζει.
    Η 3η και τελευταία είναι αν στο budget των 400ευρώ έχει ορίσει και έναν ορίζοντα που θέλει να κάνει απόσβεση ή αν εντός 12μηνών μπορεί να χώσει έξτρα 100-200ευρώ.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Η 1η ερώτηση είναι πόσο παλιά είναι τα υπόλοιπα και ποια είναι. (τροφοδοτικό, κουτί, δίσκος)
    Η 2η είναι ποιά είναι η native ανάλυση οθόνης και ποιούς τίτλους θέλει να παίζει.
    Η 3η και τελευταία είναι αν στο budget των 400ευρώ έχει ορίσει και έναν ορίζοντα που θέλει να κάνει απόσβεση ή αν εντός 12μηνών μπορεί να χώσει έξτρα 100-200ευρώ.

δεν ειναι παλια τα πραγματα, τροφοδοτικο καλυπτει τις απαιτησεις, θα αγοραστει και ενας ssd ξεχωριστα...
    αναλυση μαξ 1080, και αυτο σε τραβηγμενο σεναριο, απλα ψαχνει ποιο ειναι το καλυτερο πακετο που θα παρει με αυτα τα λεφτα...προς το παρον προοπτικη αναβαθμισης δεν υπαρχει στο αμεσο διαστημα

υπαρχει και μια σχετικη ευελιξια στο χρημα για ενα κατοσταρικο παραπανω μαξ

δεν ειναι παλια τα πραγματα, τροφοδοτικο καλυπτει τις απαιτησεις, θα αγοραστει και ενας ssd ξεχωριστα...
    αναλυση μαξ 1080, και αυτο σε τραβηγμενο σεναριο, απλα ψαχνει ποιο ειναι το καλυτερο πακετο που θα παρει με αυτα τα λεφτα...προς το παρον προοπτικη αναβαθμισης δεν υπαρχει στο αμεσο διαστημα

παρότι με αφήνεις στα σκοτάδια αυτά από κάτω είναι μια σχετικά καλή λύση στο 400άρι.

http://www.skroutz.gr/s/7397988/Asus-Z170-P.html

http://www.skroutz.gr/s/7546182/Inte...-6100-Box.html

http://www.skroutz.gr/s/8731771/Hype...4FB2K2-16.html

300ευρώ για την 3άδα που θα καλύψει και μελλοντικές απαιτήσεις.

μια κάρτα γραφικών της τάξης των 150ευρώ π.χ. σε ATI RX 460 2G για αρχή
    http://www.skroutz.gr/s/9588718/Giga...WF2OC-2GD.html

και θα είναι κομπλέ μέχρι 1080p να παίξει με σχετική άνεση για τις επόμενες 2 χρονιές.

Εγω θελω να ρωτησω κατι που τοσα χρονια ποτε δεν το έχω καταφέρει. Λοιπον καποια στιγμη θελω να κανω φορματ στον υπολογιστή μου γιατι απο windows 7 ultimate εκανα upgrade σε 8 και μετα σε 10 αρια χωρις clean install δεν αντιμετωπίζω κανενα πρόβλημα μια χαρα τρεχει ο υπολογιστής μου.
    Κάποια στιγμή ομως θέλω να κανω ένα φορματ να παρει μεγαλη ανασα ο υπολογιστής μου.
    Το θέμα μου τα παιχνιδια βρε παιδια τα save πως τα σωνεις; ποια είναι αυτη η ριμαδα διαδικασια; εγω τα παιχνιδια δεν τα βαζω στο program files αλλα σε εναν φάκελο που εχω ονομάσει games.

Λεω εγω π. Χ κανω φορματ, περναω λειτουργικά περναω τα παιχνιδια ξανα από την αρχη βέβαια πριν κάνω φορματ εχω βρει υομ φακελο με τα saves απο το καθε παιχνιδι αυτος που βρίσκετε συνήθως; αφου περασω τα παιχνιδια ξανα από την αρχή εκει τι κανω; παίζω λιγο μεχρι να κανει το πρωτο save και μετα αντικαταστω το φακελο save με τον παλιο απο εκει που ειχα μεινει; εκει το χάνω δεν ξερω τι να κανω η υπαρχει αλλη διαδικασια γιαυτο;
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παλαιό μέλος

fury 2133 8g
    mobo h170 φθηνο
    ι5 6400
    1060 3gb

460-470 e

Όποιος κατέει από VOIP ας πει καμιά γνώμη.

Πάμε για upgrade σε ένα branch το οποίο μέχρι στιγμής έχει έναν 2911 ISR (Cisco) και μερικά unmanagable SMB switches. Έχουν VOIP με κάτι παλιά Cisco SPA504G και μέσω cloud provider. Στο config του router πέραν από ένα βασικό ZBF και port forwarding για το SIP στα τηλέφωνα δεν βρήκα κάτι άλλο όπως TFPT server για τα τηλ. Το θέμα είναι ότι το τηλ δεν παίρνει με τπτ IP ούτε με DHCP ούτε με fixed assignment μέσω DHCP.

Καμιά ιδέα ? Τα settings στο switchport είναι 100% σωστά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Όποιος κατέει από VOIP ας πει καμιά γνώμη.

Πάμε για upgrade σε ένα branch το οποίο μέχρι στιγμής έχει έναν 2911 ISR (Cisco) και μερικά unmanagable SMB switches. Έχουν VOIP με κάτι παλιά Cisco SPA504G και μέσω cloud provider. Στο config του router πέραν από ένα βασικό ZBF και port forwarding για το SIP στα τηλέφωνα δεν βρήκα κάτι άλλο όπως TFPT server για τα τηλ. Το θέμα είναι ότι το τηλ δεν παίρνει με τπτ IP ούτε με DHCP ούτε με fixed assignment μέσω DHCP.

Καμιά ιδέα ? Τα settings στο switchport είναι 100% σωστά.
    Να ρωτήσω κατι χαζό :O DHCP ειναι στο ιδιο vlan/subnet με τα τηλεφωνα ναι? Γιατι αν οχι μήπως έχεις ξεχάσει την helper-address?
    Τελευταία τροποποίηση από KernelPanic; 06/10/2016 στις 17:16.

Κάθε VLAN έχει δικό του DHCP server.

Αν είναι όντως σωστά σεταρισμένα τα μηχανήματα τσέκαρε το firewalling του provider με ένα τηλέφωνο στο support τους μήπως έχουν κλείσει καταλάθος πόρτες που δε πρέπει.
    Μου χει τύχει να έχω ρίξει πρώτα τηλέφωνο στον provider, να μου λένε όλα οκ, να σπάω 2 βράδια τη κεφάλα μου γιατί δε δουλεύει και τελικά να ξαναπαίρνω τηλ να τους ρωτάω και να μου λένε, ωχ ξέρετε ναι λάθος.....Ελλάδα βέβαια και OTE helpdesk αυτά....Ισπανία δε ξέρω αν τους ξεφεύγουν αυτά.

Σε περίπτωση που ο provider είναι οκ τότε κάτι σου χει ξεφύγει στο modem-router config.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Αν είναι όντως σωστά σεταρισμένα τα μηχανήματα τσέκαρε το firewalling του provider με ένα τηλέφωνο στο support τους μήπως έχουν κλείσει καταλάθος πόρτες που δε πρέπει.
    Μου χει τύχει να έχω ρίξει πρώτα τηλέφωνο στον provider, να μου λένε όλα οκ, να σπάω 2 βράδια τη κεφάλα μου γιατί δε δουλεύει και τελικά να ξαναπαίρνω τηλ να τους ρωτάω και να μου λένε, ωχ ξέρετε ναι λάθος.....Ελλάδα βέβαια και OTE helpdesk αυτά....Ισπανία δε ξέρω αν τους ξεφεύγουν αυτά.

Σε περίπτωση που ο provider είναι οκ τότε κάτι σου χει ξεφύγει στο modem-router config.
    Thanks για την απάντηση. Η φάση είναι στη Σουηδία και ο provider όπως είπα είναι cloud provider οπότε δεν έχει νόημα να πάρω τηλ στον ISP. Αν εννοείς firewall που βάζει ο ISP πάνω στη σύνδεσή σου (δεν μου χει τύχει ποτέ αλλά οκ) δεν υπάρχει πιθανότητα γιατί είναι μισθωμένη.

Αν μου χει ξεφύγει τι είναι το θέμα... αυ΄το ρωτάω...

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο