σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Για να κρατάνε το ratio. Όχι, προφανώς εννοούν την εξωτερική ip.
@power hornet: Αυτό που σου ζητάνε είναι άλλο πράγμα, δεν έχει σχέση με το τοπικό δίκτυό σου. Ξέχνα το. Αν λογκάρεις στον τράκερ, ώστε να ανανεώνει τη δυναμική ip σου κάθε φορά, δεν έχεις πρόβλημα.
Life begins at 45°.
επειδη απεχω απο τα τελευταια μοντελα αρκετα, φιλος ψαχνει σετ mobo/cpu/gpu/ram γυρω στα 400ε με εμφαση στο gaming
τιποτα να προτεινεται? τα υπολοιπα περιφεριακα υπαρχουν
Η 1η ερώτηση είναι πόσο παλιά είναι τα υπόλοιπα και ποια είναι. (τροφοδοτικό, κουτί, δίσκος)
Η 2η είναι ποιά είναι η native ανάλυση οθόνης και ποιούς τίτλους θέλει να παίζει.
Η 3η και τελευταία είναι αν στο budget των 400ευρώ έχει ορίσει και έναν ορίζοντα που θέλει να κάνει απόσβεση ή αν εντός 12μηνών μπορεί να χώσει έξτρα 100-200ευρώ.
δεν ειναι παλια τα πραγματα, τροφοδοτικο καλυπτει τις απαιτησεις, θα αγοραστει και ενας ssd ξεχωριστα...
αναλυση μαξ 1080, και αυτο σε τραβηγμενο σεναριο, απλα ψαχνει ποιο ειναι το καλυτερο πακετο που θα παρει με αυτα τα λεφτα...προς το παρον προοπτικη αναβαθμισης δεν υπαρχει στο αμεσο διαστημα
υπαρχει και μια σχετικη ευελιξια στο χρημα για ενα κατοσταρικο παραπανω μαξ
παρότι με αφήνεις στα σκοτάδια αυτά από κάτω είναι μια σχετικά καλή λύση στο 400άρι.
http://www.skroutz.gr/s/7397988/Asus-Z170-P.html
http://www.skroutz.gr/s/7546182/Inte...-6100-Box.html
http://www.skroutz.gr/s/8731771/Hype...4FB2K2-16.html
300ευρώ για την 3άδα που θα καλύψει και μελλοντικές απαιτήσεις.
μια κάρτα γραφικών της τάξης των 150ευρώ π.χ. σε ATI RX 460 2G για αρχή
http://www.skroutz.gr/s/9588718/Giga...WF2OC-2GD.html
και θα είναι κομπλέ μέχρι 1080p να παίξει με σχετική άνεση για τις επόμενες 2 χρονιές.
Εγω θελω να ρωτησω κατι που τοσα χρονια ποτε δεν το έχω καταφέρει. Λοιπον καποια στιγμη θελω να κανω φορματ στον υπολογιστή μου γιατι απο windows 7 ultimate εκανα upgrade σε 8 και μετα σε 10 αρια χωρις clean install δεν αντιμετωπίζω κανενα πρόβλημα μια χαρα τρεχει ο υπολογιστής μου.
Κάποια στιγμή ομως θέλω να κανω ένα φορματ να παρει μεγαλη ανασα ο υπολογιστής μου.
Το θέμα μου τα παιχνιδια βρε παιδια τα save πως τα σωνεις; ποια είναι αυτη η ριμαδα διαδικασια; εγω τα παιχνιδια δεν τα βαζω στο program files αλλα σε εναν φάκελο που εχω ονομάσει games.
Λεω εγω π. Χ κανω φορματ, περναω λειτουργικά περναω τα παιχνιδια ξανα από την αρχη βέβαια πριν κάνω φορματ εχω βρει υομ φακελο με τα saves απο το καθε παιχνιδι αυτος που βρίσκετε συνήθως; αφου περασω τα παιχνιδια ξανα από την αρχή εκει τι κανω; παίζω λιγο μεχρι να κανει το πρωτο save και μετα αντικαταστω το φακελο save με τον παλιο απο εκει που ειχα μεινει; εκει το χάνω δεν ξερω τι να κανω η υπαρχει αλλη διαδικασια γιαυτο;
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Όποιος κατέει από VOIP ας πει καμιά γνώμη.
Πάμε για upgrade σε ένα branch το οποίο μέχρι στιγμής έχει έναν 2911 ISR (Cisco) και μερικά unmanagable SMB switches. Έχουν VOIP με κάτι παλιά Cisco SPA504G και μέσω cloud provider. Στο config του router πέραν από ένα βασικό ZBF και port forwarding για το SIP στα τηλέφωνα δεν βρήκα κάτι άλλο όπως TFPT server για τα τηλ. Το θέμα είναι ότι το τηλ δεν παίρνει με τπτ IP ούτε με DHCP ούτε με fixed assignment μέσω DHCP.
Καμιά ιδέα ? Τα settings στο switchport είναι 100% σωστά.
Αν είναι όντως σωστά σεταρισμένα τα μηχανήματα τσέκαρε το firewalling του provider με ένα τηλέφωνο στο support τους μήπως έχουν κλείσει καταλάθος πόρτες που δε πρέπει.
Μου χει τύχει να έχω ρίξει πρώτα τηλέφωνο στον provider, να μου λένε όλα οκ, να σπάω 2 βράδια τη κεφάλα μου γιατί δε δουλεύει και τελικά να ξαναπαίρνω τηλ να τους ρωτάω και να μου λένε, ωχ ξέρετε ναι λάθος.....Ελλάδα βέβαια και OTE helpdesk αυτά....Ισπανία δε ξέρω αν τους ξεφεύγουν αυτά.
Σε περίπτωση που ο provider είναι οκ τότε κάτι σου χει ξεφύγει στο modem-router config.
Thanks για την απάντηση. Η φάση είναι στη Σουηδία και ο provider όπως είπα είναι cloud provider οπότε δεν έχει νόημα να πάρω τηλ στον ISP. Αν εννοείς firewall που βάζει ο ISP πάνω στη σύνδεσή σου (δεν μου χει τύχει ποτέ αλλά οκ) δεν υπάρχει πιθανότητα γιατί είναι μισθωμένη.
Αν μου χει ξεφύγει τι είναι το θέμα... αυ΄το ρωτάω...