Αρκεί να δούμε ότι σήμερα ζητάει την εντολή του λαού ο Εγγονός του Δρακουμέλ που τον έβγαλε έξω.
Και μόνο που σαράντα και βάλε χρονια μετά από την επταετία υπάρχουν περισσότεροι από ποτε νοσταλγοί της σημαίνει ότι το μετοπολιτευτικο σύστημα διαδοχής ήταν συνολικα για τον πουτσο και μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων παραμένουν τραγικα ηλίθιοι.
Σύστημα έγραψα ε; όχι πολίτευμα μην αρχισετε τις μσλακιες
Οπως έγραψα και πριν δεν εχει να κανει μόνο με τον Παττακό ως πρόσωπο.
Αυτο το απολειφαδι για κάποιους ηταν σύμβολο μιας "επανάστασης".
Και κάθε μερα που, κατι το οποίο εχει ξεμείνει απο μια μαύρη εποχή, παύει να υπάρχει, θα ειναι μια ευχάριστη μερα.
ΥΓ. Το οτι επρεπε να φτάσει 200 χρόνων για να δει τα ραδίκια ανάποδα ειναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο, κι εχει να κανει με την αντιμετώπιση που είχαν αυτός και οι όμοιοι του οταν τους έριξε με το τηλεκοντρόλ απο το Παρίσι ο Τριανταφυλλιδης.
Kαλά pipe_smokler, και αυτό δεν σου κάνει για αφέλεια επικού επιπέδου;
Πιστεύεις ειλικρινά οτι πεθαίνοντας ο Παττακός, πέθανε κι ένα κομμάτι του φασισμού;
ή πεθαίνοντας η Θάτσερ, πέθανε και ένα κομμάτι του Θατσερισμού;
άρα έχουμε αφορμή να γιορτάσουμε...
Αλήθεια; Ωραία θάταν.
Πού είπαμε πάλι οτι εδρεύει ο φασισμός ουσιαστικά;
Α ναι, ξέχασα, είπαμε οτι χαιρόμαστε με τον ψόφο του άλλου, όχι γιατί του είχαμε τίποτα προσωπικά,
αλλά γιατί έτσι σκοτώνουμε τον φασίστα μέσα μας...
Κούνια που μας κούναγε.
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
Καμια αφέλεια.
Οποιος περιμένει να ψοφήσουν Παττακοι και Παπαδόπουλοι για να χαρεί που σβηνει ο φασισμός, κοιμάται όρθιος.
Μίλησα για συμβολισμό.
Επιμένεις να μιλάς λες και αναφέρεσαι σε άτομα που κρύβονται στα υπόγεια σαν τα ποντίκια, και βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια μετα τη βροχή, να φωνάξουν "Ζήτω! Ζήτω! Ψοφησε ο Παττακός!" και μετα να ξανατρέξουν στην υπογα τους.
Πιάνεσαι απο ενα περιστατικό, και προσπαθείς να πεις οτι επειδη καποιοι χαίρονται με ενα τυχαίο γεγονός, οοοοολη τους η πολιτική δράση και στάση, εξαρτάται απο και βασίζεται μόνο σε τυχαία γεγονότα.
Τσαμπα το παιδεύουμε, οπως και να'χει.
Αλλο λεω, αλλο λες, και να συμφωνήσουμε δεν πρόκειται![]()
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Σαν πολύ δεν ασχοληθήκαμε με τον κωλογερο;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ένας άνθρωπος βρέθηκε να μας φτιάξει δρόμους και τον πεθάναμε.
Είμαστε καταδικασμενοι σαν λαος να αγοράζουμε αντβε μηχανάκια ......
Δεν χάσαμε δικτάτορα ,τον άγιο Χριστόφορο χάσαμε. .....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Γω πάντως με το που ξεκίνησε η κρίση να βαθαίνει το 2010 πήρα ον-οφφ σκεπτόμενος ότι θα έρθουμε στην ίδια κατάσταση με την Βουλγαρία.
Έτσι ακριβώς....με αυτά που έχουν δει τα ματάκια μου (ευτυχώς που ΔΕΝ ακούω γιατί θα έχανα και τα ρέστα από τα μαλλιά μου....) τα τελευταία 2 χρόνια από την "πρώτη φορά αριστερά" μάλλον μια καλή χούντα 10ετίας μας χρειάζεται να ξαναέρθουμε στα ίσια μας.....ναι, εκεί καταντήσαμε![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου