Σελίδα 38 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 2833343536373839404142434888 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tx2z Προβολή μηνύματος
    Εχω 4000χλμ. Απο τα πρωτα 1500χλμ. που το ανοιγα παρατηρησα το κουνημα.
    Πλεον ειναι μονοδρομος η βελτιωση των αναρτησεων.Γιαυτο ρωταω γνωμες απο κατοχους.
    Έχοντας δει το βίντεο πολλές-πολλές φορές, μονόδρομος είναι και η βελτίωση σου ως αναβάτη και του οδηγικού σου στιλ. Στην θέση σου, θα ρύθμιζα την μανέτα του συμπλέκτη σε σημείο τέτοιο που να την φτάνω χωρίς να αφήσω το γκριπ όπως κάνεις εσύ, γιατί σε κάθε αλλαγή ταχύτητας με τα "πιάσε-άσε" άθελά σου χτυπάς/τραβάς το τιμόνι, θα έπιανα διαφορετικά την γκαζιέρα που αναγκάζεσαι να στραμπουλήξεις τον καρπό σου (και να τεντώνεις τον δείκτη γιατί...; ) γυρνώντας την προς το τέρμα και γενικά βλέποντας το πόσο πολύ πετάνε οι τένοντές σου όταν κρατάς το τιμόνι, μάλλον το στραγγαλίζεις άσχημα κάνοντας το όποιο φαινόμενο ευαισθησίας χειρότερο. Την πρώτη φορά σου κουνάει περνώντας επιταχυνόμενος και υπό κλίση πάνω από ένωση παλιάς/καινούριας ασφάλτου, την δεύτερη σε σαμαράκι. Δεν ξέρω και δεν είναι του ενδιαφέροντος του νήματος το τι οδηγούσες πιο παλιά και τι εμπειρία έχεις γενικότερα (εννοώ δεν θέλω να ανοίξω pissing contest στο στιλ ξες ποιός είμαι εγώ κλπ). Από ότι είδα λέω δυό κουβέντες και αν θεωρείς ότι είναι λάθος, ε, αγνόησέ τις γιατί είναι λάθος και η ζωή συνεχίζεται όμορφα.

Επίσης, το τι "ακριβώς" έκανε ο άλλος, εκτός και αν έχετε εντελώς ίδιο σωματότυπο και βάρος και στιλ οδήγησης δεν θα πρέπει να είναι μπούσουλας για κανέναν. Αν αλλάξεις ελατήρια θα πρέπει να ταιριάξεις το δικό σου βάρος (και το πιθανό φόρτωμα/συνεπιβάτη), τις δικές σου απαιτήσεις στο πόσο πιέζεις και πως κινείσαι. Αυτό θα το κάνει κάποιος σοβαρός επαγγελματίας ή εσύ ο ίδιος αν ενδιαφερθείς να διαβάσεις όσο μπορείς περισσότερα και να κάνεις τους δικούς σου υπολογισμούς. Εμένα η δεύτερη λύση στο fazer μου βγήκε καλύτερα από τις έτοιμες προτάσεις της αγοράς. Και επειδή βλέπω ότι είσαι αδύνατος (κρίνοντας από τα χέρια δηλαδή) είναι εξαιρετικά πιθανό το πισινό να μην σε βγάζει εκτός "φυσιολογικού" sag οπότε η παρατήρηση για το "μαλακό" πίσω αμορτισέρ να μην ισχύει για εσένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Στα σχόλια για το mt07 tracer κάποιοι έλεγαν λόγο της μικρής διαφοράς στην τιμή να πάνε στο ΜΤ09.
    Αναρωτήθηκα και γω τόσο εύκολο είναι να αγοράσεις κάτι με 40 ίππους περισσότερους?
    Έγραψα και ότι το πράμα σηκώνεται ακόμα και με 4η(όχι το έχω κάνει εγώ-απλά το είχα διαβάσει) και προφανώς αμμέσως αρχίσανε τα γνωστά σχόλια.
    Το συζήταγα με ένα συνάδελφο στην δουλειά και μου έστειλε την απόδειξη (στο βίντεο). Δεν γίνεται αβίαστα , αλλά ο τρελάρας που το πάει συμπιέζει το μπροστινό και μετά τραβάει τιμόνι και το σουζάρει με 4η.
    Άμα δείτε όλο το βίντεο ριχνει και ένα τελίκιασμα και δεν κουνιέται φύλλο.
    Όχι τίποτα άλλο , αλλά παραλίγο να βγάλουμε και τρελλό τον kemmotαr που είναι ιδιοκτήτης και όχι κάποιος που αναθεματίζει κάτι που δεν το έχει καν καβαλήσει.

Καμιά φορά πρέπει να ζυγίζουμε τις δικές μας ικανότητες (οικονομικές-οδηγικές).

https://youtu.be/YjzH470emmo?t=406

Ε, αυτό δεν κουνάει. https://youtu.be/97mRQ5n4-M0

Ούτε αυτό. https://youtu.be/mgYm1hgfGjU

Χαλασμένα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik69 Προβολή μηνύματος
    Στα σχόλια για το mt07 tracer κάποιοι έλεγαν λόγο της μικρής διαφοράς στην τιμή να πάνε στο ΜΤ09.
    Αναρωτήθηκα και γω τόσο εύκολο είναι να αγοράσεις κάτι με 40 ίππους περισσότερους?
    Έγραψα και ότι το πράμα σηκώνεται ακόμα και με 4η(όχι το έχω κάνει εγώ-απλά το είχα διαβάσει) και προφανώς αμμέσως αρχίσανε τα γνωστά σχόλια.
    Το συζήταγα με ένα συνάδελφο στην δουλειά και μου έστειλε την απόδειξη (στο βίντεο). Δεν γίνεται αβίαστα , αλλά ο τρελάρας που το πάει συμπιέζει το μπροστινό και μετά τραβάει τιμόνι και το σουζάρει με 4η.
    Άμα δείτε όλο το βίντεο ριχνει και ένα τελίκιασμα και δεν κουνιέται φύλλο.
    Όχι τίποτα άλλο , αλλά παραλίγο να βγάλουμε και τρελλό τον kemmotαr που είναι ιδιοκτήτης και όχι κάποιος που αναθεματίζει κάτι που δεν το έχει καν καβαλήσει.

Καμιά φορά πρέπει να ζυγίζουμε τις δικές μας ικανότητες (οικονομικές-οδηγικές).

https://youtu.be/YjzH470emmo?t=406
    Παίδες, μην το μπλέκουμε. Οι σούζες που τραβάει ένας οδηγός που το "έχει" δεν δείχνει τίποτα για τις δυνατότητες, εκτός και μιλάμε για powerwheelies που δείχνουν δύναμη. Διαφορετικά, οποιοδήποτε μηχανάκι θα σηκωθεί. Ο τύπος το σηκώνει με συμπλέχτη, τράβηγμα, και όρθιος με πόδι πίσω για να μεταφέρει βάρος.
    Πιθανολογώ απ΄τον τρόπο που κινείται, πως θα σήκωνε και yamaha dragstar. Στις περισσότερες σούζες που τραβάει, το σηκώνει με 2-3 συμπλέχτη και τράβηγμα. Δεν χρειάζεται παραπάνω, και φαίνεται απ΄τα λίγα χλμ που κρατάει στην σούζα αφού το φέρνει ψηλά και δουλεύει μόνο φρένο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    to tracer σηκωνεται ΑΝΕΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ 1η-2η-3η (με powerwheelie)....

H 3η σχεση λιγο δυσκολοτερα και μονο οταν εισαι στην ροπη με αποτομο αρπαγμα γκαζιου. οι πρωτες δυο σχεσεις λαμπαδα.

φυσικα πρεπει να απενεργοποιηθει το traction control γιατι δεν σε αφηνει... εκει που παει να σηκωσει φρεναρει γκαζι ο κινητηρας.

Καποιοι ειδημωνες κοιτανε το βιντεο και δινουν συμβουλες για την θεση οδηγησης,για την αποσταση της μανετας απο τα χερια,για το ποσο καφρικα οδηγανε αυτοι που τους κουναει το Tracer.Ενα ειναι το γεγονος οτι το μηχανακι εχει διαφορετικη συμπεριφορα απο το αμορτισερ σε διαφορετικα ατομα.Σε αλλους κουναει,σε αλλους οχι.Ειναι γεγονος που δεν μπορουμε να το παραβλεψουμε εμεις οι κατοχοι,οπως και πολλοι αλλοι που γραφουν σε ελληνικα και ξενα φορουμ.Και επειδη μαλλον και ο δημοσιογραφος του moto και αλλος γνωστος αντιπροσωπος της Yamaha,πρωην αγωνιζομενος οδηγουσε καφρικα ή με λαθος θεση οδηγησης ή δεν επιανε καλα η μανετα ή ηταν αδυνατουλης(ο αντιπρωσοπος ειναι 2μετρα και 95 κιλα,οι γνωστες ξερουν) κλπ. θα τους μεταβιβασω τις παρατηρησεις σας μηπως σταματησει να τους κουναει.Υποψιν οτι το δικο μου μηχανακι κουναει με τον ιδιο τροπο και σε αλλους 2 φιλους μου που το οδηγησαν.Αφου παραβλεπουν καποιοι οτι το μηχανακι θα πρεπει να ειναι βραχος και να μην κουναει απο κατασκευης.
    Τελευταία τροποποίηση από tx2z; 30/10/2016 στις 01:42.

Banned
    Καποιοι ειδημωνες κοιτανε το βιντεο και δινουν συμβουλες για την θεση οδηγησης,για την αποσταση της μανετας απο τα χερια,για το ποσο καφρικα οδηγανε αυτοι που τους κουναει το Tracer.Ενα ειναι το γεγονος οτι το μηχανακι εχει διαφορετικη συμπεριφορα απο το αμορτισερ σε διαφορετικα ατομα.Σε αλλους κουναει,σε αλλους οχι.Ειναι γεγονος που δεν μπορουμε να το παραβλεψουμε εμεις οι κατοχοι,οπως και πολλοι αλλοι που γραφουν σε ελληνικα και ξενα φορουμ.Και επειδη μαλλον και ο δημοσιογραφος του moto και αλλος γνωστος αντιπροσωπος της Yamaha,πρωην αγωνιζομενος οδηγουσε καφρικα ή με λαθος θεση οδηγησης ή δεν επιανε καλα η μανετα ή ηταν αδυνατουλης(ο αντιπρωσοπος ειναι 2μετρα και 95 κιλα,οι γνωστες ξερουν) κλπ. θα τους μεταβιβασω τις παρατηρησεις σας μηπως σταματησει να τους κουναει.Υποψιν οτι το δικο μου μηχανακι κουναει με τον ιδιο τροπο και σε αλλους 2 φιλους μου που το οδηγησαν.Αφου παραβλεπουν καποιοι οτι το μηχανακι θα πρεπει να ειναι βραχος και να μην κουναει απο κατασκευης.
    Μου είπανε ότι η ΥΑΜΥ αλλάζει μπροστινές ζάντες σαν υπαίτιο του κοσκινίσματος, αληθεύει;

οχι επισημα, μονο μια αντιπροσωπεια το κανει απο μονη της η οποια βρηκε ενα μικρο ελατωμα στο εσωτερικο της ζαντας. την στελνει στο νικο τζ. στο νεο κοσμο

Μια ευλογη απορια.Γιατι δεν τεκμηριωνετε την ασταθεια-κουνημα-η οπως αλλοιως εκφραζεται -εφ,οσον υφισταται-με την αρωγη ενος μηχανολογου ,ο οποιος να συνταξει μια εκθεση περιγραφης του προβληματος και να την διαβιβασετε στην συνεχεια εξωδικα στην αντιπροσωπια που αγορασατε την μοτοσυκλετα καλωντας την να ανταποκριθει εντος ευλογου χρονικου διαστηματος στις συμβατικες της υποχρεωσεις ,απεναντι στο περιγραφομενο απο την εκθεση προβλημα;Δεν εχω δει εκ μερους σας ,καποια νομικη απαιτηση αποκαταστασης σας ,μονο διαμαρτυριες στα φορα.
    κουκουρουκουκου

Αν διαβαζες τις προηγουμενες σελιδες θα εβλεπες τις απαντησεις.Στην Ελλάδα πληρώνεις πολυ ακριβα τους δικηγορους, και τα δικαστήρια ειναι σκετη ταλαιπωρία, με αναβολές, και αλχημιες δικηγόρων υπεράσπισης, στην συγκεκριμενη περιπτωση της Yamaha.Στο εξωτερικο εχει ηδη ξεκινησει στην Ιταλια δικαστικη διεκδίκηση.
    Εχω ξαναπεί.Σε αυτο το μηχανακι το μοναδικο ψεγαδι που του βρίσκω ειναι αυτο με το κουνημα.Εχω πει πολλές φορές τα παρα πολλά υπέρ του.Νομιζω το φορουμ ειναι για να ενημερώνονται ολοι για τα καλα και τα κακα του Tracer.

Αν διαβαζες τις προηγουμενες σελιδες θα εβλεπες τις απαντησεις.Στην Ελλάδα πληρώνεις πολυ ακριβα τους δικηγορους, και τα δικαστήρια ειναι σκετη ταλαιπωρία, με αναβολές, και αλχημιες δικηγόρων υπεράσπισης, στην συγκεκριμενη περιπτωση της Yamaha.Στο εξωτερικο εχει ηδη ξεκινησει στην Ιταλια δικαστικη διεκδίκηση.
    με συγχωρεις αλλα αφηνεις να εννοηθει οτι το ιστορικο της αντιδρασης σας δεν περιλαμβανει ουτε καν νομικη συμβουλη .Ο δικηγορος (εκτος της μεγαλης φιρμας) δεν αμοιβεται με ραβδους χρυσου ,τα εξοδα επι ομαδικης προσφυγης ειναι υποτυπωδη για τον καθε ενα και η εξωδικαστικη διαδικασια προηγειται της οποιας δικαστικης και δεν ειναι και κανονας οτι θα καταληξετε σε αυτην.Εαν τεκμηριωθει σωστα η απαιτηση,οπως προανεφερα , απο ειδικο μηχανολογο και διαβιβαστει εξωδικαστικα η εκθεση του,ειναι υποχρεωμενη η τεχνικη υπηρεσια της αντιπροσωπειας να απαντησει γραπτως σε αυτην ,με αιτιολογηση της οποιασδηποτε απαντησης της.Διαβαστε και προ παντων κατανοειστε τις συμβατικες υποχρεωσεις της αντιπροσωπειας που υπαγορευουν την εγγυηση του προιοντος που αγορασατε.Εχω την υποψια οτι κανετε τα παντα ,εκτος απο αυτα που πρεπει.Και ειδικα εαν εχει αρχισει δικαστικη διεκδικηση απαιτησεων ομοιοπαθων στην Ιταλια,ειναι ενας λογος παραπανω ,να τους μιμηθειτε για να παρει επιπλεον διαστασεις το θεμα απο το να παραιτηθειτε απο τα δικαιωματα σας με απραξια.
    Τελευταία τροποποίηση από Johny the Fox; 02/11/2016 στις 02:21.
    κουκουρουκουκου

στην Ιταλία που βρίσκονται με το θέμα? λογικά στο ιταλικό σαιτ θα γίνεται αναφορά αν έχουν (τις όποιες) εξελίξεις.

βεβαια για να είμαι ειλικρινής, επειδή εχω εικονα απο διαφορες αγορες (πχ στο γκρουπ στο facebook το διεθνες, εχει ατομα απο αγγλια, γαλλια, γερμανια, ολλανδια, τουρκια, σκοπια, σερβια, αυστρια, κλπ) και κανεις δεν εχει κανει καποια νομικη κινηση).

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kemmotar Προβολή μηνύματος
    στην Ιταλία που βρίσκονται με το θέμα? λογικά στο ιταλικό σαιτ θα γίνεται αναφορά αν έχουν (τις όποιες) εξελίξεις.

βεβαια για να είμαι ειλικρινής, επειδή εχω εικονα απο διαφορες αγορες (πχ στο γκρουπ στο facebook το διεθνες, εχει ατομα απο αγγλια, γαλλια, γερμανια, ολλανδια, τουρκια, σκοπια, σερβια, αυστρια, κλπ) και κανεις δεν εχει κανει καποια νομικη κινηση).
    ουτε προκειτε. Στην ευρωπη αυτα ειναι πεταμενα λεφτα. Ειδικα σε τετοια περιπτωση που το πρόβλημα ειναι στα 140+. Δεν ξερω αλλωστε αν θελεις, θα σου προτεινει να στο παρει πισω αν ειναι μηνων η να στο επισκευαασει και δεν θες.

Εχω μεγαλη εμπειρία λογω δουλειας με δικαστήρια και δικηγόρους και ειναι πραγματικα πολυ πικρη ιστορια.Οποιοι εχουν εχουν καποια υποθεση δικαστικη δεν θέλουν να ξαναμπλέξουν με δικαστήρια.Εκτος απο περιπτωσεις δικομανών που βγαίνουν και κερδισμένοι.Ειμαστε πολοι παθόντες αλλα δεν εχουμε οργανωθεί να κανουμε τα βασικα,εστω μια επιστολη ή εξωδικο στην Yamaha.Γιαυτο οταν τους εστειλα mail ουτε καν εκαναν τον κόπο να μου απαντήσουν.

Παλαιό μέλος
    Εχω μεγαλη εμπειρία λογω δουλειας με δικαστήρια και δικηγόρους και ειναι πραγματικα πολυ πικρη ιστορια.Οποιοι εχουν εχουν καποια υποθεση δικαστικη δεν θέλουν να ξαναμπλέξουν με δικαστήρια.Εκτος απο περιπτωσεις δικομανών που βγαίνουν και κερδισμένοι.Ειμαστε πολοι παθόντες αλλα δεν εχουμε οργανωθεί να κανουμε τα βασικα,εστω μια επιστολη ή εξωδικο στην Yamaha.Γιαυτο οταν τους εστειλα mail ουτε καν εκαναν τον κόπο να μου απαντήσουν.
    σιγα μην απαντουσαν. εγω ζητησα test ride και ειπα οτι θελω να αγοράσω μηχανακι και ακομα περιμενω να με παρουν να παω να κανω βολτα...

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •