Έχοντας δει το βίντεο πολλές-πολλές φορές, μονόδρομος είναι και η βελτίωση σου ως αναβάτη και του οδηγικού σου στιλ. Στην θέση σου, θα ρύθμιζα την μανέτα του συμπλέκτη σε σημείο τέτοιο που να την φτάνω χωρίς να αφήσω το γκριπ όπως κάνεις εσύ, γιατί σε κάθε αλλαγή ταχύτητας με τα "πιάσε-άσε" άθελά σου χτυπάς/τραβάς το τιμόνι, θα έπιανα διαφορετικά την γκαζιέρα που αναγκάζεσαι να στραμπουλήξεις τον καρπό σου (και να τεντώνεις τον δείκτη γιατί...; ) γυρνώντας την προς το τέρμα και γενικά βλέποντας το πόσο πολύ πετάνε οι τένοντές σου όταν κρατάς το τιμόνι, μάλλον το στραγγαλίζεις άσχημα κάνοντας το όποιο φαινόμενο ευαισθησίας χειρότερο. Την πρώτη φορά σου κουνάει περνώντας επιταχυνόμενος και υπό κλίση πάνω από ένωση παλιάς/καινούριας ασφάλτου, την δεύτερη σε σαμαράκι. Δεν ξέρω και δεν είναι του ενδιαφέροντος του νήματος το τι οδηγούσες πιο παλιά και τι εμπειρία έχεις γενικότερα (εννοώ δεν θέλω να ανοίξω pissing contest στο στιλ ξες ποιός είμαι εγώ κλπ). Από ότι είδα λέω δυό κουβέντες και αν θεωρείς ότι είναι λάθος, ε, αγνόησέ τις γιατί είναι λάθος και η ζωή συνεχίζεται όμορφα.
Επίσης, το τι "ακριβώς" έκανε ο άλλος, εκτός και αν έχετε εντελώς ίδιο σωματότυπο και βάρος και στιλ οδήγησης δεν θα πρέπει να είναι μπούσουλας για κανέναν. Αν αλλάξεις ελατήρια θα πρέπει να ταιριάξεις το δικό σου βάρος (και το πιθανό φόρτωμα/συνεπιβάτη), τις δικές σου απαιτήσεις στο πόσο πιέζεις και πως κινείσαι. Αυτό θα το κάνει κάποιος σοβαρός επαγγελματίας ή εσύ ο ίδιος αν ενδιαφερθείς να διαβάσεις όσο μπορείς περισσότερα και να κάνεις τους δικούς σου υπολογισμούς. Εμένα η δεύτερη λύση στο fazer μου βγήκε καλύτερα από τις έτοιμες προτάσεις της αγοράς. Και επειδή βλέπω ότι είσαι αδύνατος (κρίνοντας από τα χέρια δηλαδή) είναι εξαιρετικά πιθανό το πισινό να μην σε βγάζει εκτός "φυσιολογικού" sag οπότε η παρατήρηση για το "μαλακό" πίσω αμορτισέρ να μην ισχύει για εσένα.