Oχι.. Θα φτιαχνω μηχανακια με σουπερ πλαισια και αναρτησεις με Ιαπωνικα αξιοπιστα μοτερ με χαμηλο κοστος και ουδετερη αλλα καλη αισθητικη και θα τα πουλαω φθηνα να χαλαω την πιατσα..!!
Ή θα τα κανω ολα σουπερ ντουπερ καρα τουμπανα που θα χαλανε ομως και θα θελουν ωρομετρο για τα service (αλλα δεν θα το λεω) και θα ταραξω το κοινο στο μαρκετινγκ πουλωντας exclusivity και brand name..
"Tι εχεις..;; ΚΤΜ..;; Φτωχε μου φιλε... Παρε το νεο BoB Motors Hyper-Adventure S-RR με καλωδιωσεις απο χρυσο, carbon ακομα και τις βιδες του και σελα απο δερμα λευκης σιβηρικης τιγρης και θα δεις τι θα πει περιπετεια!!"
MADE IN JAPAN 日本製
δεν ανέφερα τυχαία την AJP, αυτό το PR7 με το μοτέρ του ΧΤ παλιότερα και του χάσκι 630 πλέον είναι όνειρο περιπέτειας![]()
στον άλλο τομέα, δύσκολα εδραιώνεσαι αλλά αν τα καταφέρεις μπράβο![]()
μας την πέσαν τα μεμέτια στην πρωτεύουσα ή οι δικοί μας καίνε μπιτζίνα με τα μαχητικά;
πολύ θόρυβος λέμε.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
...Πρόβα για την αεροπορική επίδειξη που θα γίνει στο Παλαιό Φάληρο την ερχόμενη Κυριακή με αφορμή την γιορτή της Αεροπορίας έχει προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή στις 13:00 στον Φαληρικό όρμο.
καλημερα σας αν επιτρεπετε γιατι κλειδωθηκε αυτο? Αχρηστη μηχανη?
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.