Επειδή ρωτούσε πώς θα βάλει μπροστά μηχανάκι χωρίς κλειδιά και χαρτιά.
Επειδή ρωτούσε πώς θα βάλει μπροστά μηχανάκι χωρίς κλειδιά και χαρτιά.
Life begins at 45°.
βυρωνας τωρα, χαλαζι παιδια.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Στέλιο, βρήκες τα κλειδιά από το άχρηστο μηχανάκι;
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
εδώ δήλωσε ότι παρήγγειλε και παρέλαβε καρμπιρατέρ από την Γερμανία μέσα σε λιγότερο από μία ημέρα και παρήγγειλε και παρέλαβε μπλουζάκια μοτό χωρίς καν να χρησιμοποιήσει την φόρμα παραγγελίας ή να τα πληρώσει... Στα κλειδιά θα κολλήσει το τσακάλι;
HONDA Ρεεεε!!!!
https://youtu.be/jV8rpumumxo
H υδρογονοκινηση παντως ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα.
Το γιατι δεν εξελισεται με κανει να απορω σοβαρα..
Δηλαδη, οκ, υπαρχουν τα συμφεροντα των πετρελαϊκων εταιριων αλλα το παραδοξο ειναι οτι τα ηλεκτρικα οχηματα εξελισονται, εναντι των υδρογονοκινητων.
MADE IN JAPAN 日本製
Η περίπτωση "κάνω ηλεκτρόλυση και μετά καίω το παραχθέν υδρογόνο" τρώει άκυρο για βασικούς λόγους διατήρησης της ενέργειας.
Όσο για την υδρογονοκίνηση, νομίζω ότι πολλές εταιρείες έχουν επενδύσει και εξελίσσουν ακόμα σχετικές τεχνολογίες (π.χ. η Toyota).
Δεν καταριπτεται καπου η αρχη διατηρησης της ενεργειας. Αποδεσμευεις με το περισευμα ηλεκτρικης ενεργειας το υδρογονο απο το νερο και χρησιμοποιεις τη θερμικη ενεργεια του τελευταιου.
Δεν ειναι καποιας μορφης "αεικινητο".. Τελειωνει το νερο τελειωνει και η ενεργεια. Απλα θελεις πολυ αποτελεσματικες μεθοδους παραγωγης ρευματος και ηλεκτρολυσης για να εχεις μια αποδοτικοτητα που να αξιζει τον κοπο.
Οπως και να εχει ειναι πιο βολικο απο ολες τις αποψεις να "γεμιζεις" απ'ευθειας υδρογονο που εχει παραχθει με ηλεκτρολυση καπου αλλου και οχι στο οχημα σου.
Κυριως διοτι το γλυκο νερο δεν φτανει ουτε για να πινουμε, ποσο μαλλον ως "καυσιμο".. Οποτε αναγκαστικα στρεφεσαι στο αλμυρο το οποιο, ως γνωστον, διαβρωνει.
MADE IN JAPAN 日本製
Ναι σας καλούμε από την Υπηρεσία Εξοικονόμησης Ενέργειας
-Σοβαρά, υπάρχει τέτοια υπηρεσία;
Μάλιστα.
-Και τι με θέλετε; (έχω ήδη αρχίσει να γελάω)
Πρόκειται για μιά συσκευή που τοποθετείται στην πρίζα του σπιτιού...
-Α, οκ, κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ, δεν θέλω.
Αυτήν την μαλακία με τα πυκνωτάκια που "επιστρέφει το λανθάνον ρεύμα από τις συσκευές στο δίκτυο και γλιτώνετε 35%" ή κάτι τέτοιο, ΑΚΟΜΑ τους επιτρέπουν να την πουλάνε και μάλιστα προσποιούμενοι δημόσια αρχή (κλήση με απόκρυψη δυστυχώς)... Αλητεία στο μέγιστο.
Πήγε το μυαλό σε αυτό
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Γιατι η άλλοι που σου πετάνε ένα "Υπηρεσία ελέγχου δικτύων" ,ψαρώνεις και μετά σου λένε είμαστε από την βοντα. ....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...