Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 251

Θέμα: Συσχετισμοί αεροπορικων δυνάμεων στο Αιγαίο και Μ. Ανατολή.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    και ποιο λετε πρεπει να παρουμε μαχητικο να ερθουμε στα ισα?
    Κανα σουκοϊ. Προτεινω το T-50, αλλα ειμαι ανοιχτος και σε αλλα, αρκει να ειναι σουκοϊ.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Όταν αγοράζεις στρατιωτικό εξοπλισμό αγοράζεις και την "εύνοια" αυτού που σου τον πουλάει. Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα σουκ(χ?)όι, αλλά για νταβατζή προτιμώ τους αμερικάνους από τους ρώσους.

moto.gr σου λεέει ο άλλος. Μόνο για τον στρουκτουραλισμό στην τέχνη δεν έχουμε ανοίξει θέμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    επί ΠΑΣΟΚ και Αντρέα Παπανδρέου είχαμε εθνική κυριαρχία και οι αμερικάνοι μας αέριζαν τ'@@. τι; όχι;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    στα Ίμια δλδ δεν είμασταν στα πρόθυρα πολέμου;

μπορεί εσύ να μην είχες πάρει χαμπάρι κάτι αλλά εγώ θυμάμαι να έρχεται σπίτι το χαρτί επιστράτευσης του πατέρα μου.
    Αν κλεισει ο ενας τον αλλον στο δρομο και κατεβουμε και πιαστουμε απο τους γιακαδες,βριστουμε και τελειωσει εκει το θεμα,εχει πολυ μεγαλη διαφορα απο το να σου σπασω τη μυτη,μου σπασεις τα δοντια,σε μαχαιρωσω, με πυροβολησεις.Ετσι;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Αν κλεισει ο ενας τον αλλον στο δρομο και κατεβουμε και πιαστουμε απο τους γιακαδες,βριστουμε και τελειωσει εκει το θεμα,εχει πολυ μεγαλη διαφορα απο το να σου σπασω τη μυτη,μου σπασεις τα δοντια,σε μαχαιρωσω, με πυροβολησεις.Ετσι;
    Ε, ναι. Και αν θυμάμαι καλά, δεν μείναμε στα εκ του μακρόθεν κωλοδάχτυλα...
    Κάποιοι, υπό πολεμικές συνθήκες έχασαν και την ζωούλα τους.

Εχει πλάκα πάντως, να παρομοιάζετε τις συνθήκες που υπάρχουν στο Αιγαίο και τις βλέψεις που έχει η πλαϊνή χώρα με τις σχέσεις που έχουν δύο τυπικοί σύμμαχοι τύπου Βελγίου-Ολλανδίας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ε, ναι. Και αν θυμάμαι καλά, δεν μείναμε στα εκ του μακρόθεν κωλοδάχτυλα...
    Κάποιοι, υπό πολεμικές συνθήκες έχασαν και την ζωούλα τους.

Εχει πλάκα πάντως, να παρομοιάζετε τις συνθήκες που υπάρχουν στο Αιγαίο και τις βλέψεις που έχει η πλαϊνή χώρα με τις σχέσεις που έχουν δύο τυπικοί σύμμαχοι τύπου Βελγίου-Ολλανδίας.
    Ναι φιλε,δεν διαφωνω οτι καποιοι εχασαν τη ζωη τους για τα "παιχνιδια" των καργιοληδων.
    Αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι,δεν θα σπαταλησω τη ζωη μου να σκεφτομαι : πολεμος-ποτε θα γινει;-θα γινει;-οιΤουρκοι-οι Παλιοτουρκοι-εχουμε οπλα;-ειμαστε ποιο μαγκες απο αυτους-ενας Ελληνας,δεκα Τουρκοι κλπ. κλπ.

Ναι φιλε,δεν διαφωνω οτι καποιοι εχασαν τη ζωη τους για τα "παιχνιδια" των καργιοληδων.
    Αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι,δεν θα σπαταλησω τη ζωη μου να σκεφτομαι : πολεμος-ποτε θα γινει;-θα γινει;-οιΤουρκοι-οι Παλιοτουρκοι-εχουμε οπλα;-ειμαστε ποιο μαγκες απο αυτους-ενας Ελληνας,δεκα Τουρκοι κλπ. κλπ.
    ναι δεν είναι ο ρόλος σου σαν πολίτης να ξέρεις ή να ξέρω για στρατιωτικές ανωτερότητες κτλ αλλά εάν νομίζεις ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες στρατιωτικής σύρραξης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας τότε θα πρέπει να αναθεωρήσεις.

Γιατί μπορεί η πλειοψηφία των πολιτών των δύο χωρών να μην έχει πρόβλημα ο ένας απέναντι στον άλλο αλλά όταν βγαίνει ο πολιτικός άρχων της Τουρκίας και αμφισβητεί ανοιχτά τη συνθήκη της Λωζάνης, μιλά για τις υποδουλωμενες γενέτειρες των πατέρων (βλ.Κεμάλ) του τούρκικου έθνους, μιλά για τις χαμένες πατρίδες που δώθηκαν από ξεπουλημένους στους ξένους, βγαίνει λιγό μετά το πραξικόπημα ο δήμαρχος της πρωτεύουσας και βάζει χάρτη με όλα τα νησιά του Αιγαίου να είναι τούρκικα τότε δεν πρέπει να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

ναι δεν είναι ο ρόλος σου σαν πολίτης να ξέρεις ή να ξέρω για στρατιωτικές ανωτερότητες κτλ αλλά εάν νομίζεις ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες στρατιωτικής σύρραξης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας τότε θα πρέπει να αναθεωρήσεις.

Γιατί μπορεί η πλειοψηφία των πολιτών των δύο χωρών να μην έχει πρόβλημα ο ένας απέναντι στον άλλο αλλά όταν βγαίνει ο πολιτικός άρχων της Τουρκίας και αμφισβητεί ανοιχτά τη συνθήκη της Λωζάνης, μιλά για τις υποδουλωμενες γενέτειρες των πατέρων (βλ.Κεμάλ) του τούρκικου έθνους, μιλά για τις χαμένες πατρίδες που δώθηκαν από ξεπουλημένους στους ξένους, βγαίνει λιγό μετά το πραξικόπημα ο δήμαρχος της πρωτεύουσας και βάζει χάρτη με όλα τα νησιά του Αιγαίου να είναι τούρκικα τότε δεν πρέπει να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
    Καλα,και εμεις εχουμε παρει την Τουρκια μεχρι τα βαθη της καμμια 40 φορες ολα αυτα τα χρονια.Αμ δε την Αγια Σοφια.....
    Ρε μην ακουτε τις μαλακιες που θα πει ο καθε παπαρας.
    Οταν θα γουσταρουν να γινει στα αληθεια κατι(πολεμος πχ)θα το κανουν και δεν θα ρωτησουν ,ουτε θα υπολογισουν κανεναν.
    Το εχουν ξανακανει στο παρελθον(και με μεγαλη επιτυχια μαλιστα)ΑΠΠ,ΒΠΠ, κλπ

φίλε δεν έχεις καταλάβει. εδώ μιλάμε για δηλώσεις του πολιτικού άρχοντα μιας χώρας. όχι γκριζους λύκους ή κανά δημοσιογράφο της χουριέτ

φίλε δεν έχεις καταλάβει. εδώ μιλάμε για δηλώσεις του πολιτικού άρχοντα μιας χώρας. όχι γκριζους λύκους ή κανά δημοσιογράφο της χουριέτ
    Αμαν.....τι λε ρε παιδι!!!!!κατσε ...κλεινω να παω σουπερ-μαρκετ να αγορασω ολα μου τα λεφτα σε τροφιμα και αν προλαβω τα ξαναλεμε.....
    Αρχιζει και μου θυμιζει η κατασταση τους (καργα θρησκους)που καθε δυο χρονια φερνουν το τελος του κοσμου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν είμαστε σε φόρουμ στρατοκαβλων να ζούμε με τα αμπεχωνα αγκαλιά. Αλλά ούτε και πρέπει να είμαστε στην κοσμαρα μας, πως όλα είναι προκαθορισμένα από αόρατα συμφέροντα. Ούτε αόρατα είναι, ούτε μουγκά.

Η ιστορία είναι γεμάτη από συμπτώσεις ή περιστατικά που είχαν οδυνηρή εξέλιξη, ενώ ο εφησυχασμός είναι συνήθως κακός σύμβουλος.

Αν πήγαινες πριν 5 χρόνια στην αγορά στη Δαμασκό και τους έλεγες πως σε 1 χρόνο δεν θα έχουν πατρίδα, θα έλεγαν πως είσαι τρελός.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν είμαστε σε φόρουμ στρατοκαβλων να ζούμε με τα αμπεχωνα αγκαλιά. Αλλά ούτε και πρέπει να είμαστε στην κοσμαρα μας, πως όλα είναι προκαθορισμένα από αόρατα συμφέροντα. Ούτε αόρατα είναι, ούτε μουγκά.

Η ιστορία είναι γεμάτη από συμπτώσεις ή περιστατικά που είχαν οδυνηρή εξέλιξη, ενώ ο εφησυχασμός είναι συνήθως κακός σύμβουλος.

Αν πήγαινες πριν 5 χρόνια στην αγορά στη Δαμασκό και τους έλεγες πως σε 1 χρόνο δεν θα έχουν πατρίδα, θα έλεγαν πως είσαι τρελός.

ακριβως ετσι
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Αμαν.....τι λε ρε παιδι!!!!!κατσε ...κλεινω να παω σουπερ-μαρκετ να αγορασω ολα μου τα λεφτα σε τροφιμα και αν προλαβω τα ξαναλεμε.....
    Αρχιζει και μου θυμιζει η κατασταση τους (καργα θρησκους)που καθε δυο χρονια φερνουν το τελος του κοσμου
    μην αγχώνεσαι, στην επαρχία ζεις. δεν θα πεινάσεις.

[QUOTE=Ζεύκας;2823850]μην αγχώνεσαι, στην επαρχία ζεις. δεν θα πεινάσεις.[/QUOTE
    Εσας σκεφτομαι αδερφια.....40χρονια εζησα στο μπουρδελο.

Μέλος Το avatar του/της Triathlon 7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Τι πως το βγάζω ρε σκοπευτή... Αφού παρακολουθείς τα πράγματα ξέρεις ότι πλέον η ποσοτική αλλά τώρα πια και η ποιοτική υπεροχή των Τούρκων είναι τόσο μεγάλη που βγάζει μάτι... Ωραία και καλά τα τσιζάτα περί "ανωτερότητας του ανθρώπινου δυναμικού" και τα πατριωτικά-μεγαλοπρεπή λόγια στις παρελάσεις, αλλά αυτά δεν μπορουν να κάνουν θαύματα όταν οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Με μια χούφτα αναβαθμισμένα F-16, μια χούφτα 2000 (που πλέον φθάνουν τα 30 χρόνια ζωής) και μερικά πολύ περασμένης γενιάς F4 δεν μπορείς να τα βάλεις με έναν 4πλάσιο σε όγκο και πιο σύγχρονο στόλο που επιπλέον διαθέτει και ανεφοδισμούς στον αέρα, αεροσκάφη ηλ. πολέμου κλπ... Να μην αναφέρω για το όταν θα κάνουν την εμφάνισή τους τα F35...
    Μπορεις απλα να πεις οτι στρατιωτικη ισχυς ( αλλα και διπλωματικη ισχυς ) = οικονομικη ισχυς.
    Παλι στις μεγαλες δυναμεις θα εναποθεσουμε τις ελπιδες μας αν... Μονο πλεον που οι γειτονες εχουν σοβαρες βλεψεις - πιθανοτητες να ειναι και οι ιδιοι σε αυτο το club σε λιγο. Τωρα στους G20 και στο μελλον ο στοχος ειναι οι G8. Εχουν γινει μια μικρη Κινα και πολλα απο οσα καθημερινα χρησιμοποιουμε (ακομα και τα αυτοκινητα μας) ειναι δικης τους κατασκευης. Με μια ακμαζουσα πληθυσμιακα και μορφωτικα νεολαια να ερχεται με χιλια απο πισω....
    Αισθανονται ηδη αρκετα δυνατοι, τοσο, ωστε να πουλανε τσαμπουκα σε Εβραιους και Ρωσους! Με την - ομολογουμενως καταπληκτικη - διπλωματια τους να απαλοιφει τα οποια λαθη και υπερβολες.

Δεν θα μπω στο τρυπακι να κανω σκεψεις, αναλυσεις και προβλεψεις για το μελλον. Δεν εχει νοημα. Ο καθενας εχει και απο μια....(ξερετε).

Απλα, τα πραγματα στο τραγικο, απο πολλες πλευρες, παρων της χωρας μας ετσι ειναι.

Υ.Γ. : Ειχα μια σχετικη συζητηση με φιλαρακι που δουλευει στη κορυφαια αμυντικη βιομηχανια της χωρας. Πολιτης, με λαμπρη επιστημονικη καρριερα, εδω αλλα και στην Αμερικη. Αφου μου περιεγραψε τα χαλια που επικρατουν στο ουτως ή αλλως πεπαλαιωμενο υλικο ( κανιβαλιζουμε τρια προκειμενου να δουλεψει οπως - οπως το ενα ), κατεληξε:
    "Ο Θεος να βαλει το χερι του να μην εχουμε τιποτα με τους απεναντι, γιατι.....".
    Τελευταία τροποποίηση από Triathlon 7; 12/11/2016 στις 17:54.

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΠΟΚΑΛYΨΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2006, 16:49
  2. Αλάτι στο δρόμο και ζάντα του Lc...
    από thander στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 10:38
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2006, 21:10