Σελίδα 96 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 4686919293949596979899100101106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.426 έως 1.440 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Σήμερα είδα στα Praktiker εργαλεία LUX. Πρώτη φορά τα βλέπω. Γερμανική διεύθυνση αλλά τα μισά ήταν made in PRC και τα άλλα μισά Taiwan. Μ' αρέσανε κάτι σετάκια με κατσαβίδι καστάνια και bits για χρήση σε Η/Υ και μικροσυσκευές:
    https://www.obi.de/schraubenzieher-s...ilig/p/3422169

Συγκρατήθηκα όμως. Και το είχαν και 4 € ακριβότερο.
    Καλά έκανα, ε;
    Φύγαμε...

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Lux εχει και στο πρακτικερ.... Πολλα και διαφορα σετακια..
    .............

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chester24 Προβολή μηνύματος
    Lux εχει και στο πρακτικερ.... Πολλα και διαφορα σετακια..
    Εκεί γράφω ότι τα είδα Το θέμα είναι τι ρόλο παίζουν;

(Αν και ξέρω την απάντηση...)
    Φύγαμε...

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Α καλα.. Μεγεια τα ματια. Ελα ντε.. ΣΤο δουλεμα θα φανουν.. Μια μικρη καστανια μου εκλεισε το ματι αχχαχαχ
    .............

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Τα μετακόμισα γιατί δεν ταίριαζαν στα εργαλεία του lidl.

H LUX μπορεί να έχει πένσες της NWS μέχρι εντελώς σκουπίδια. Τα εργαλεία που είδατε εσείς με αυτά που είδα εγώ σε άλλο μαγαζί, μπορεί να μην έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους και ας γράφουν LUX. (Αυτά που έχει το πράκτικερ πάντως θα ειναι ίδια σε όλα τα καταστήματα).

Η ποιότητα συνήθως είναι πολύ χαμηλή όπως και η τιμή!
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    Εγω μεχρι στιγμης ειμουν αναμεσα σε αυτες τις 3 που ηταν σε εκπτωση
    https://www.louis.de/en/artikel/roth...piece/10003628

http://www.halfords.com/workshop-too...bird-_-BF200pc

http://www.toolstop.co.uk/bahco-s103...-103-pi-p70094

Και πιο πολλη πηγαινα προς την Bahco η οποια δεν ξερω αμα εινε η Taiwaη Ευρωπαικη παντως το ψαρακι το εχει πανω, μεχρι που χαρεις τον daz ειδα αυτο το σαιτ και ειδα αυτην την προσφορα http://www.tbs-aachen.de/SALE/Facom_...i863_55980.htm και τρελαθηκα τι λετε αξιζει επίσης εκτος απο αυτα τι αλλα εργαλεια χρειαζοντε για λυσιμο μια μοτοσυκλετας;

Moderator
    Ριξε μια ματιά εδώ και αν χρειαστείς τίποτε ξαναρώτα.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150742

Νέο μέλος
    Σε ευχαριστω θελω να ρωτησω ομως και κατι αλλο απο αυτα που ανεφερα παραπανω τη μου προτεινεις;
    Εκτος αμα θες να μου προτεινεις κατι αλλο η θες να συμπληρώσεις και να βαλεις και κατι αλλο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από
    Και πιο πολλη πηγαινα προς την Bahco η οποια δεν ξερω αμα εινε η Taiwaη Ευρωπαικη παντως το ψαρακι το εχει πανω, μεχρι που χαρεις τον daz ειδα αυτο το σαιτ και ειδα αυτην την προσφορα [url
    http://www.tbs-aachen.de/SALE/Facom_RS440E_Socket-Set_1/4_und_1/2_i863_55980.htm[/url] και τρελαθηκα τι λετε αξιζει επίσης εκτος απο αυτα τι αλλα εργαλεια χρειαζοντε για λυσιμο μια μοτοσυκλετας;
    Εγώ θα έπαιρνα αυτή στα ίδια λεφτά:https://www.amazon.de/Hazet-Stecksch...s=hazet+953spc

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Peace Προβολή μηνύματος
    Σε ευχαριστω θελω να ρωτησω ομως και κατι αλλο απο αυτα που ανεφερα παραπανω τη μου προτεινεις;
    Εκτος αμα θες να μου προτεινεις κατι αλλο η θες να συμπληρώσεις και να βαλεις και κατι αλλο.
    Δες το πρώτο ποστ αυτής της συζήτησης.
    Εδώ..

http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2635703

Και δες τι γράφω ακριβώς από κάτω.

Κάπως έτσι ξεκίνησε όλη αυτή η συζήτηση για τα εργαλεία και σήμερα έχουμε φτάσει 10αδες σελίδες για κάθε είδους εργαλείο.

Το πρώτο λίνκ που έβαλες είναι ακριβώς το ίδιο με του πρώτου θέματος. Στη συνέχεια έχουμε συζητήσει για όλα τα υπόλοιπα που έβαλες παρακάτω, μαζί με αυτή της φακόμ. Όλο το θρεντ το έχω καθαρίσει 10άδες φορές προσέχοντας να μη χαθεί η συνοχή και σε αυτό και στα θέματα που διαχώρισα οπότε δεν είναι δύσκολο να βρεις τις πληροφορίες.

Και στο λινκ που σου έβαλα παραπάνω για το στερτερ κιτ έχω πει τις απόψεις μου για όλα όσα ρωτάς και όχι μόνο.
    Αυτή η bahco που έβαλες έχει 30 ευρώ λιγότερα απ' την φακόμ και παρ' όλα αυτά έχει πολύ περισσότερα εργαλεία. Σπαστή μανέλα, γερμανοπολύγωνα, μακριά καρυδάκια, μικρή καστάνια για μύτες και δεν ξέρω τι άλλο. Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτές οι δύο μεταξύ τους όσο αφορά την ποιότητα?
    Και ρωτάς ποια να πάρεις λες και το περιεχόμενο δεν παίζει κανένα ρόλο! Στα υπόλοιπα λινκ που έβαλες υπάρχει μέχρι και μεταλλική συρταριέρα μαζί με 10άδες εργαλεία. Πως μπορεί λοιπόν κάποιος να σου προτείνει το οτιδήποτε όταν οι επιλογές που έχεις βάλει δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους εκτός απ' την τιμή που σε όλες ειναι λίγο πολύ κοντινή.

Θα σου πω λοιπόν το εξής. Σκέψου ποιά/πόσα εργαλεια χρειάζεσαι. Πόσα λεφτά μπορείς/θέλεις να δώσεις για όλα αυτά και πάρε μόνο αυτά που χρειάζεσαι.

Αυτή η φακόμ είχε ξεκινήσει κάπου στα 130 ευρώ μπορεί και λιγότερα. Γύρω στα 140 έβγαινε αν θυμάμαι καλά μαζί με τα μεταφορικά. Πρόσφατα κάποιος την πήρε 150 μαζί με τα μεταφορικά. Σήμερα η τιμή της ειναι 159 χωρίς τα μεταφορικά. Το λινκ το δικό μου θα είναι εκεί και θα παραπέμπει σε μια προσφορά που αύριο μπορεί να έχει 300 ευρώ.

Στο σταρτερ κιτ φαίνεται ποια κατηγορία τιμής θεωρώ (εγώ) την καλύτερη και πιο συμφέρουσα έχοντας βάλει και φθηνές και λίγο πιο ακριβές. Αν κάποιος δεν είναι επαγγελματίας ή τρελός (σαν πολλούς εδώ μέσα) δεν χρειάζεται να δώσει παραπάνω χρήματα. Αν το θέλει δε θα βγει χαμένος, αλλά η τσέπη του σίγουρα θα ελαφρώσει περισσότερο. Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να παίρνει κάποιος πάρα πολύ ακριβά εργαλεία πριν μάθει τι ακριβώς χρειάζεται και τι διαφορές έχουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα τα hazet που έβαλε ο leo παραπάνω, με τα facom μπορεί να έχουν την ίδια τιμή και παρόμοια εργαλεία, αλλά έχουν διαφορετικές καστάνιες. Εκτός απ' την διαφορετική λειτουργία και χειρισμό, αυτές οι καστάνιες έχουν και παρα πολύ λίγα δόντια. Σήμερα μπορεί να πάρεις την hazet και αύριο που θα χρησιμοποιήσεις μια facom και να λες, τι μαλακία έκανα (ή το αντίστροφο).

Moderator
    ΒΤW ..

leon ωραία η συλλογή της hazet που έβαλες!

(αν δεν είχε και αυτή την πλαστική θήκη)!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    ΒΤW ..

leon ωραία η συλλογή της hazet που έβαλες!

(αν δεν είχε και αυτή την πλαστική θήκη)!
    OK, είναι και στα ίδια λεφτά με αυτήν που και αυτός ο φίλος κοίταζε στο TBS. Υστερει στην καστάνια 1/2' όσον αφορά τα δόντια αλλά στα ίδια λεφτά- έστω και με σκληρή πλαστική θήκη- η διαφορά στην ποιότητα είναι μεγάλη αλλά ίσως δεν φανει σε ερασιτεχνική χρήση. Και αφού το Amazon λέει free shipping τελικά βγαίνει λίγο φτηνότερη! (7-8 ευρώ).

Σαφώς και θα φανεί η διαφορά ακόμα και σε ερασιτεχνική χρήση.
    Για παράδειγμα αν κάνω ένα ταξίδι με το vstrom Θεσσαλονίκη θα πάω μια χαρά χωρίς πρόβλημα. Αν πάω όμως με ένα touring η διαφορά θα είναι αισθητή! Μπορεί να κάνω μια φορά στα δέκα χρόνια ταξίδι αλλά θα καταλάβω τη διαφορά. Έτσι και στα εργαλεία όπως και σε πολλά άλλα.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Moderator
    Δε μου λέτε, σας πείραξε η black Friday εσάς τους δύο?

Αχιλλέα μάλλον δεν εννοείς ότι θα φανεί η διαφορά στην ποιότητα σε ερασιτεχνική χρήση αλλά η διαφορά στα δόντια στις καστάνιες σωστά?

Λεό που το ξέρεις ότι έχουν διαφορά ή τέλος πάντων ότι έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην ποιότητα? Ανάμεσα σε δυο κορυφαίες μάρκες η διαφορά στην ποιότητα φαίνεται μόνο μετά από μακροχρόνια χρήση. Και πάλι ίσως δε μπορέσεις να πεις ότι η μια είναι χειρότερη απ' την άλλη αλλά διαφορετική! Ή ίσως μπορέσεις να συγκρίνεις επιμέρους τομείς αν η χρήση είναι παρόμοια και στα δύο.

Η σύγκριση που κάνω αφορά τα επώνυμα εργαλεία με τα κινέζικα του Alibaba.

Σημείωση: Το vstrom δεν είναι του Alibaba....
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)