Αντιπαρέρχομαι (sic) την προσπάθεια για τρολάρισμα και απαντώ: Κατά τη γνώμη μου η συγκεκριμένη μοτό είναι από τα πιο αποτυχημένα σχέδια της Honda. Ακόμα και την εποχή που παρουσιάστηκε έδειχνε αναχρονιστική. Το να σχεδιάσεις μια κομψή γυμνή μοτοσικλέτα δεν είναι τόσο απλό όσο (ίσως) φαίνεται. Δεν αρκεί ένας στρογγυλός προβολέας και η έλλειψη φέρινγκ. Αν θεωρείς ότι οι δύο προηγούμενες Honda που ανέβασα (VTR250, CBF600) ανήκουν στην ίδια κατηγορία μ' αυτή εδώ, τότε ξαναγυρνάμε στο γνωστό "περί ορέξεως"...
Τελευταία τροποποίηση από Konstantinos; 27/11/2016 στις 12:47.
Ρε φιλαράκο αλήθεια εσύ που ανακήρυξες το suzuki vx ομορφότερη μοτό ever, κατηγορείς εμένα για γούστο ?
Που αν έρθεις στο γκαράζ μου θα χαζέψεις ...Βέβαια πολλά μηχανάκια μου θα σου είναι παντελώς άγνωστα !
Φιλικά και λυπάμαι που το λέω αλλά δεν την παλεύεις καθόλου και είσαι γραμμένος εδώ μέσα από το 02 ,απίστευτο λέμε.
Φωτό αλλά και σχόλια δεν υπάρχει λόγος να προσθέσω περαιτέρω...
Εμένα μου άρεσε το spada.
Το πλαίσιο του ήταν από τα ποιο όμορφα για την εποχή του.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
και το πρωτο full cast στην Ιστορια αν δεν κανω λαθος για αυτο το Castec στο πλαισιο.
ORGIA!!!!!
sorry ρε φιλε αλλα τι να πουμε για το CB600f? ενα budget μηχανακι με αδιαφορο σχεδιασμο και για την χοντα που απλα το φτιαξανε για να πας δουλεια σπιτι και καμια βολτα... το vt250r ειναι απλα ενα clopy του monster και τιποτα αλλο που το πουλανε στην ιαπωνια απο το 1997!
ORGIA!!!!!