Το έκλεισα μόνος μου τελικά. Δεν είναι σπασμένο, όχι. Είναι 2 κομμάτια και πιέζονται προς τα έξω (είναι πάνω σε ελατήρια) για να μπει ένα άλλο κομμάτι ανάμεσά τους. Δεν έχω ιδέα τι είναι το καθένα και τι κάνει, αλλά νομίζω το έκλεισα σωστά. Δουλεύει. Προς το παρόν.
Το παξιμάδι μάλλον ήταν από κάτι άλλο ή βρέθηκε κατά τύχη εκεί, γιατί δε βρήκα πουθενά να ταιριάζει, ούτε ξεβίδωσα κάτι που να είχε παξιμάδι από πίσω, οπότε ακόμα κι αν ήταν εκεί, ήταν στον αέρα.
Δυστυχώς όσο κι αν έψαξα δε βρήκα τίποτα για το συγκεκριμένο. Αν έχει κανείς manual/part list, ευπρόσδεκτο, απλά για επιβεβαίωση.
Life begins at 45°.
Τελικά το έχουν πολλοί σε λειτουργία αυτό το τρυπάνι !!!
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ανάλογα τι θέλεις να κάνεις! Σαν εργαλείο είναι καλό αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό γι' αυτό που το θες.
Λίγα βατ, πολλές στροφές, λιγη δύναμη, μικρό βάρος.
Sent from me using a computer.
τρύπες σε τοίχους,ξύλο κτλ
Βασικά εχω αλλη μια απορία αλλά δε ξέρω που να τη γράψω.Θέλω να φτιάξω κάτι αλλά δε μπορώ να βρω το σωστό topic.
Φίου φίου φι φι φίου
Ξυλο σκληρό.Πλάτος 2.2 cm υψος 1.5 cm μηκος 14cm.Θέλω να το πάρω φάλτσο στις 15 μοιρες.Αγόρασα ενα δισκοπρίονο πάγκο αλλά επειδή είναι μικρό το πλάτος δεν το τρώει σωστά.Πως μπορώ να το φάω στις 15 μοίρες κατά ύψος χωρίς να έχω απώλειες απο kick back του τροχού κτλ;Με λίγα λόγια,αν το κοιτάξεις απο μπροστά μετά να είναι σχήμα τραπέζιο.Φαρδύ κάτω,λεπτό επάνω με 15 μοιρες φάλτσο.Τι εργαλείο χρειάζομαι;
Φίου φίου φι φι φίου
Βασικά δεν ξέρω από τέτοιες εργασίες αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ο τροχός δεν μπορεί να το κάνει!
Δεν παίρνει κλίση ο τροχός?
Δεν μπορείς να κρατήσεις το ξύλο υπό κλίση και να κατεβάσεις τον τροχό κάθετα?
Sent from me using a computer.
βγαζει και τρίμματα λόγω μικρής βάσης ξύλου.Το παρασέρνει και ξεκολλάνε κομμάτια απο το ξύλο και χαλάει την επιφάνεια.Δλδ κόβει αλλά δεν είναι τέλεια η κοπή οπότε δεν έχω σωστό αποτέλεσμα.
Φίου φίου φι φι φίου
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).