Εκεί έκατσα πολλά μεσημέρια, κάτω από τα πεύκα, ακούγοντας τoν μπάτη να περνά μέσα από τις βελόνες τους και ατενίζοντας το μπλε. Εκεί, αν ήμουν ο Ελύτης θα έγραφα το .
![]()
Εκεί έκατσα πολλά μεσημέρια, κάτω από τα πεύκα, ακούγοντας τoν μπάτη να περνά μέσα από τις βελόνες τους και ατενίζοντας το μπλε. Εκεί, αν ήμουν ο Ελύτης θα έγραφα το .
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Panos76; 01/12/2016 στις 09:48.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
προσέχουμε για να έχουμε!...
Γνωστά μέρη, γνωστά μηχανάκια, γνωστά μονοπάτια, περιέργα συναισθήματα...
Ξεκινώντας από το Πισκοπειό (Επισκοπείον) κατέβαινα στην πλατεία, μετά ανηφόριζα στα ίδια που περπάτησες, παρέκαμτα την χαλανδριανή και πήγαινα αριστερά, ανέβαινα στον "Πύργο", κατηφόριζα στο Αγιο Αθανάσιο, ανηφόριζα στην Ανω Σύρο, κάτω τα σκαλάκια μέχρι την πλατεία και μετά επιστροφή στο Πισκοπειό...my long run πριν το Olympous Marathon...
Δυστυχώς ο βοριάς είχε πάντα τα ίδια απότελέσματα στου Φερεκύδη...
Μια χαρά τα λες φίλε μου...το χειρότερο πρόβλημα είναι ότι η πλειοψηφία των κατοίκων δεν τα έχουν περπατήσει ΠΟΤΕ όλα αυτα...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Να'σαι καλά! Όντως οι περισσότεροι ντόπιοι με τους οποίους συζήτησα, δεν μπορούσαν να διαννοηθουν, ότι πηγα εκεί που πήγα. Τους φαινόταν εξωφρενικό ... ," τι πήγες να κάνεις εκεί, μόνο γίδια και κοράκια έχει".
Επίσης-επιτηδες- δεν ανέφερα το τι έγινε την επόμενη, όταν πήγα στο Δημαρχείο για να κάνω επώνυμη καταγγελία. Ενδιαφέρον μηδέν.
Όταν ο ίδιος ο Δήμος δεν ενθαρρύνει την πρόσβαση και επίσκεψη σε τέτοια μέρη, οι πολίτες θα αρκούνται σε συναυλίες στην πλατεία και μπάνιο στα Αστέρια.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.