Οπως και οι φουλ παρανομοι να τονισω ειναι... Αυτοι που εχουν μισο μετρο κερατα για την μεταφορα ποδηλατων στο πισω μερος του αυτοκινητου ( στο υψος του κεφαλιου - στηθους του μοτοσυκλετιστη ...)
Στα κερατα αυτα που αμα πεσεις εστω και με 10κμ απο πισω θα φυγεις χωρις πνευμονια η χωρις ματια...!!
θα πρεπει να τον δηλωσεις στην ασφαλεια με αυξηση ασφαλιστρων 20 % για καπιο λογο μαλλον,
και το θεμα μας ειναι οτι εχεις κατι πανω στο αυτοκινητο σου που μονο ζαμια σε καποιον μπορει ν κανει..
επειδι 1 μια στο τοσο κουβαλασ κατι. σκεψουτο μονο ζημια μπορει να κανει.
το οτι περασεσ κτεο δε σημαινει εισαι νομιμος και αυτο στο λεω γιατι ηδη εχω κανει αγωγη και στο κτεο που περασε το συγκεκριμενο αυτοκινητο μιασ και ειναι κατεγραμμενο σε καμερα.
οταν τρακαρα πανω του το αφτοκινητο ηταν καθετα στην πορεια μου.καθετα στο δρομο και κτυπησα πισω μονο στον κοτσαδορο καθετα
Φίλε giannis990adv τα πράγματα είναι απλά:
1. Αν για το ατύχημα φταίει το αυτοκίνητο, τότε είναι παντελώς αδιάφορο αν ο κοτσαδόρος ήταν νόμιμος ή όχι.
2. Αν για το ατύχημα φταιες εσύ, τότε αν ο κοτσαδόρος είναι παράνομος έχεις ελπίδες να πας σε συνυπαιτιότητα και να πάρεις και εσύ και ο φίλος κάτι.
Ο ΚΟΚ πάντως στην παρ. 4 του άρθρου 82 λέει καθαρά ότι τα αυτοκίνητα ΔΕΝ πρέπει να φέρουν αντικείμενα που προεξέχουν και τα οποία είναι δυνατόν να καταστούν επικίνδυνα για τους επιβάτες ή τους λοιπούς χρήστες της οδού.
Πάντως αν εγώ έχω καταλάβει καλά, και ο κοτσαδόρος δεν προεξείχε πάνω από 15~20 πόντους από το όχημα, το να καταφέρεις να συγκρουστείς εντελώς κάθετα με αυτόν (και να μην βρεις καθόλου στο υπόλοιπο αμάξι), και μάλιστα με αυτοκίνητο εν κινήσει, πρέπει στατιστικα να συγκεντρώνει ίδιες πιθανότητες με το να σε χτυπήσει ο κομήτης Χάλεϊ
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε