όπως θα καταλαβες ακρη δεν θα βρεις
ο καθενας σου προτεινει ότι θα ηθελε ο ιδιος να παρει η ότι θεωρει σωστο για την τσεπη του
οποτε παρε ότι σε κανει χαρουμενο και μην το σκέφτεσαι
(παρε ένα nuda r και θα με θυμηθείς χαχαχα καμουφλαρισμενο BMW είναι αλλωστε)
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
και για να το σοβαρεψουμε λιγο...
λες "ζητειται καυλομηχανο" αλλα απο την αλλη λες οτι δεν το εχεις με τα χιλιαρια και γενικα με τα καυλογκαζα και ψαχνεις on-off διακοσιων πενηντα κιλων...
ειναι αντιφατικο οπως και να το κανεις...
αν εισαι ψημενος απο την αρχη για multi ή tiger, παρ'τα αλλα δεν ειναι καυλομηχανα σε σχεση με αλλα..οπως και να το κανουμε...
![]()
Αμα σε φοβίζουν τα γυμνά χιλιαρια+ κλπ, κοιτα καλύτερα κανα μοταρντ απο τα καλα τα ωραία τα άγρια ασούμε.
Περισσότερες καυλες θα βγάλεις μ'αυτα παρα με τους quarter ton νεροβουβαλους.
Βασικά νομίζω η αντίφαση ξεκινάει από την υπόθεση που έχω στο μυαλό μου, που όμως μπορεί να είναι και λάθος.
Δηλαδή ότι θεωρώ πιο safe παιχνίδι ένα σβέλτο on/off από ένα γυμνό χιλιάρι.
Αν ήμουν σίγουρος, η επιλογή θα ήταν πιο εύκολη, σε κάθε κατηγορία 3-4 επιλογές παίζουν δεν είναι και άπειρες.
Ακόμα παίζει όμως και το γυμνό στο μυαλό μου
Υ.Γ. Η άποψη της γυναίκας δεν μας απασχολεί, γιατί το μηχανάκι θα είναι παιχνίδι, όχι μεταφορικό μέσο.
Όπως αντιστοίχως κι εγώ δεν έχω (και ούτε θέλω να έχω) άποψη στο τι σκουλαρίκια π.χ. θα διαλέξει
Ψιλοάκυρο το παράδειγμα, αλλά OK νομίζω είναι κατανοητή η λογική![]()
αν ειναι ετσι τα πραγματα μονο ενα μηχανακι σου ταιριαζει: το 1290 sd..
εχει τα ηλεκτρονικα να σε μαζευει...εχει το γκαζι για να σε κανει να ξανανιωσεις...με ενα μασκακι κανεις και ταξιδια (δλδ βαζεις πραγματα απο το gt)...και ειναι και καινουργιο που σημαινει οτι δεν θα το βαρεθεις και θα το εχεις για αρκετα χρονια να κανει αυτο για το οποιο δημιουργηθηκε...παιχνιδια και αλητειες...
λυσε το εμφανισιακο στο μυαλο σου και βουτα το...
Νόμιzo ότι τα on – off ο καθένας τα έχει διαφορετικά στο μυαλό του. Άλλως 50-50 άλλως 70-30 και πάει λεγωνας.![]()
Έχουμε ξεκάθαρη εικόνα στο που (παίζουν) τα ON-OFF?![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Το s1000xr δεν πάει βήμα;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!