Οταν με το καλό παραλάβει κάποιο το Μι Μιχ ας βάλει καμια φώτο και ας κάνει κανα review ρε παίδες![]()
Ίσως η ομορφότερη συσκευή.
Αλλά ρε παίδες, 700 ευρωπαϊκά .......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Και σκάει το γκαρσόνι το ποτήρι με το νερό επάνω στο μιξ. ........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Συμφωνώ. Από τη στιγμή που βγήκε το ερωτεύτηκα αλλά δεν προχωρούσα γιατί τα 700+ είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά σήμερα. Η γυναίκα μου που γενικά δυσκολεύομαι να την πείσω για τα gadget που κατά καιρούς λυγουρεύομαι μου είπε να το πάρω τώρα που μπορώ γιατί δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να ξανακάνουμε τέτοια γούστα έτσι όπως πάει η κατάσταση. Άλλο που δεν ήθελα κι έγω και το χτύπησα αβλεπή.
Πάντα είχα ακριβά κινητά τα οποία αντικαθιστούσα με νεότερα hi end με τη σχετική χασούρα φυσικά. Σημ. ΠΟΤΕ iPhone.
Τελευταία όμως έχω γίνει πολύ επιφυλακτικός μιας και οι οικογενειακές δαπάνες έχουν αυξηθεί και η κατάσταση αρχίζει να σφίγγει επικίνδυνα. Με αυτό το σκεπτικό τώρα είμαι με ένα Nexus 5x 32GB που είναι μάλλον η φθηνότερη συσκευή που πέρασε από τα χέρια μου. Πολύ τίμιο κινητό που ενδίκνυται για πειράματα. Οσονούπω βέβαια θα πάει για πούλημα για να τσοντάρω στο 700αρι.
ΟΚ. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη άλλα YOLO και ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε να μπορούμε να κάνουμε τέτοιες ατασταλίες.
Και μετά, "να ζήσετε να τον θυμάστε..."![]()
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
Μόλις τώρα κατάλαβα ότι μιλάμε για μια κινέζικη ταμπλέτα ενός μηνιάτικου που σε 2 χρόνια θα είναι για ψιλοπέταμα![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Κωστα Hymador
Εχω και εγω αυτο...
http://www.public.gr/product/tilefon...prod6970220pp/
http://www.skroutz.gr/s/5825810/Leno...e-X2-32GB.html
Octa-core, 2Gb RAM, 32 ROM
1 ετους με νεα μπαταρια (θα σου δωσω και την παλια)
2-3 θηκες δερματινες και αλλες κλπ
αν σε ενδιαφερει...το ανταλλασω και με 10 κιλα μελι...
Με τον τελευταίο επεξεραστή που κυκλοφορεί SD 821, 6GB μνήμη και 256GB χώρο δεν υπάρχει κάτι πιο σύγχρονο. Όσο για το κινέζικο, μιλάμε για την Xiaomi. Την εταιρία που ξεπέρασε την Apple στην Κίνα όλοι παραδέχονται ότι βγάζει πολύ καλές συσκευές.
Με αυτό το σκεπτικό ποιό προϊόν (και ιδιαίτερα κινητό) δεν είναι για ψιλοπέταμα σε δύο χρόνια?
Τελευταία τροποποίηση από freco; 15/12/2016 στις 10:57.
Υπάρχει και αυτή η προσέγγιση, αλλά υπάρχει και η άλλη που λέει πως το κινητό είναι η συσκευή που χρησιμοποιούμε συνέχεια, πολλές ώρες και εξυπηρετεί αρκετές ανάγκες. Ουσιαστικά τα βγάζει τα λεφτά της για το sex που τρώει σε σχέση με άλλα ακριβά αντικείμενα που λειτουργούν μια στο τόσο.
Τα αντιλαμβάνομαι αυτά που λέτε, απλά επειδή δεν ασχολούμαι με τεχνολογία καθόλου (αλλάζω κινητό μόνο αν το χάσω ή έχει χαλάσει) μου φαίνονται τρελά ποσά για κινητό για μη επαγγελματική χρήση (όπου εκεί υποθέτω πας σε λαπτοπ ή ταμπλέτα).
Anyway.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Μα ακριβώς για επαγγελματική χρήση το παίρνω. Email, office, Calendar, Dropbox, Gdrive, Cosmote internet, εταιρική γραμμή (και πρεσβυωπία). Η δουλειά μου είναι σε Software House. Προγράμματα φτιάχνουμε.
Δεν το πήρα για Facebook και παιχνίδια. Στο Facebook τον έκλεισα το λογαριασμό μου πριν λίγους μήνες.
Επιπλέον μπορώ να δω και καμιά σειρούλα στην 6,4 οθόνη.
Τελευταία τροποποίηση από freco; 15/12/2016 στις 11:25.
Οι ταμπλέτες και το laptop, δεν μπορούν να με καλύψουν για την χρήση που έκανα/κάνω, ιδίως αν το τρέχεις σε διάφορες βαριές επαγγελματικές δουλειές και πρέπει να μιλάς και ταυτόχρονα (χωρίς να είναι κάποιος σε ΙΤ που είναι κομμάτι της δουλειάς του). Μαζί θα το χρησιμοποιήσω και για FB, και για internet και για όλα τα σκατολοϊδια, και παίζει να του βάλω και το otg καλώδιο για να δω καμμιά ταινιά από το USB το βράδυ αν η τηλεόραση έχει κατάληψη.
Εξάρτηση, δε λέω. Από την άλλη, μου κάνει την ζωή πολύ πιο έυκολη σε πολλά πράγματα.