Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 74

Θέμα: Η ειρωνεία δίχως σεμνότητα και αιδώ είναι θράσος και αλαζονεία.

Δεν ζω σε σαπουνόφουσκα. Συναλλάσσομαι και συνδιαλέγομαι καθημερινά με κάθε λογής χαρακτήρες. Όταν κάτι με ενοχλεί στην συμπεριφορά του διπλανού μου η στάση μου εξαρτάται από το ποιος είναι.

Αν δεν με ενδιαφέρει καθόλου ως άτομο, απομακρύνομαι ή κρατάω την σχέση μας σε αυστηρά τυπικό πλαίσιο.
    Αν με ενδιαφέρει όμως, το επισημαίνω και το κουβεντιάζω μαζί του.

Όπως και νά ΄χει, ένα προβληματισμό έθεσα κι απ΄ότι βλέπω καταλάβατε τι εννοούσα. Τροφή για σκέψη λοιπόν και πάμε για άλλα...

ΥΓ. Όπως υπάρχει πάντα κάποιος πιο γρήγορος, έτσι υπάρχει και κάποιος πιο έξυπνος, πιο όμορφος, πιο αστείος κλπ. Λίγη αυτοκριτική βοηθάει τις όποιες σχέσεις και ο αυτοσαρκασμός είναι δείγμα πραγματικού χιούμορ.
    Think faster than you ride

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Παρατηρώ ότι πιο ειρωνικόι και αγενείς είναι οι μονοφθαλμοι που περιμένουν τον τυφλό να τον προγκηξουν για να αισθανθούν καλύτερα.
    Αυτο ακριβώς.

Ο blade εχει απόλυτο δίκιο, κι όντως εχει παραγίνει πλέον σε βαθμό που εχει κουράσει πραγματικα.

Και το χειρότερο ειναι οτι ειναι μεταδοτικό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Αν και σιχαίνομαι να χρησιμοποιώ ατάκες που συχνάζουν σε ντουβάρια του φουμπου ποσταρισμένα απο χαζογκόμενες με φόντο ένα ηλιοβασίλεμα αλλά εδώ κολλάει.

Δώσε στον άνθρωπο μια μάσκα και θα δεις τον πραγματικό του εαυτό (ή κάπως έτσι).

Το ιντερνέτς λειτουργεί κάπως έτσι και είναι παγκόσμιο το φαινόμενο να υπάρχει ειρωνεία, κακή συμπεριφορά, απαξίωση του συνομιλητή ή τσογλανισμός όπως θες πες το.

Ειδικά για τα fora ή θα πρέπει να πέφτει πέλεκυς σε όλες αυτές τις συμπεριφορές με τα γνωστά αποτελέσματα ή αλλιώς πρέπει ο καθένας να είναι προετοιμασμένος για το τι θα συναντά κάθε φορά που εκθέτει τον εαυτό του και να το ξεπερνά.

Στο μοτό.γρ η κατάσταση είναι πολύ πολύ καλύτερη απο το μέσο όρο πάντως. Μπορεί να γίνεται χαβαλές (η ειρωνική συμπεριφορά ανάλογα με την ερμηνεία του καθένα) αλλά η απάντηση στο θέμα θα δοθεί έστω και μέσω του χαβαλέ.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Δεν ζω σε σαπουνόφουσκα. Συναλλάσσομαι και συνδιαλέγομαι καθημερινά με κάθε λογής χαρακτήρες. Όταν κάτι με ενοχλεί στην συμπεριφορά του διπλανού μου η στάση μου εξαρτάται από το ποιος είναι.

Αν δεν με ενδιαφέρει καθόλου ως άτομο, απομακρύνομαι ή κρατάω την σχέση μας σε αυστηρά τυπικό πλαίσιο.
    Αν με ενδιαφέρει όμως, το επισημαίνω και το κουβεντιάζω μαζί του.

Όπως και νά ΄χει, ένα προβληματισμό έθεσα κι απ΄ότι βλέπω καταλάβατε τι εννοούσα. Τροφή για σκέψη λοιπόν και πάμε για άλλα...

ΥΓ. Όπως υπάρχει πάντα κάποιος πιο γρήγορος, έτσι υπάρχει και κάποιος πιο έξυπνος, πιο όμορφος, πιο αστείος κλπ. Λίγη αυτοκριτική βοηθάει τις όποιες σχέσεις και ο αυτοσαρκασμός είναι δείγμα πραγματικού χιούμορ.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΑΡΕΑ.........ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η

ΠΑΡΕΟΥΛΑ

Και δυστυχώς μετά από μια δεκαετία εδώ μέσα θα πω με σιγουριά ότι,
    ΚΑΠΟΤΕ υπήρχε μια παρέα ............το moto.gr
    Δεν χρειάζονται πολλά λόγια,όταν είναι γραμμένα τόσες χιλιάδες μέλη και
    μιλάνε ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ,.........το μόνο που δεν μπορείς να πεις είναι η παρακάτω
    βλακεία που έχω διαβάσει,πως αυτοί οι λίγοι καπελώνουν τους πολλούς.
    Αναλογιστείτε εσείς που το διαχειρίζεστε,τι είναι εκείνο που κάνει ένα φόρουμ
    ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ..??
    ΜΗΠΩΣ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ..??
    Και όχι το αποφασίζομεν και διατάσσομεν..!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οκ παιδιά και το πολύ politically correct βλάπτει. Χιουμοράκι και σαρκασμός μέσα σε κάποια όρια είναι θεμιτά για μένα. Θέμα προκύπτει όταν αυτός που σε σάρκασε εχθές, δεν δέχεται τον δικό σου σαρκασμό σήμερα.. τότε απλά είναι μαλάκας και τρώει Χ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΑΡΕΑ.........ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η

ΠΑΡΕΟΥΛΑ

Και δυστυχώς μετά από μια δεκαετία εδώ μέσα θα πω με σιγουριά ότι,
    ΚΑΠΟΤΕ υπήρχε μια παρέα ............το moto.gr
    Δεν χρειάζονται πολλά λόγια,όταν είναι γραμμένα τόσες χιλιάδες μέλη και
    μιλάνε ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ,.........το μόνο που δεν μπορείς να πεις είναι η παρακάτω
    βλακεία που έχω διαβάσει,πως αυτοί οι λίγοι καπελώνουν τους πολλούς.
    Αναλογιστείτε εσείς που το διαχειρίζεστε,τι είναι εκείνο που κάνει ένα φόρουμ
    ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ..??
    ΜΗΠΩΣ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ..??
    Και όχι το αποφασίζομεν και διατάσσομεν..!!
    Πας την κουβέντα , ως συνήθως , αλλού με μια γερή δόση εμπάθειας προς την ομαδ.διαχ. και το φορουμ.

Θεωρείς ότι στο φόρουμ απαγορεύεται η πολυφωνία ?
    Εκτός αν θεωρούμε πολυφωνία να βγάζει ο καθένας ένα «μανιφέστο» χωρίς να δέχεται κριτική και αντίλογο.
    Επισης , ναι , ΔΕΝ είναι αποδεκτες σε τούτο το φόρουμ πολλές «απόψεις» που προσβάλουν την αξιοπρέπεια , το φύλο, την φυλή.

Δεν ξέρω τι εννοείς εσυ «επιτυχημένο» φόρουμ….
    Το moto.gr είναι από τα πιο επιτυχημένα forum στην Ελλάδα…. Με ΜΗΔΕΝ (0) ,zero , nada έσοδα απ αυτό.

Εσύ θεωρείς ότι ανήκεις στους πολλούς ή στους λίγους?
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 20/12/2016 στις 15:28.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ταΐζω το κατά-λάθος-τρολ, αλλά πρέπει να ειπωθεί. Όταν ένα μοτοφόρουμ, στα 10+ χρόνια ζωής του, έχει ~30 υποφόρουμ και τα ~20 από αυτά είχαν μηνύματα το τελευταίο 24ωρο, είναι κάτι παραπάνω από πετυχημένο. Ακόμα πιο πετυχημένο είναι ένα φόρουμ, στο οποίο συνεχίζουν να γυρίζουν οι χρήστες του που μπανάρονται επανειλημμένως.
    Life begins at 45°.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    [FONT=Arial]

Η ειρωνεία δίχως σεμνότητα και αιδώ είναι θράσος και αλαζονεία.

[/FONT]

Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να εξηγούμε και να αναλύουμε τ' αυτονόητα...........
    είτε στο φόρουμ, είτε στην ζωή μας....................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ταΐζω το κατά-λάθος-τρολ, αλλά πρέπει να ειπωθεί. Όταν ένα μοτοφόρουμ, στα 10+ χρόνια ζωής του, έχει ~30 υποφόρουμ και τα ~20 από αυτά είχαν μηνύματα το τελευταίο 24ωρο, είναι κάτι παραπάνω από πετυχημένο. Ακόμα πιο πετυχημένο είναι ένα φόρουμ, στο οποίο συνεχίζουν να γυρίζουν οι χρήστες του που μπανάρονται επανειλημμένως.
    Συμφωνω απολυτως!!!

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Η ειρωνεία δίχως σεμνότητα και αιδώ είναι θράσος και αλαζονεία. *
    Νομίζω πως αυτό τα περιλαμβάνει όλα.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    [FONT=Arial]Περισσεύει η ειρωνεία ή μου φαίνεται; Είμαστε τόσο κουρασμένοι και απηυδισμένοι που αντιδρούμε στα πάντα με σαρκασμό και ειρωνεία;

Μόνο εγώ το βλέπω διαρκώς δίπλα μου; Μήπως δεν μπορώ να αναγνωρίσω το υψηλό φλεγματικό χιούμορ και το μπερδεύω με αλαζονεία;

[/FONT]
    Οι Έλληνες έμποροι είναι όλοι κλέφτες και τους αξίζει να κλείσουν Όλα από μαγαζιλα του εξωτερικού (μακάρι και χωρίς ΦΠΑ)
    Οι αγρότες όλοι ζώα και καλά να πάθουνε
    Οι δημ. υπ. όλοι στο Καιάδα χτες
    Οι φαρμακοποιοί... ου 666...
    Οι ταΡΊΦΕς οι νταλικέρηδες??? Π... μπάλα και τραμπάλα...
    Οι ομοιοπαθητικοί? Λαμόοογιααααα.....
    Οι υπαλ. τραπέζης Τάταρο μέκρι τανατο
    Οι μπάτσοι????? Ούτε κουβέντα...

Να συνεχίσω?
    ΟΛΑ αυτά έχουν γραφτεί εδώ μέσα.

Άκου τώρα την αλαζονική μου άποψη
    Δούλεψα για να σπουδάσω (και λίγοι ξέρουν τι πάει να πει αυτό)
    Δούλεψα για να ζήσω και να φτιαχτώ και δουλεύω ακόμα έως και 65 ώρες τη βδομάδα.
    Κανένας δε μου χάρισε τίποτε ποτέ και δεν πήγα σε κανένα πολιτικό ή κόμμα να με φτιάξει.
    Δέχτηκα προσβολές για το "κλειστό" επάγγελμα μου αλλά και πανηγυρισμούς για τον υποτιθέμενο επαγγελματικό μου θάνατο.
    Στεναχοριώμουνα όταν τα διάβαζα κι έλεγα γιατί τα λένε ρε συ όλα αυτά, τι τους έχω κάνει?
    Ούτε έκλεψα ποτέ ούτε ψέματα είπα και υπηρέτησα πιστά τον άνθρωπο και την υγεία.
    Σήμερα ξέρεις τι λέω?
    Στη καραπΧτσΧκλΧρα μου....
    Άξιοι της τύχης ΜΑΣ είμαστε τελικά.
    Γιατί βρίζουμε εκεί που μας παίρνει και γλείφουνε εκεί που δεν τολμάμε, όπως όλοι οι καλοί δούλοι.
    Και από την κουβέντα δεν εξαιρώ ούτε τη διαχείριση του φόρουμ.
    (κοιτάξτε λίγο γύρω σας να δείτε ποιοι λείπουν τελευταία και γιατί?)
    Εγώ λοιπόν μπορεί να είμαι και βλάκας και καθυστερημένος αλλά αυτό δεν κάνει κανέναν πιο έξυπνο απ
    ότι είναι ούτε τον βγάζει απ τη μιζέρια του.
    Φιλάκια

υγ
    Απευθύνεστε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεται (και δε μιλάω γα μένα) και το θεωρείται σίγουρο ότι είναι λιγότερο από σας.
    Λοιπόν εγώ κόβω το λαιμό μου πως σ αυτό το φόρουμ υπάρχουν 2 το λιγότερο άτομα (πολύ λόου προφάιλ) που αν ζυγίσουμε
    όλοι τ @@ μας δεν κάνουμε μισό δικό τους.
    Αυτό για πάρουμε κι ένα μέτρο.

Ειλικρινά δικός σας, σας φιλώ στα μούτρα κλπ κλπ
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Οι Έλληνες έμποροι είναι όλοι κλέφτες και τους αξίζει να κλείσουν Όλα από μαγαζιλα του εξωτερικού (μακάρι και χωρίς ΦΠΑ)
    Οι αγρότες όλοι ζώα και καλά να πάθουνε
    Οι δημ. υπ. όλοι στο Καιάδα χτες
    Οι φαρμακοποιοί... ου 666...
    Οι ταΡΊΦΕς οι νταλικέρηδες??? Π... μπάλα και τραμπάλα...
    Οι ομοιοπαθητικοί? Λαμόοογιααααα.....
    Οι υπαλ. τραπέζης Τάταρο μέκρι τανατο
    Οι μπάτσοι????? Ούτε κουβέντα...

Να συνεχίσω?
    ΟΛΑ αυτά έχουν γραφτεί εδώ μέσα.

Άκου τώρα την αλαζονική μου άποψη
    Δούλεψα για να σπουδάσω (και λίγοι ξέρουν τι πάει να πει αυτό)
    Δούλεψα για να ζήσω και να φτιαχτώ και δουλεύω ακόμα έως και 65 ώρες τη βδομάδα.
    Κανένας δε μου χάρισε τίποτε ποτέ και δεν πήγα σε κανένα πολιτικό ή κόμμα να με φτιάξει.
    Δέχτηκα προσβολές για το "κλειστό" επάγγελμα μου αλλά και πανηγυρισμούς για τον υποτιθέμενο επαγγελματικό μου θάνατο.
    Στεναχοριώμουνα όταν τα διάβαζα κι έλεγα γιατί τα λένε ρε συ όλα αυτά, τι τους έχω κάνει?
    Ούτε έκλεψα ποτέ ούτε ψέματα είπα και υπηρέτησα πιστά τον άνθρωπο και την υγεία.
    Σήμερα ξέρεις τι λέω?
    Στη καραπΧτσΧκλΧρα μου....
    Άξιοι της τύχης ΜΑΣ είμαστε τελικά.
    Γιατί βρίζουμε εκεί που μας παίρνει και γλείφουνε εκεί που δεν τολμάμε, όπως όλοι οι καλοί δούλοι.
    Και από την κουβέντα δεν εξαιρώ ούτε τη διαχείριση του φόρουμ.
    (κοιτάξτε λίγο γύρω σας να δείτε ποιοι λείπουν τελευταία και γιατί?)
    Εγώ λοιπόν μπορεί να είμαι και βλάκας και καθυστερημένος αλλά αυτό δεν κάνει κανέναν πιο έξυπνο απ
    ότι είναι ούτε τον βγάζει απ τη μιζέρια του.
    Φιλάκια

υγ
    Απευθύνεστε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεται (και δε μιλάω γα μένα) και το θεωρείται σίγουρο ότι είναι λιγότερο από σας.
    Λοιπόν εγώ κόβω το λαιμό μου πως σ αυτό το φόρουμ υπάρχουν 2 το λιγότερο άτομα (πολύ λόου προφάιλ) που αν ζυγίσουμε
    όλοι τ @@ μας δεν κάνουμε μισό δικό τους.
    Αυτό για πάρουμε κι ένα μέτρο.

Ειλικρινά δικός σας, σας φιλώ στα μούτρα κλπ κλπ
    Σε αυτά που λες ότι άκουσες και σε στεναχωρήσαν , δεν διάβασες και αντίθετη άποψη?
    Θεωρείς ότι μονόπλευρα ακουγόταν η μια άποψη και όχι η άλλη?
    Θεωρείς ότι όποια άποψη, την έκοβε η ομάδα διαχ.?

Είναι άδικο αυτό που λες… μπορεί να μην σου αρέσουν κάποιες απόψεις (εμένα να δεις πόσες δεν μ αρέσουν) αλλά , τουλάχιστον , πρέπει να παραδεχτείς ότι ακούγονται … όπως η δική σου. Όπως όλων.
    Άλλωστε , οι απόψεις που ακούγονται στο φόρουμ δεν διαφέρουν από τις απόψεις που θα ακούσεις στο μαγαζί σου , στον δρόμο , στην παρέα κλπ. Και είναι λογικο…

Επισης , πολύ συχνα γινεται το εξης λαθος.
    Όταν ένα μελος της ομαδ.διαχ. διατυπώνει μια προσωπική του άποψη , θεωρείτε ότι αυτή η άποψη εκφραζει το συνολο της ομαδας διαχ.
    Λαθος..
    Στην ομαδα διαχ. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι με αρκετά κοινά αλλά και πάρα πολλές διάφορες. Και όλοι εκφράζουν την άποψη τους ελευθερα . όπως ολοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Νομίζω άλλο ειρωνική απάντηση σε ποστ ,άλλο απλές καθημερινές κατάρες για επαγγέλματα.
    Στο κάτω κάτω δεν εκθέτουμε και απόψεις σαν εκπρόσωποι επαγγελματικών οργανώσεων.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Χωρίς να θέλω να απαξιώσω ούτε την κουβέντα ούτε και τον δημιουργό της τον οποίο σέβομαι απολύτως, χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τα λεγόμενα και χωρίς να βγάζω την ουρά μου έξω μιας κι εγώ έχω ειρωνευτεί αλλά και κάνει χαβαλέ, θεωρώ ότι ο blade ένα δίκιο το έχει αλλά νομίζω δεν είναι η τυπική συμπεριφορά της πλειοψηφίας των μελών του φόρουμ αυτή. Υπήρχαν και θα υπάρχουν διάφορες συμπεριφορές, χιούμορ που πολλές φορές ξεπερνούσε τα όρια αλλά νομίζω όπου αυτό έγινε αντιληπτό από τους μοντς, σταμάτησε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
    Ίσως βέβαια να έγινε κάτι κραυγαλέο που δεν το πήρα χαμπάρι ή δεν του έδωσα σημασία γιατί μετά από χρόνια σε μια μεγάλη παρέα όπως το moto.gr ενεργοποιούνται αυτόματα τα φίλτρα και "κόβουν - προσπερνούν" την κουβέντα που θα πει κάποιος που δεν εκτιμάς ή που απλά σου είναι αδιάφορος ή που είναι γνωστός για την ειρωνική συμπεριφορά του.
    Έχει συμβεί πολλές φορές να διαβάσω κάτι να το προσπεράσω με αδιαφορία μετά να το κουβεντιάσω με κάποιον άλλο και πραγματικά να απορώ που δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες. Ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας το φόρουμ και άλλοτε το φαινόμενο είναι σε έξαρση και άλλοτε πάλι σε ύφεση.

Επίσης να συμπληρώσω στα σχόλια του Μπλιτζ ότι επιτυχημένο είναι το φόρουμ εκείνο που σου δημιουργεί εξάρτηση τέτοιου τύπου ώστε να κάθεσαι να γράφεις σκριπτάκια και να τα μοιράζεις στα μέλη του για να μπορούν να μπαίνουν όταν δεν δούλευε σωστά ο DNS σερβερ, τότε που έπεφτε κάθε τρεις και λίγο το μοτο.

Τελειώνοντας θα έλεγα ότι συμβαίνει παντού, πολύ περισσότερο στις ηλεκτρονικές παρέες για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν και είναι εμφανής η προσπάθεια που καταβάλλεται από τον μοντ τιμ να κρατηθεί το φαινόμενο σε χαμηλά επίπεδα και να μην ξεφύγει.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜotoGP Iταλιας - Muggelo, και νικητης ειναι......
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2005, 13:49
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 10:52
  3. Δέλεαρ και που είναι- για της Δευτέρες
    από afrotwin στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 12:54
  4. Καλημερα Και Ασ Ειναι Τεταρτη
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36