Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 74

Θέμα: Η ειρωνεία δίχως σεμνότητα και αιδώ είναι θράσος και αλαζονεία.

Το θρεντ αυτο ειναι η αποδειξη γιατι εχουν διαλυθει η υπολειτουργουν οι περισσοτερες λεσχες μοτοσικλετας της χωρας .Πισω απο το πληκτρολογιο μπορεις να κρυβεις οτι θελεις και να εμφανιζεσαι οπως θελεις.Στην παρεα και ειδικα σε βαθος χρονου μια του κλεφτη δυο του κλεφτη η συνεχεια γνωστη.Τα γραφω αυτα εγω που εχω περασει απο 10 περιπου λεσχες δεν με εδιωξαν απο καμμια ,εφυγα μονος μου,διαβαζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το φορουμ,και γραφω οταν μπορω να βοηθησω σε κατι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TONYBANDIT Προβολή μηνύματος
    Το θρεντ αυτο ειναι η αποδειξη γιατι εχουν διαλυθει η υπολειτουργουν οι περισσοτερες λεσχες μοτοσικλετας της χωρας .Πισω απο το πληκτρολογιο μπορεις να κρυβεις οτι θελεις και να εμφανιζεσαι οπως θελεις.Στην παρεα και ειδικα σε βαθος χρονου μια του κλεφτη δυο του κλεφτη η συνεχεια γνωστη.Τα γραφω αυτα εγω που εχω περασει απο 10 περιπου λεσχες δεν με εδιωξαν απο καμμια ,εφυγα μονος μου,διαβαζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το φορουμ,και γραφω οταν μπορω να βοηθησω σε κατι.
    Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού αν μου επιτρέπεις.

Να ξεκαθαρίσω κάτι:

Δεν αναφερόμουν στην ομάδα διαχείρισης ούτε στον τρόπο που λειτουργεί το φόρουμ.
    Μηνύματα που θεώρησα ειρωνικά και κάποια εριστικά, είναι αρκετά και από διαφορετικά μέλη.

Επειδή, όπως γράφτηκε ήδη, η γραμμή που χωρίζει την ειρωνεία από το φλεγματικό (ή και κακό) χιούμορ είναι πολύ λεπτή, δεν είναι δυνατόν να εμπεριέχεται κάτι σχετικό στον κανονισμό λειτουργίας.
    Οπότε, το έργο της διαχείρισης δεν είναι καθόλου εύκολο.

Σκοπός μου ήταν, πριν πατήσουμε το κουμπάκι "δημοσίευση" να διαβάσουμε το κείμενό μας και να σκεφτούμε το ενδεχόμενο η απάντησή μας να υποτιμά τον συνομιλητή μας.
    Τίποτε άλλο!
    Think faster than you ride

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού αν μου επιτρέπεις.
    .Το δεκακις εξαμαρτειν.............Τελικα στο δασος δεν πρεπει να πηγαινα για το κυνηγι. Περα απο την πλακα ο λογος που εγραψα ειναι να δειξω οτι δεν πρεπει να μας χαλανε συμπεριφορες γραπτες η δια ζωσης που δεν μας εκφραζουν.Προσπερνας and no hard feelings.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εγω εχω μια απλη ερωτηση η οποια ΔΕΝ αναφερεται στον blade!!!
    ειναι μια γενικη ερωτηση και δεν χρειαζεται να απαντηθει. ας απαντησει ο καθενας στον εαυτο του.
    καποιοι (ο καθενας για τους δικους του λογους) εχει στραβωσει με καποιο ποστακι που ειτε εκφραζει αποψη, ειτε βγαζει ειρωνια, ειτε του προσβαλει αρχες ειτε οτιδηποτε.

γιατι συνεχιζει να ασχολειται ειτε με το ατομο που θεωρει οτι ειρωνευεται, η κανει χιουμορ, η γιατι αν θεωρει οτι ο χωρος ειναι γεματος απο ατομα που δεν τα γουσταρει συνεχιζει να ασχολειται?
    μαζοχισμος? ρεβανσισμος? no life? τι?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    Μα πώς; Εγώ ξεκίνησα την κουβέντα. (Αυτή τη φορά τουλάχιστον)

Απαντώ λοιπόν για τον εαυτό μου:

Δεν ασχολούμαι με το άτομο αλλά με τη συμπεριφορά. Συμπεριφορά, η οποία όταν επαναλαμβάνεται κουράζει και αποτρέπει τελικά τη γενικότερη συμμετοχή στο forum. Είναι πραγματικά τόσο απλό!
    Βέβαια, ακόμα δεν είναι ο κανόνας (ούτε πιστεύω ότι θα γίνει) αλλά η εξαίρεση. Αν όμως αλλάξει η αναλογία, ούτε μαζοχιστής είμαι ούτε αντεκδίκηση θέλω και μια χαρά ζωή εκτός forum έχω...
    Think faster than you ride

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Μα πώς; Εγώ ξεκίνησα την κουβέντα. (Αυτή τη φορά τουλάχιστον)

Απαντώ λοιπόν για τον εαυτό μου:

Δεν ασχολούμαι με το άτομο αλλά με τη συμπεριφορά. Συμπεριφορά, η οποία όταν επαναλαμβάνεται κουράζει και αποτρέπει τελικά τη γενικότερη συμμετοχή στο forum. Είναι πραγματικά τόσο απλό!
    Βέβαια, ακόμα δεν είναι ο κανόνας (ούτε πιστεύω ότι θα γίνει) αλλά η εξαίρεση. Αν όμως αλλάξει η αναλογία, ούτε μαζοχιστής είμαι ούτε αντεκδίκηση θέλω και μια χαρά ζωή εκτός forum έχω...
    Ναι αλλα εγω (που σ2 ξερω κι ολας) δεν ρωταγα εσενα ρε Μητσο.
    Απευθυνομουνα σε ολους αυτους που ενω κατηγορουνε, δεν τους αρεσει, δεν γουσταρουν κλπ κλπ βρισκονται διαρκως σε θεση επιθεσης.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ειναι μια γενικη ερωτηση και δεν χρειαζεται να απαντηθει. ας απαντησει ο καθενας στον εαυτο του.
    καποιοι (ο καθενας για τους δικους του λογους) εχει στραβωσει με καποιο ποστακι που ειτε εκφραζει αποψη, ειτε βγαζει ειρωνια, ειτε του προσβαλει αρχες ειτε οτιδηποτε.

γιατι συνεχιζει να ασχολειται ειτε με το ατομο που θεωρει οτι ειρωνευεται, η κανει χιουμορ, η γιατι αν θεωρει οτι ο χωρος ειναι γεματος απο ατομα που δεν τα γουσταρει συνεχιζει να ασχολειται?
    μαζοχισμος? ρεβανσισμος? no life? τι?

Εγω κρινω οτι πρεπει να απαντηθει,μιας και υπαρχει και μια αλλη οπτικη.

Το συγκεκριμενο φορουμ εχει ενα πολυ μικρο ποσοστο απο τεοιου ειδους ατομα.Παραλληλα εχει ενα σκασμο θεματα,ακρως ενδιαφεροντα.καθως και αρκετα ατομα που με μια ατακα τους μπορει να σου φτιαξουνε την μερα.Αρα,η μεγαλη πλειοψηφια των ατομων,δεν ανηκει στην πρωτη κατηγορια.

Οταν ομως καραδοκει ο ανεγκεφαλος,που μονιμα ασχολειτε επιφανειακα με το τι θα πει καποιος,για να βγαλει τα απωθημενα του,απο ενα σημειο και μετα ο αλλος προτιμαει να το παιζει ακροατης.Κακα τα ψεματα,κανενας δεν στραβωνει επειδη θα γινει αυτο μια και δυο φορες.Σιγουρα για ανοιχτει το συγκεκριμενο θεμα,απο το συγκεκριμενο ατομο,δειχνει οτι δεν ειναι ενα περιστασιακο φαινομενο.

Και για να το κανω πιο κατανοητο.Μπορει να φας μισο κιλο γευστικοτατα φυστικα και το ενα απο αυτο να ειναι χαλασμενο.Στο τελος δυστυχως σου μενει η γευση απο το χαλασμενο.Παρολα αυτα,δεν λες δεν ξανατρωω φυστικια.

ΥΓ Ελπιζω να μην με βαλεις στην κατηγορια των ατομων που κατηγορουνε το φορουμ.

Τα οποια παρατηρουμενα, ξεκινουν και τελειωνουν με την ουδεμια σχεση του μοτο ,με την εννοια των ασχολουμενων ,ειδικα με καποιο αντικειμενο φορουμς.
    Το φορουμ για την μοτοσυκλετα ,εχει αντικειμενο την μοτοσυκλετα,το φορουμ για το ψαρεμα ,εχει αντικειμενο το ψαρεμα,το φορουμ για την μαγειρικη,με την μαγειρικη,κοκ.
    Εδω ο σερβερ περιεχει 10% μοτοσυκλετα / 90% ποικιλη υλη με κυριο αντικειμενο την κοινωνικη δικτυωση.
    Γραφοντες με ενεργητικη παρουσια επι καθημερινης βασεως ,με χιλιαδες ποστ στο ενεργητικο τους,που μπορει καλλιστα να μην εχουν καν μηχανακι, το moto για αυτους ειναι τροπος ζωης,αποτελωντας δλδ προσχημα και οχι αιτια συμμετοχης ,με εσασνς μοτοσυκλετας
    Εχοντας κανει αντιμεταθεση σε μειζονα βαθμο,του μακροκοσμου που τους περιβαλλει-την real δηλαδη κοινωνικη επιβιωση - με τον μικροκοσμο που τους ψυχοθεραπευει και τους γαληνευει ,πασχιζουν για αναγνωρισιμοτητα με τα οποια εφοδια κρινουν οι ιδιοι.
    Υποδυομενοι ρολους που δεν εχουν καμμια σχεση με το ποιοι ειναι αλλα με το ποιοι θα ηθελαν να ειναι ,
    γινονται σκληροι,παντογνωστες,αμφισβητιες,αντισυστημικοι,ειρω νες,μιμουνται κοινωνικα συμβολα,
    επιμελουνται με σπουδη ,ωστε το αβαταρ τους να αποτελει το δακτυλικο τους αποτυπωμα και αρκετοι απο αυτους πασχιζουν να διατηρουν αρεστο λαικο προφιλ με αποτερη επιθυμια την υπερτατη διακριση .Το μοντερεισον.
    Διακριση που κανεις τους δεν θελει ,αλλα που τελικα αναγκαζεται να υποστει για το καλο του χωρου..
    Αυτο σε δυο αραδες ειναι το προφιλ του ιντερνετικου μοναχισμου και οι ειρωνιες-κακιες-ιντριγκες,ειναι προσχηματα ανταγωνισμου της π@υτσας απο ατομα χωρις ικανοτητα επιβιωσης ,εξω απο το πληκτρολογιο.
    Πολυς θορυβος για το τιποτα δηλαδη.
    Οι υπολοιποι 10% που που δεν ασχολουνται παρα μονο με την μοτοσυκλετα και οχι με τα προσωπικα του καθενος ,σπανιως εμφανιζονται,σιωπηλα διαβαζουν αυτα που θεωρουν οτι τους ενδιαφερουν και σπανιωτερα γραφουν.Δοξα τον θεο,λιγα αγγλικα ειναι αρκετα για να συμμετεχεις σε ξενο φορουμ,που δεν υπαρχει περιπτωση να γραψουν τα μελη ,η και το μοντερεισον να επιτρεπει τετοια ξεφτιλικια
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151624
    Τελευταία τροποποίηση από Johny the Fox; 22/12/2016 στις 13:49.
    κουκουρουκουκου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Δοξα τον θεο,λιγα αγγλικα ειναι αρκετα για να συμμετεχεις σε ξενο φορουμ,που δεν υπαρχει περιπτωση να γραψουν τα μελη ,η και το μοντερεισον να επιτρεπει τετοια ξεφτιλικια
    Αντιπαρέρχομαι την ψυχολογική ενδοσκόπηση των συμμετεχόντων, οχι επειδή δεν έχω κάτι να σου πω, αλλά γιατί είναι εντελώς ασύντακτο και δεν ξέρω τι θα ήθελες να πεις τελικά.
    Θα μπορούσα εύκολα να κάνω μια αντίστοιχη σκιαγράφηση των εσώψυχων που κουβαλάει ο καθένας από δύο τρία ή δεκατρία post ίδιως όταν ξεχυλίζουν από δογματικό εταιρικό ιδεολογισμό, ή ακόμα πιο εύκολα όταν αφορούν attention whores, αλλά δεν νομίζω πως θα ήθελα να μπλεχτώ σε μια τέτοιου είδους κοντρίτσα με κανέναν.

Πιάνομαι μόνο από το τελευταίο. Ποιό και που είναι το ξεφτιλίκι στο θέμα των ducati ? Πραγματικά θα ήθελα μια απάντηση, εκτός και θεωρείς πως το σαμποτάραμε με κάποιον τρόπο, ή το κρύψαμε με δολιότητα οπότε αρέσκεσαι σε υπονοούμενα και τροχιοδεικτικά εντυπώσεων.
    Υπάρχει και πάντα το ενδεχόμενο να συγχέεις τις σελίδες των ducatisti.gr (ή της ducati γενικότερα) με το moto.gr και λανθασμένα θεωρείς πως οφείλαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Τα οποια παρατηρουμενα, ξεκινουν και τελειωνουν με την ουδεμια σχεση του μοτο ,με την εννοια των ασχολουμενων ,ειδικα με καποιο αντικειμενο φορουμς.
    Το φορουμ για την μοτοσυκλετα ,εχει αντικειμενο την μοτοσυκλετα,το φορουμ για το ψαρεμα ,εχει αντικειμενο το ψαρεμα,το φορουμ για την μαγειρικη,με την μαγειρικη,κοκ.
    Εδω ο σερβερ περιεχει 10% μοτοσυκλετα / 90% ποικιλη υλη με κυριο αντικειμενο την κοινωνικη δικτυωση.
    Γραφοντες με ενεργητικη παρουσια επι καθημερινης βασεως ,με χιλιαδες ποστ στο ενεργητικο τους,που μπορει καλλιστα να μην εχουν καν μηχανακι, το moto για αυτους ειναι τροπος ζωης,αποτελωντας δλδ προσχημα και οχι αιτια συμμετοχης ,με εσασνς μοτοσυκλετας
    Εχοντας κανει αντιμεταθεση σε μειζονα βαθμο,του μακροκοσμου που τους περιβαλλει-την real δηλαδη κοινωνικη επιβιωση - με τον μικροκοσμο που τους ψυχοθεραπευει και τους γαληνευει ,πασχιζουν για αναγνωρισιμοτητα με τα οποια εφοδια κρινουν οι ιδιοι.
    Υποδυομενοι ρολους που δεν εχουν καμμια σχεση με το ποιοι ειναι αλλα με το ποιοι θα ηθελαν να ειναι ,
    γινονται σκληροι,παντογνωστες,αμφισβητιες,αντισυστημικοι,ειρω νες,μιμουνται κοινωνικα συμβολα,
    επιμελουνται με σπουδη ,ωστε το αβαταρ τους να αποτελει το δακτυλικο τους αποτυπωμα και αρκετοι απο αυτους πασχιζουν να διατηρουν αρεστο λαικο προφιλ με αποτερη επιθυμια την υπερτατη διακριση .Το μοντερεισον.
    Διακριση που κανεις τους δεν θελει ,αλλα που τελικα αναγκαζεται να υποστει για το καλο του χωρου..
    Αυτο σε δυο αραδες ειναι το προφιλ του ιντερνετικου μοναχισμου και οι ειρωνιες-κακιες-ιντριγκες,ειναι προσχηματα ανταγωνισμου της π@υτσας απο ατομα χωρις ικανοτητα επιβιωσης ,εξω απο το πληκτρολογιο.
    Πολυς θορυβος για το τιποτα δηλαδη.
    Οι υπολοιποι 10% που που δεν ασχολουνται παρα μονο με την μοτοσυκλετα και οχι με τα προσωπικα του καθενος ,σπανιως εμφανιζονται,σιωπηλα διαβαζουν αυτα που θεωρουν οτι τους ενδιαφερουν και σπανιωτερα γραφουν.Δοξα τον θεο,λιγα αγγλικα ειναι αρκετα για να συμμετεχεις σε ξενο φορουμ,που δεν υπαρχει περιπτωση να γραψουν τα μελη ,η και το μοντερεισον να επιτρεπει τετοια ξεφτιλικια
    "Σπιτάκι - κρεμασμένου - σχοινί" ring a bell μήπως ?
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2736122

Με πια ιδιοτητα και κυριως ποια στοιχεια '' αντιπαρερχεσαι'' Βυρωνα ,την ψυχολογική ενδοσκόπηση καποιων συμμετεχόντων που κανω ;
    Για να αντιπαρελθεις ,χρειαζονται αντιστοιχεια σε αυτα που παραθετω και οχι μπλαζε υφος μοντερειτορ ,γιατι πρωτου παρεις σαρδελα δεν αντιπαρερχοσουν ,ετσι στο απολυτο Βυρωνα.Και στο φιναλε Βυρωνα για σενα καποια αναλογα ποστ << http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2835825 >> μπορει να μην σημαινουν και τιποτα ,καποιοι αλλοι ομως με αισθημα αξιοπρεπειας δεν τα αντιπαρερχονται Βυρωνα,οταν εμμεσα τους λενε λαμογια Βυρωνα.
    Και εαν δεν σου αρεσουν τωρα οι διαπιστωσεις μου Βυρωνα,αλλοιως τα ελεγες προ σαρδελας Βυρωνα.Και ουτε εγκεφαλικο εχω παθει,ουτε αλτσχαιμερ εχω Βυρωνα Α!! και φινγκερ φουντ ειναι το κρυο πιατο Βυρωνα.Και δεν ειμαι αυλικος της ντουκατι Βυρωνα. Και μου μιλατε και για αυτοκριτικη στο θρεντ Βυρωνα
    κουκουρουκουκου

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Με πια ιδιοτητα και κυριως ποια στοιχεια '' αντιπαρερχεσαι'' Βυρωνα ,την ψυχολογική ενδοσκόπηση καποιων συμμετεχόντων που κανω ;
    Δηλαδή εσύ με ποια ιδιότητα και ποια στοιχεία ακριβώς έκανες "ψυχολογική ενδοσκόπηση"; Υπάρχει σχολή ιντερνετικού ψυχολόγου; Ειδικότητα σε φόρα και τσάτρουμς; Περιλαμβάνει και τα online games ή θέλει περαιτέρω σπουδές γι'αυτά, λόγω πολυπλοκότητας;
    Life begins at 45°.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    αλλος τιτλος δεν θα ταιριαζε πιστευω.
    Η ειρωνεία δίχως σεμνότητα και αιδώ είναι θράσος και αλαζονεία..........................

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή εσύ με ποια ιδιότητα και ποια στοιχεία ακριβώς έκανες "ψυχολογική ενδοσκόπηση"; Υπάρχει σχολή ιντερνετικού ψυχολόγου; Ειδικότητα σε φόρα και τσάτρουμς; Εμπεριέχει και τα online games ή θέλει περαιτέρω σπουδές γι'αυτό, λόγω πολυπλοκότητας;
    Το γελοιο ειναι οτι πριν απο κανα δυο ποστ μιλαγατε για αυτοκριτικη.
    Γιατι νομιζεις οτι χρειαζονται ιδιαιτερες γνωσεις για να σκιαγραφηθει η περιρρεουσα εδω ατμοσφαιρα;Δεν αρθρογραφει ο Ρασπουτιν ,εδω μεσα.Ο Μπαμπης ο Σουγιας γραφει
    κουκουρουκουκου

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜotoGP Iταλιας - Muggelo, και νικητης ειναι......
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2005, 13:49
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 10:52
  3. Δέλεαρ και που είναι- για της Δευτέρες
    από afrotwin στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 12:54
  4. Καλημερα Και Ασ Ειναι Τεταρτη
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36